A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Eladóvá vált, a cimben szereplö készülékem!
Nagyon nehéz szívvel válok meg tölle, de most menni e kell!
Egy igazi mindenes készülék, usb lejátszás, internet rádió, cd sacd dvd lejátszás !
Mindehez egy nagyon jól megépitett, öt csatornás erösitö is párosul, 3.1, 2.0, lehet használni! Én csak sztereóban használtan, a második zónát nem hasznaltam! Találtam a neten egy tesztet, a k2 BLUról az erösitő része ugyan az, Importálok egy kis kedv csinálot
Állapota, korának megfelelő, az elölapon van egy karc, amit majd fotozni fogok, de összségében szép állapotban van!
Tartozékai, tápkábel, és az F 100 távírányító, vifi antenna nem gyári, mindig csak kábellal használtam!
Az új ára 3500-euro volt, jelenleg 800 euro az alsó ár amiért hirdetik, a Német piacon!
Én 170000-ezer forintott kérek érte, csere érdekel, Kizárolag, Denon avr 4520 ezüst színben!
A készülék Túrkevén található, futár megolható, a vevő felelősségére, személyes átvétel lenne a legjobb!
Képek holnap
Meghallgatását kezdjük CD-vel és mindjárt klasszikus zenével. A K2 erősen indít, hatalmas dinamikával és kitűnő részletezéssel tolmácsolja a szimfonikus zenekar játékát. Bársonyosan finom előadása tele van érzelemmel, mindvégig lágyan, de jó felbontással muzsikál, Széles színpadképe térben jól követhető, a hangszerek szeparációja kiváló. Mindezt megtartja nagyobb hangerőn és a felvételek csúcspontján is, ami csak a nívósabb játékosokra jellemző. Nem lehet belekötni a hitelesség szempontjából sem, a hangszerhangok testessége, tónusa is rendben van.
Nagyfelbontású fájlokat lejátszva a karakter nem változik, továbbra is élénk, izgalmas előadásban lehet részünk, néhol simábbnak tűnik, máskor meg kevésbé levegősnek, de mindig korrekt, amit hallunk. Jól megformált, kidolgozott hangok, amelyek csak a jobb audiofil berendezésekre jellemzőek.
Nem hittem volna, hogy épp egy véletlenül kezem ügyébe került DVD hangjától futkos majd a hátamon a hideg, de így történt. A Simply Red „Cuba” című DVD-jét évekig használtam teszteléshez, kitűnő felvétel, de ehhez fogható élményt még egyetlen rendszer sem produkált e lemez lejátszása közben. Mick Hucknall mintha itt állna előttem, csodás az énekhang, a jelenlétérzet pedig hihetetlen. A háttérben kísérő vonósok, a diszkrét csilingelések mind ezt erősítik, kristálytisztán és hatalmas dinamikával. Simán, sztereóban, szub nélkül is olyan gazdag a mélytartomány, hogy el sem hiszem. A basszusgitár szólamát tisztábban talán vissza sem lehetne adni. Egy órára újra elvarázsol a Simply Red zenéje, aki ott volt az együttes 2009-es budapesti koncertjén, az tudja milyen profi hangosítással szoktak fellépni, ez a lemez is erről tanúskodik, engedi kibontakozni a T+A készülékét.
Kimenetek: Fejhallgató kimenet 30 ohm feletti impedanciával, dinamikus fejhallgatók számára, Felvétel kimenet: 1V 150 ohm
Kimeneti teljesítmény: 150 W 4 Ohm, 95 W 8 Ohm
Maximális kimeneti teljesítmény: 230 W 4 Ohm, 130 W 8 Ohm
THD: <0,005%
Intermodulációs torzítás: <0,005%
Áthallás csillapítás: >65 dB
Átviteli sávszélesség: 1 Hz – 60 kHz