Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Akg Q701 + AQ Dragonfly Red + táp
-
Pandur Vilmos
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 1
Re: Akg Q701 + AQ Dragonfly Red + táp
Csatlakozok az előttem szólóhoz.
Engem a füles érdekek ár függően.
Így a szett el is kelne.
Engem a füles érdekek ár függően.
Így a szett el is kelne.
Esetleg fejhallgató nélkül a többit egyben?
Üdv!
Gábor
Üdv!
Gábor
Szia!
Külön az Audioquest Dragonfly Red eladó esetleg?
Külön az Audioquest Dragonfly Red eladó esetleg?
LG OLED 65C21,Plinius 8200,Dynaudio Contour S3.4,Ethosz CDM mk2 SE,Ethosz RTP SQ Tube DAC,Ethosz Elysium,Valhalla Aura V2/2 AES-EBU,AgPt-RXF RCA,AgPt-RXF tápkábel,CuAgSS 8 mk3,Hydrasound Next2 Graphene,Fapaci Luxor HDMI,Vibracsi V3,Vibra-R csúcs hangfallábak,Dune Pro Vision 4k,Chord Mojo,AKG K-712
Re: AKG Q701 + AQ Dragonfly Red + Táp
Szia!
Amennyiben egyben nem fog elkelni, az "AQ Dragonfly Red DAC + Jitter Bug" kombó érdekelne.
Köszi,
Bálint
Amennyiben egyben nem fog elkelni, az "AQ Dragonfly Red DAC + Jitter Bug" kombó érdekelne.
Köszi,
Bálint
-
Bandi32
Akg Q701 + AQ Dragonfly Red + táp
Eladó a következő együttes:
AKG Q701 fejhallgató (dobozában, védő fólia még rajta van, gyári kábelek, plusz egy furutech alpha kábel - sokkal jobb hang)
AQ Dragonfly Red DAC + Jitter Bug
Tápegység a DAC-hoz (hogy ne az USB port zajos tápját kapja a DAC, jobb eredményt hoz, mint a Jitter Bug, de nem hordozható)
Ár: 99000 HUF
Egész jó hang ezért az árért...
AKG Q701 fejhallgató (dobozában, védő fólia még rajta van, gyári kábelek, plusz egy furutech alpha kábel - sokkal jobb hang)
AQ Dragonfly Red DAC + Jitter Bug
Tápegység a DAC-hoz (hogy ne az USB port zajos tápját kapja a DAC, jobb eredményt hoz, mint a Jitter Bug, de nem hordozható)
Ár: 99000 HUF
Egész jó hang ezért az árért...