Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony házimozi erösítő 5.1 hangsugárzókkal
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6194
Re: Sony házimozi erösítő 5.1 hangsugárzókkal
Ha lehet ne ilyen 1000 ft-os csökkentésekkel hozd előre a topikot minden nap.
Nem annyire etikus és igazán érdemi ármódosításnak sem minősül.
app.php/rules
"5.8.3. Tilos olyan tippek és trükkök alkalmazása, amivel a Téma érdemi információk hiányában is előrébb sorolódik a Témákat listázó al-Fórumban.
5.8.3.1. Az egyértelműség kedvéért kiemeljük, hogy az "Írtam privát üzenetet" és "Ment válasz" jellegű hozzászólások indokolatlan előre sorolásnak minősülnek, ezért azok értesítés és indoklás nélkül törlésre kerülhetnek.
5.8.4. A Témában érdemi információk közzététele nélkül csak az utolsó hozzászólástól számított minden hetedik naptári napon írhat új hozzászólást a Téma nyitója. Érdemi információnak számít pl. az ár érdemi módosítása. Ez vonatkozik a keresési hirdetésekre is."
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Re: Sony házimozi erösítő 5.1 hangsugárzókkal
98 000 forint
Sony házimozi erösítő 5.1 hangsugárzókkal
Eladó komplett 5.1 házimozi erösítö sony str dh540 hangsugárzókkal és subwooferrel együtt. Megkímélt állapotban, a képeken látható tartozékokkal együtt.
Elérhetöség +421905650671
A szettet Komáromban vagy Esztergomban a késö délutáni órákban tudom átadni a hét bármelyik napján.
Ár 100 ezer forint.
Elérhetöség +421905650671
A szettet Komáromban vagy Esztergomban a késö délutáni órákban tudom átadni a hét bármelyik napján.
Ár 100 ezer forint.