Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Samsung ht-F9750 7.1 mozirendszer
Akkor nyitva marad. Lényeg hogy eladva
szeretném törölni a hirdetést. Sajnos elfelejtettem hogy kell. Segítene valaki
Köszönöm a lehetőséget. Az áru elkelt más oldalon 130 ért
Utolsó ár 120 ezer. Ezen belül már nem fér bele semmiféle alku
Az első két oszlopba van bele építve a plusz 2 csatorna. Mint magas front. A házimozi rendszer végez automatikus kalibrálást és azokat külön Méri.
Szervusz.Néztem a képeket és adatokat róla 7.1-nek írják,de hogy jön ez ki?Virtuális a maradék két csatorna?Mert a képeken csak 5 hangfalat látok.
hangfal: front: Quadral Tribun,Center:Clarus Titan,Surr:Cav audio ds30,sub:phonar as-100dvd lejátszó:Pioneer dv-668Házimozi:Amp:Cambridge Audio 351r multimédia:zappiti 4k projektor:Toshiba tdp s8 tv:Plasma ps42c430<p>
Lehet engednem kell. Légyen az új ára 140 ezer. Messze elszakadtam 180 töl. Úgylátszik hogy ezért valóban sokat adtam. Vagy cserélném 138cm 3D Samsung tv re. Nekem van 147cm 4K de sajna nemtudom megnézni rajta a 3D filmjeim
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Szép ez a rendszer az biztos, sőt egy panel lakásban, vagy kevés hellyel rendelkezőknek több okból is akár a legjobb választás is lehet. Nekem kifejezetten tetszik, hogy szürkés ezüstös, hűvös a design.
Végre elhagyják a fényes feketét.
De a legtöbb fórumozó tudja, hogy a kompakt mozik ár/érték aránya egészen máshogy alakul az idő elteltével, mint a különálló berendezéseké és egy esetleges lépés a fejlődés felé a rendszeren belül korlátolt.
Így nem sok létjogosultsága maradt annak, mennyi volt új korában az ára. Mindennel így vagyunk mink fogyasztók ,a telefonoktól a TV-ken át stb.. sajnos árát veszíti minden...
Az hogy melyik jobb, egyén függő. Viszont olyan egyberészes házimozi rendszerröl nem tudok aminek az ára 500000 Ft lett volna. Még a samsung ht-c9950 se került ennyibe. Viszont az megközelíti teljesítményben és designban. Viszont öregebb készülék és már nem ér annyit
Tényleg nincs még egy ilyen rendszer?
Dobozán nyomtatott dátum: 2016.8.31. Gondolom akkori vásárlás. Az ára váltózatlanul 180 ezer. Csere érdekelne ONKYO TXNR beszámítással. Vagy ráfizetnék komolyabb hangfalszettre. Dali 5.1 korábban az itt eladott nagy szettemböl van még 300 ezer forint . Ez a plafonon amit rá tudnék költeni.
+ megjegyzés, hogy a mozi rendszer két HDMI bemenettel rendelkezik És nemcsak felskáláz 4K ra. Egy 4K Samsung Blu ray lejátszó lett rákötve és benne lejátszva valós eredeti 4K lemez. A készüléken átment a 4K és a készülék feldolgozta külső lejátszóról A dts HD t. Az ár nem lesz alacsonyabb. Nincs még egy ilyen dinamikával rendelkező és hangerővel rendelkező mozi rendszer. A szett súlya nettó 75 kiló.
Remélem sikerül feltöltenem . Közben megvan a gyári doboza. Csak a bemérő mikrofon hiányzik
Az elérhetöségem 06203443826. A mozirendszer Szentesen van. Érdeklődőnek e mailben tudok képet küldeni. Mivel úgy Nem kell átméretezni.
... Kérem telefonon érdeklődjön.
És kinek a számán
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
Eladásra került egy a samsung eddigi legkomolyabb legdrágább zászlohajos mozirendszere. Ami a SAMSUNG HT-F9750. 7.1 4K felskálázásos wifis blutuszos blu ray SMART házimozirendszer. Az új ára 500.000 FT volt . Szép megkímélt állapotban van. Doboza papírjai és mérömicrofonja nincs meg.Én már így jutottam hozzá 180 ezerért. Én nagy mozis vagyok és voltál mindig is. Ez a mozi rendszer felveszi a versenyt moziban egy Denon avrx 2200 assal és dali hangfalszettel. Egy ismerősömnek van ez a denon DALI összeállítása És eljött meghallgatni és moziban nem teljesít jobban. Zenében az kicsit jobb. De ez amint megkapja dts Hd jelet, egyszerűen ellentmondásos A fizika képtelenségének, hogy milyen dinamikával bír. Nekem ezelőtt Onkyo TXN838 Dali zensor7 5.1 hangrendszerrel. Ami persze nem ez a kategória. Szóval tudom miről beszélek ezzel a Samsung csodával. Sajnos egyelőre nem tudok képet feltölteni, mivel mobillal nem tudom átméretezni a képeket. Rövidesen megoldom. Ezt a mozi rendszert azért vásároltam mert úgy volt hogy családi házból panelba költözök. Akkor itt adtam el rendszerem. De úgy hozta a sors hogy marad családi ház és így újból beruháznék nagyobb készülékekre. Addig meg ezt el hallgatom. Mivel nagyon komoly hangzással bír és még szép is. Az ára 180 ezer. Utolsó ár egyharmada. Kérem telefonon érdeklődjön.