Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Klipsch RP-160M+Kenwood erősitő
Sokat kérek talán??
Jobb minőségű képek Internetről!
Fotó az erősítőről!
Mától az ár 150.000 forint erősítő nélkül!
Az erősítő lemaradt de pótolom!
A mai nap folyamán a képek is megérkeznek!!
Eladóvá teszem e remek hangfalpárosom,egyrészt nem tudom kihasználni,másrészt munka kisgyermek,és magánéleti gondjaim miatt nem látok más lehetőséget!az biztos hogy míg élek,biztosan bánni fogom ezt a tettem és valószínű többé nem lesz lehetőségem venni hasonló dolgot,de most az élet nagy úr ahogy az volt mindig is!
A hangfalak néhány hónaposak csak,és lehet be sincsenek járatódva mivel a vásárlás után csak egy hónap-al tudtam erősítőt venni hogy legyen valami,de időm nem engedte hogy élvezzem e technika adottságait!tisztában vagyok vele hogy többet tudnak minőségben és hangban mint amit most képvisel ez a rendszer de nagyon sokat dolgoztam hogy megvegyem őket,vágytam rájuk és ide jutottam.A rendszer elemei:Klipsch RP-160M és egy Kenwood KR-2010-es Vintage erősítő.
A hangfalak tökéletes állapotban vannak,az erősítő a korához képest (1976)szintén jó állapotú,izzócserét az előző tulajdonos vásárlás előtt megtette!a tetején valami talp folt van amit szerintem valamilyen oldószer-el el lehet távolítani!
A félreértések elkerülése végett a story-hoz tartozik hogy 1,5 hetet vártam az érkezésükre és a kisebb testvérét vásároltam volna meg de mivel csúsztak,felajánlotta a bolt az akkori akciós 150M áráért,ezt a típust,így jutottam hozzá!
2017.Január. 23.-án érkezett meg,így a garancia 2019.Január.23.-áig szól!!
Doboza és papírjai,garancia,stb megvannak!
Áruk erősítővel együtt:165.000 forint!Alku csere nem játszik!
Képeket amint tudok készítek és teszek fel!Köszönöm hogy benéztél!