Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hegel H95
Re: Hegel H95
Eladva.
Legyen 455.
A lindemannt lefoglalták. A tuning biztit is.
Eladni szeretnem :) nem arulgani.
Itt az alja hol az alja.
Ennyit már bőven megér h80, h90 után vagy h120 helyett ennyi idősen főleg.
A lindemannt lefoglalták. A tuning biztit is.
Eladni szeretnem :) nem arulgani.
Itt az alja hol az alja.
Ennyit már bőven megér h80, h90 után vagy h120 helyett ennyi idősen főleg.
Árcsökkentés: 475.000
Ha Hegelt szeretnél itt a lehetőség, tegyél egy ajánlatot jó eséllyel megegyezünk. Alapvetően egy sokkal kifinomultabb és kidolgozottabb digitális oldalt kapsz mint a korábbi verziókban.
- adodaniel
- Fórumlakó
- Értékelés: 37
Ezt én sem értettem soha.

Ennyi erővel pl. egy Bluesound Node sem lehetne a Lejátszók... topikban, mert hálózati futómű és DAC is egyben...
Systemdek --- Linn --- Goldring --- Heed --- Hegel --- Focal
Köszi, bár megmondom őszintén soha az életben nem néztem még be oda amikor integrált sztereo erősítőt kerestem és valószínűleg mások sem. Pont a mikro, mini és stb miatt. Lehet ez is ok arra, hogy töbnyire nem itt mennek el a :( ?
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6206
A topik átkerült a helyére.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Egyelőre jégen jövő hét elejéig
Hegel H95
Eladó a Hegel H95-ös sztereo erősítőm.
2021-es vásárlás
Ami jár hozzá: kiskönyv, távirányító, 1db Hydrasound graphene tuning biztosíték (szerintem utóbbi tényleg dob a mélytartományán)
https://www.hegel.com/en/products/integrated/h95
Ára 480.000
Átvétel, meghallgatás (kalandorok, erősítőt hallgatni vágyók kíméljenek, arra ott a márkabolt): Budapest XIII
Eladó továbbá a lindemann limetree bridge II-m is (külön hirdetésben lesz ha elmegy a Hegel) - ha mindkettő érdekel egyeztessünk.
Posta nincs. Komoly érdeklődő esetén: Budapesten, esetleg aglomerációban szívesen elviszem, hogy saját rendszeren meg tudd hallgatni
2021-es vásárlás
Ami jár hozzá: kiskönyv, távirányító, 1db Hydrasound graphene tuning biztosíték (szerintem utóbbi tényleg dob a mélytartományán)
https://www.hegel.com/en/products/integrated/h95
Ára 480.000
Átvétel, meghallgatás (kalandorok, erősítőt hallgatni vágyók kíméljenek, arra ott a márkabolt): Budapest XIII
Eladó továbbá a lindemann limetree bridge II-m is (külön hirdetésben lesz ha elmegy a Hegel) - ha mindkettő érdekel egyeztessünk.
Posta nincs. Komoly érdeklődő esetén: Budapesten, esetleg aglomerációban szívesen elviszem, hogy saját rendszeren meg tudd hallgatni