Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Elac 267- Primare I25
Re: Elac 267- Primare I25
Legyen 1.000.000.- ha szettben elviszed.
De ez a vége, és megígérem, hogy nem lesz ennél olcsóbb, mert szerintem már így is roppant kedvező az ár.
Mint írtam, nem létkérdés az eladás, megváltoztak a dolgok körülöttem, és már nincs igazán hallgatva, ez az ok, de ha rajtam maradna, nem fogok pityeregni :-)
Én nem szeretem tukmálni a cuccaimat, mindenkinek van tapasztalata, és tud dönteni, de azt azért leírom, hogy az Elac 267 egy sokkal jobb hangfal, mint ami a fejedben él róla! Tudom, mert én is pont így jártam. Persze ez csak az én véleményem....
De ez a vége, és megígérem, hogy nem lesz ennél olcsóbb, mert szerintem már így is roppant kedvező az ár.
Mint írtam, nem létkérdés az eladás, megváltoztak a dolgok körülöttem, és már nincs igazán hallgatva, ez az ok, de ha rajtam maradna, nem fogok pityeregni :-)
Én nem szeretem tukmálni a cuccaimat, mindenkinek van tapasztalata, és tud dönteni, de azt azért leírom, hogy az Elac 267 egy sokkal jobb hangfal, mint ami a fejedben él róla! Tudom, mert én is pont így jártam. Persze ez csak az én véleményem....
B.
Kedves Látogató!
Külön külön is meghirdettem őket a megfelelő topikokban, de miután ez egy rendszerfelszámolás továbbra is a szettben való eladás volna elsődlegesen a cél, ezen törekvésem támogatására szettben jóval olcsóbb.

Külön külön is meghirdettem őket a megfelelő topikokban, de miután ez egy rendszerfelszámolás továbbra is a szettben való eladás volna elsődlegesen a cél, ezen törekvésem támogatására szettben jóval olcsóbb.

B.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6186
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Valaki azt mondta jegeljem a jövő hét közepéig.
Legyen így! Még jelentkezem......
Legyen így! Még jelentkezem......
B.
Ha jól látom ennek a két hangsugárzónak én voltam az első gazdája.
2021. novemberében vásároltam újonnan az Audiophile-szalonból, ezért ha lehet annyi kiegészítés,
hogy csak alig 3 éve vannak használatban a dobozok.
A topic szerzőjét nem ismerem személyesen, de valóban mielőtt megvásárolta az utánam következő gazdájától, megkeresett engem, hogy információkat kaphasson.
Egyébként a Primare erősítővel, valóban egy igazi, felsőkategóriás audiophile hangot kap aki megvásárolja.
Nálam is Primare volt a hangfalak elé kötve, ezért tudom ezt tapasztalatból leírni.
Sok sikert az eladáshoz!

2021. novemberében vásároltam újonnan az Audiophile-szalonból, ezért ha lehet annyi kiegészítés,
hogy csak alig 3 éve vannak használatban a dobozok.
A topic szerzőjét nem ismerem személyesen, de valóban mielőtt megvásárolta az utánam következő gazdájától, megkeresett engem, hogy információkat kaphasson.
Egyébként a Primare erősítővel, valóban egy igazi, felsőkategóriás audiophile hangot kap aki megvásárolja.
Nálam is Primare volt a hangfalak elé kötve, ezért tudom ezt tapasztalatból leírni.
Sok sikert az eladáshoz!
Elac 267- Primare I25
Üdvözöllek!
Akit a lényeg érdekel!
Eladó egy Primare I25 Prisma integrált erősítő, Dac, hálózati zenelejátszó egyben. (Fekete)
És egy Elac fs 267 hangfal. (Fehér)
Mindkettő 4 éves, csak egyben vihető.
Ára 1.100.000.- Fix!
Szigetszentmiklóson találhatóak, dobozok megvannak
Érd : 30 / 417 - 0027
És akit a hosszabb verzió érdekel, ami után már nincs mit kérdezni, íme.... :-)
Valóban hosszas tépelődés után úgy döntöttem felszámolom a rendszeremet.
Nevezhetjük kihasználatlanságnak.
Az erősítőnek első tulajdonosa vagyok, újonnan vásároltam az Audiophile szalonban, és 4 éve hallgatom. A készülék hibátlan, mikro karc mentes állapotban van, mert hogy egy kis takarót varrattam neki, ezért nem kellett törölgetni.
Belenyúlva, szervizelve nem volt soha, még tuning biztosítéka sincs.
Doboza megvan.
Viszont sajnos a gyárban valami olyan tápkábelt csomagoltak hozzá ami a mi konnektorainkba nem dugható bele, tehát egy tápkábelre szükséged lesz, hogy működjön. Vásárlásnál fel sem tűnt a dolog, hiszen az előző erősítőm tápkábelét használtam. De ehhez illik egy "jobb" tápkábel.
