Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Logitech Z5500 5.1 THX
Logitech Z5500 5.1 THX
Napközben eljött egy kedves érdeklődő és meg is vásárolta a rendszert!mindenkinek köszönöm a kérdéseket és az érdeklődését!további jó böngészést!és köszönöm AVX!!
További jó munkát a stábnak!
Üdv:Zoltán
Logitech Z5500 5.1 THX
Helló!
A központi egység világitása jó-e,ill.a display olvashatósága OK-e?sajna hosszú távon e két tényező szokott ezen a cuccon gyengélkedni!
Egyébként UP...!
Igen rendben van mind a kettő!mivel tényleg nagyon keveset volt használva,még biztosan sokáig rendben lesz!
de közben megvásárolták!most zárom,illetve megköszönöm mindenkinek egyenként aki érdeklődött!így neked is!
Üdv:Zoltán
Logitech Z5500 5.1 THX
Helló!
A központi egység világitása jó-e,ill.a display olvashatósága OK-e?sajna hosszú távon e két tényező szokott ezen a cuccon gyengélkedni!
Egyébként UP...!
Logitech Z5500 5.1 THX
Az ígért képek!egy hangyabokányi felfoszlást véltem felfedezni a bal sarkán!fotókon megtekinthető!
Logitech Z5500 5.1 THX
Eladásra kínálom kifogástalan,mind műszakilag,mind esztétikailag,nagyon keveset használt 5.1-es rendszerem!.Mozizásra használtam leginkább,kb.20 film lett megnézve segítségével,2.tulajdonosa vagyok és az előző gazdájánál is csak pihent mivel a tetőtér adta szűkös lehetőségek miatt,be sem volt üzemelve!amit tudni kell róla hogy elsősorban mozizásra készítették és arra tökéletes maximálisan!kiváló hangminőség és jó kalibrálási lehetőséget biztosít a vezérlője!távirányítós,és beépített digitális jelátalakító is van benne!DTS,Dolby Digital,stb.15-20nm-es szobát simán betölt a hangjával!550 Watt összteljesítménye van a rendszernek!képeket később teszek fel!Ár:42.000 forint!