Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Marantz M-CR612 Melody X
- maxxxboy
- Nincs visszaút
- Értékelés: 11
Re: Marantz M-CR612 Melody X
Elkelt! Köszi a lehetőséget! 

- maxxxboy
- Nincs visszaút
Foglalózva! Hétvégéig - átvételig - jégen, utána zárom. 

- maxxxboy
- Nincs visszaút
UP! Új irányára: 180.000.- huf

- maxxxboy
- Nincs visszaút
Marantz M-CR612 Melody X
Sziasztok!
Kihasználatlanság miatt eladom 2020. októberi (Octogon Audiós) vásárlású Fekete színű Marantz M-CR612 - Melody X készülékemet.
Gyönyörű külső, kellemesen szép hangú belső. Tipikus marantz hangja van, tele zeneiséggel, melegséggel, részletekkel.
Nem válogatós a hangfalakkal, szinte minden márkával jól kijön. Kipróbáltam, meghallgattam több gyártó termékével is.
A készülék műszakilag és esztétikailag hibátlan, egyedül a hátulján az usb-port környékén karcos kicsit a festés.
Minden tartozéka, leírása, doboza, stb hiánytalanul és tökéletes állapotban megvan.
Megtekinthető, meghallgatható Gyömrőn.
Budapesti átvétel is megoldható, postázni előre utalás esetén tudom.
Ára: 200.000,- HUF
Legfontosabb jellemzők:
Csúcsminőségű (Legújabb D osztályú) kimeneti teljesítmény: 60 W x 2 csatorna (6 ohm) vagy 30 W x 4 csatorna (hangerő külön beállítása A/B hangsugárzókon)
FM / AM és DAB+ tuner
Vezeték néküli zenestreaming a következő forrásokból:
TuneIn, internetes rádió, Spotify, TIDAL, okostelefonról AirPlay 2-vel, Bluetooth
Hangvezérlés kompatibilitás: Amazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri: irányítsa a Melody X-et távirányító nélkül
Veszteségmentes fájlok lejátszása: WAV / FLAC / ALAC 192kHz / 24bit, DSD 2.8 / 5.6 MHz formátumok
Beépített Bluetooth és WiFi (2,4 GHz / 5 GHz) funkció: fejlett, stabilabb működés akár zsúfolt hálózatokon is
Két optikai bemenettel rendelkezik, egyik a TV-nek dedikált: a Melody X automatikusan érzékeli a TV jelét
Vezérelhető a TV távirányítóval: kényelmesen beállíthatja a hangerőt, kiválaszthatja a zeneforrást vagy lenémíthatja a készüléket.
További kérdésekre itt, vagy telefonon: +36704155223 szívesen válaszolok.
Infók: https://www.marantz.com/hu-hu/shop/wire ... odyxmcr612
Köszi, hogy benéztél!
Kihasználatlanság miatt eladom 2020. októberi (Octogon Audiós) vásárlású Fekete színű Marantz M-CR612 - Melody X készülékemet.
Gyönyörű külső, kellemesen szép hangú belső. Tipikus marantz hangja van, tele zeneiséggel, melegséggel, részletekkel.
Nem válogatós a hangfalakkal, szinte minden márkával jól kijön. Kipróbáltam, meghallgattam több gyártó termékével is.
A készülék műszakilag és esztétikailag hibátlan, egyedül a hátulján az usb-port környékén karcos kicsit a festés.
Minden tartozéka, leírása, doboza, stb hiánytalanul és tökéletes állapotban megvan.
Megtekinthető, meghallgatható Gyömrőn.
Budapesti átvétel is megoldható, postázni előre utalás esetén tudom.
Ára: 200.000,- HUF
Legfontosabb jellemzők:
Csúcsminőségű (Legújabb D osztályú) kimeneti teljesítmény: 60 W x 2 csatorna (6 ohm) vagy 30 W x 4 csatorna (hangerő külön beállítása A/B hangsugárzókon)
FM / AM és DAB+ tuner
Vezeték néküli zenestreaming a következő forrásokból:
TuneIn, internetes rádió, Spotify, TIDAL, okostelefonról AirPlay 2-vel, Bluetooth
Hangvezérlés kompatibilitás: Amazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri: irányítsa a Melody X-et távirányító nélkül
Veszteségmentes fájlok lejátszása: WAV / FLAC / ALAC 192kHz / 24bit, DSD 2.8 / 5.6 MHz formátumok
Beépített Bluetooth és WiFi (2,4 GHz / 5 GHz) funkció: fejlett, stabilabb működés akár zsúfolt hálózatokon is
Két optikai bemenettel rendelkezik, egyik a TV-nek dedikált: a Melody X automatikusan érzékeli a TV jelét
Vezérelhető a TV távirányítóval: kényelmesen beállíthatja a hangerőt, kiválaszthatja a zeneforrást vagy lenémíthatja a készüléket.
További kérdésekre itt, vagy telefonon: +36704155223 szívesen válaszolok.
Infók: https://www.marantz.com/hu-hu/shop/wire ... odyxmcr612
Köszi, hogy benéztél!