A hangfalnak harmadik tulajdonosa vagyok, és szintén 4 évesek.
Itt vettem a fórumon, leinformált előélettel, mert hogy vásárlás előtt felkerestem az első tulajt, így biztos lehettem benne, hogy hol vásárolták, és honnan hová került.
A hangfalak is hibátlanok, alig-alig mikro karcosak, a fehér szín miatt sokkal kevesebb portalanítást igényelnek mint a fekete társaik.
Doboza ennek is megvan, bár nincs gyári állapotban, már a doboz, mert egy padláson tárolták, de a biztonságos szállításra tökéletesen alkalmas, így került hozzám is.
Volt Elac fs 247. 3 hangfalam, és volt fs 407 is ez utóbbi 4 évig. (Nem vela)
Ha a 267 hangfalat a 247.3 hoz hasonlítanád akkor rossz úton jársz.
Olyannyira a 407 - hez tartozik, hogy akad olyan is, amit jobban csinál!
És tudom mit beszélek!
Ez egy nagyon jó páros, okkal ragadt itt ez a hangfal, de nem kezdek rendszerelemzésbe.
Primare I15 öt cseréltem I25 re, és azóta nem éreztem egyszer sem, hogy valami másra volna szükségem. Mindkét termékről tesztek, leírások sokasága megtalálható a neten.
Kábel nem jár hozzá, csak az erősítő, és a két hangfal vihető dobozában.
Csak egyben vihető, ezért nem hirdetem őket külön, és nem is árazom be őket külön.
Az erősítő jelenlegi ára : 1.640.000.-
A hangfal utolsó ismert ára : 854.000.-
Összesen : 2.494.000.-
Én 1.100.000.- Forintot kérek érte fixen, ebből már nincsen alku ezt kérlek vedd figyelembe mielőtt érdeklődsz.
Fontos, hogy nem akarom minden áron eladni.
Véleményem szerint ez egy roppant korrekt ár, kb mindkét termék új árának kevesebb mint a fele 4 évesen.
Ha ez így nem kell senkinek, akkor megmarad.
Pár fontos dolog az eddigi tapasztalataim alapján :
Jég csak akkor van, ha egy jelképes előleget elutaltál.
Ha nem jegelsz, és azt mondod délután, eljössz érte természetesen megvárom míg ideérsz, nem fogom másnak odaígérni, de számomra az a vevő aki eljön érte, és nem az aki csak hiteget.
Nem tartom senkinek aki utána fel sem veszi a telefont.
Kizárólag személyesen lehet átvenni Szigetszentmiklóson, mert ez mindenkinek így biztonságos.
Ha utaltál előleget és a helyszínen úgy döntesz még sem veszed meg, visszaadom az előleget, ez csak annak a biztosítéka, hogy eljössz!
Ha nem jössz el, nem jár vissza!
Sajnálom, de tényleg feleslegesen sok rossz tapasztalatom van, kénytelen vagyok leírni ezeket, igyekszem korrekt lenni, de közben a saját érdekeimet is védenem kell!
Köszönöm ha megérted.
Érdeklődni ezen a számon tudsz : 30 / 417 - 0027 napközben.
Amennyiben üzennél, akkor a válasz idő kettő óra és kettő nap között változik.
Ha minden áron üzenni akarsz, és nem hívsz fel, akkor : ersekbalazs@gmail.com
De hívj fel, kedves ember Vagyok, és annyival egyszerűbb is :-)
A képen látható cd lejátszó nem része az ajánlatnak.
Miután minden hibátlan, nem erőltetem a képeket, kérésre persze készítek frisseket, de a lényeg az ami van.
Aggódnál, hogy elfér e az autódban?
Itt vannak a dobozok méretei :
Hangfal doboz méretei
Hossz : 110cm
Magas : 33cm
Széles : 41cm
Erősítő doboz méretei
Hossz : 58cm
Magas : 22cm
Széles : 55cm
Köszönöm, hogy elolvastad.
Üdv : Balázs
B.
Akit a lényeg érdekel!
Eladó egy Primare I25 Prisma integrált erősítő, Dac, hálózati zenelejátszó egyben. (Fekete)
És egy Elac fs 267 hangfal. (Fehér)
Mindkettő 4 éves, csak egyben vihető.
Ára 1.100.000.- Fix!
Szigetszentmiklóson találhatóak, dobozok megvannak
Érd : 30 / 417 - 0027
És akit a hosszabb verzió érdekel, ami után már nincs mit kérdezni, íme.... :-)
Valóban hosszas tépelődés után úgy döntöttem felszámolom a rendszeremet.
