Milyen jó is lenne ha ez ilyen egyszerű volna igaz ?
Mind addig amég nem akartam eladni nem foglalkoztam vele hány wattos, mint ahogy egyéb esetben semelyik eszközömmel sem.
50-ig van skálázva kef q500-al nem vettem feljebb 20-nál tovább, nagyon kellemes hangja van. 40 ig fel lehetett venni együtt torzításmentesen (50-ig van skálázva) nagy hangerőre képes !
Nem hagyja le sem a mélyeket sem a magasat hangerő növelésekor.
Free energy generator lehet szerintem benne vagy nem tudom...
Sztem a gyártót kellene erről megkérdezni!
Specifikációi : 4x25w/2x50w
https://www.us.marantz.com/us/products/ ... tid=mcr603
Kis érdekesség, hogy ez miért is nem egyszerű...
Van egy 2x50w os nad a környékemben 326bee apué, nem tud többet.
Viszont volt egy onkyo tx-8050 em is az sem tud csak hajszálnyival többet, hangminősége meg katasztrófális, pedig arra már 2x130w volt írva gyári specifikációi szerint ha ehez nézzük akkor ez 2x100w-os, de apunak volt egy str-db930 qs-es erősítője is, arra is 250w felvett 5x100w leadott beköti az ember és leesik az álla, ténylegesen. 20e ft ért lehet kapni jófogason táv nélkül, próbáld ki, nem hittem el énsem, csakhát semmit nem tud a mai világban, sistereg már recseg zúg búg ( öreg szegény )
Nem mindegy hogy a maxot írják rá vagy az ajánlottat, ahogy az sem épp ki méri... ivott-e? nem ivott-e? munkára képes állapotban van - e?
Az sem mindegy a mai világban kinek akarnak kedvezni ? Az energiatakarékosnak csaljanak vagy a teljesítmény őrültnek csaljanak?
Egy normális ember haza visz egy ilyet és aaah ez ilyen jól szól?
Hátulját megnézi ez csak 50w-os mint egy izzó...
Persze csak 50w hogyne...
Arra a nyakam tenném hogy ez 50w ból nem jön ki!
Mondtam én hogy nem egyszerű, hát ez van.
Ez egy dolog a világ sok hülyesége közül amibe bele is lehet akár őrülni...
Azt javaslom bármit is akarj venni menj el hallgasd meg és döntsd el kell e neked vagy nem.
Sosem voltam marantz párti, ár/érték aránya miatt, de amikor ezt a kis eszközt meghalottam szolni és láttam hogy ebbe benne van minden amire szükségem van és hangminőségben tudja amit egy sony ta-f550es, úgy döntöttem kérdés nélkül megveszem, ettől már persze hangerőben elmarad de meglepő is lenne nem maradna el !
Azóta vettem egy ugyan ilyet, amit meg is hagyok.