A topik átkerült a helyére.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Yamaha R1330+CD 1330
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6575
Re: Yamaha R1330+CD 1330
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
-
s.akos96
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Re: Yamaha R1330+CD 1330
Ár:45.000ft
-
s.akos96
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Yamaha R1330+CD 1330
Eladó Yamaha R-1330 erősítő és CD-1330 CD-lejátszó
Klasszikus Yamaha szett, masszív felépítés, letisztult dizájn, igényes hangzás.
Az erősítő hibátlanul működik, minden funkció rendben teszi a dolgát. A készülékek enyhén karcosak, vélhetően szállításból adódóan én már így vettem őket. A karcok a működést nem befolyásolják.
A CD-lejátszó bekapcsol, de "NO DISC" hibát ír ki, tehát nem olvas be lemezt. Javításra vagy alkatrésznek ajánlom így arra árat nem is számoltam fel.
Műszaki adatok az utolsó képen.
Egyben eladó a két készülék.
Átvétel: Veszprémben, előre egyeztetés után posta is megoldható a vevő terhére és felelősségére.
További kérdésekre szívesen válaszolok, képeket is küldök igény szerint.
Klasszikus Yamaha szett, masszív felépítés, letisztult dizájn, igényes hangzás.
Az erősítő hibátlanul működik, minden funkció rendben teszi a dolgát. A készülékek enyhén karcosak, vélhetően szállításból adódóan én már így vettem őket. A karcok a működést nem befolyásolják.
A CD-lejátszó bekapcsol, de "NO DISC" hibát ír ki, tehát nem olvas be lemezt. Javításra vagy alkatrésznek ajánlom így arra árat nem is számoltam fel.
Műszaki adatok az utolsó képen.
Egyben eladó a két készülék.
Átvétel: Veszprémben, előre egyeztetés után posta is megoldható a vevő terhére és felelősségére.
További kérdésekre szívesen válaszolok, képeket is küldök igény szerint.