Nevezhetjük kihasználatlanságnak.
Az erősítőnek első tulajdonosa vagyok, újonnan vásároltam az Audiophile szalonban, és 4 éve hallgatom. A készülék hibátlan, mikro karc mentes állapotban van, mert hogy egy kis takarót varrattam neki, ezért nem kellett törölgetni.
Belenyúlva, szervizelve nem volt soha, még tuning biztosítéka sincs.
Doboza megvan.
Viszont sajnos a gyárban valami olyan tápkábelt csomagoltak hozzá ami a mi konnektorainkba nem dugható bele, tehát egy tápkábelre szükséged lesz, hogy működjön. Vásárlásnál fel sem tűnt a dolog, hiszen az előző erősítőm tápkábelét használtam. De ehhez illik egy "jobb" tápkábel.
A hangfalnak harmadik tulajdonosa vagyok, és szintén 4 évesek.
Itt vettem a fórumon, leinformált előélettel, mert hogy vásárlás előtt felkerestem az első tulajt, így biztos lehettem benne, hogy hol vásárolták, és honnan hová került.
A hangfalak is hibátlanok, alig-alig mikro karcosak, a fehér szín miatt sokkal kevesebb portalanítást igényelnek mint a fekete társaik.
Doboza ennek is megvan, bár nincs gyári állapotban, már a doboz, mert egy padláson tárolták, de a biztonságos szállításra tökéletesen alkalmas, így került hozzám is.
Volt Elac fs 247. 3 hangfalam, és volt fs 407 is ez utóbbi 4 évig. (Nem vela)
Ha a 267 hangfalat a 247.3 hoz hasonlítanád akkor rossz úton jársz.
Olyannyira a 407 - hez tartozik, hogy akad olyan is, amit jobban csinál!
És tudom mit beszélek!
Ez egy nagyon jó páros, okkal ragadt itt ez a hangfal, de nem kezdek rendszerelemzésbe.
Primare I15 öt cseréltem I25 re, és azóta nem éreztem egyszer sem, hogy valami másra volna szükségem. Mindkét termékről tesztek, leírások sokasága megtalálható a neten.
Kábel nem jár hozzá, csak az erősítő, és a két hangfal vihető dobozában.
Csak egyben vihető, ezért nem hirdetem őket külön, és nem is árazom be őket külön.
Az erősítő jelenlegi ára : 1.640.000.-
A hangfal utolsó ismert ára : 854.000.-
Összesen : 2.494.000.-
Én 1.100.000.- Forintot kérek érte fixen, ebből már nincsen alku ezt kérlek vedd figyelembe mielőtt érdeklődsz.
Fontos, hogy nem akarom minden áron eladni.
Véleményem szerint ez egy roppant korrekt ár, kb mindkét termék új árának kevesebb mint a fele 4 évesen.
Ha ez így nem kell senkinek, akkor megmarad.
Pár fontos dolog az eddigi tapasztalataim alapján :
Jég csak akkor van, ha egy jelképes előleget elutaltál.
Ha nem jegelsz, és azt mondod délután, eljössz érte természetesen megvárom míg ideérsz, nem fogom másnak odaígérni, de számomra az a vevő aki eljön érte, és nem az aki csak hiteget.
Nem tartom senkinek aki utána fel sem veszi a telefont.
Kizárólag személyesen lehet átvenni Szigetszentmiklóson, mert ez mindenkinek így biztonságos.
Ha utaltál előleget és a helyszínen úgy döntesz még sem veszed meg, visszaadom az előleget, ez csak annak a biztosítéka, hogy eljössz!
Ha nem jössz el, nem jár vissza!
Sajnálom, de tényleg feleslegesen sok rossz tapasztalatom van, kénytelen vagyok leírni ezeket, igyekszem korrekt lenni, de közben a saját érdekeimet is védenem kell!
Köszönöm ha megérted.
Érdeklődni ezen a számon tudsz : 30 / 417 - 0027 napközben.
Amennyiben üzennél, akkor a válasz idő kettő óra és kettő nap között változik.
Ha minden áron üzenni akarsz, és nem hívsz fel, akkor : ersekbalazs@gmail.com
De hívj fel, kedves ember Vagyok, és annyival egyszerűbb is :-)
A képen látható cd lejátszó nem része az ajánlatnak.
Miután minden hibátlan, nem erőltetem a képeket, kérésre persze készítek frisseket, de a lényeg az ami van.
Aggódnál, hogy elfér e az autódban?
Itt vannak a dobozok méretei :
Hangfal doboz méretei
Hossz : 110cm
Magas : 33cm
Széles : 41cm
Erősítő doboz méretei
Hossz : 58cm
Magas : 22cm
Széles : 55cm
Köszönöm, hogy elolvastad.
Üdv : Balázs