Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Clarus Titan II. komplett rendszer eladó

Két vagy több komponens együtt, mini és mikrohifik, all-in-one készülékek
histvan28
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 25

Hozzászólás Szerző: histvan28 »

A sub-ot megvette egy szimpatikus fórumtárs. Ezt a komplett hirdetést zárni fogom a hétvégén és az eladó cuccokat külön a megfelelő kategóriákban (erősítő; hangfal) fogom hirdetni.

histvan28
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

"Up". Ma még fogok feltölteni új képeket. Pár napon belül szeretném zárni a projektet (nagy rendszerből -> kis rendszer + egy kis pénz), ezért egy határon belül "kompromisszum kész" leszek.

histvan28
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

A sub jegelve.
Egy új kombináció, csak amíg meg nem gondolom magam: Clarus 3 + 2 csatornás végfok, 220 VA-es nagy trafókkal - 200.000,- Ft. Ezen belül: 3 csatornás: 120.000,- Ft, 2 csatornás: 80.000,- Ft.
+ Emotiva UMC-1, új állapot - 90.000,- Ft. Elsősorban egyben eladó.

histvan28
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Az ideális számomra az alábbi lenne:
Maradnának:
- 2 front + 2 cs. végfok + UMC-1.

Eladnám:
- Center + 2 db dipól álló háttér. 170.000,- Ft.
- 3 csatornás végfok. 120.000,- Ft.
- Sub + sub végfok. 145.000,- Ft.
Egyben, tovább akciózva: 410.000,- Ft.

A sub-ra vonatkozóan folynak az "egyeztetések" 2-3 érdeklődővel (méretek, stb.; távolság áthidalása; esetleges beszámítások), így az lehet, hogy hamarosan elkel, de természetesen még eladó. Várom a megkeresést a hangfalakkal és a végfokkal kapcsolatban. Ha valakinek úgy kellene, egyben még mindig eladó a szett (vagy egyben az 5.0 hangfalszett (és veszek két Titan frontot valahogy), vagy egyben az 5 cs. végfok).

histvan28
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Újra akciózom:
- Clarus Titan II. 5.0 álló (nem polc) dipol hátterekkel - 300.000,- Ft. Ezen belül: frontok: 130.000,- Ft, center: 70.000,- Ft, dipól hátterek: 100.000,- Ft.
- Clarus 3 + 2 csatornás végfok, 220 VA-es nagy trafókkal (Szepié volt) - 210.000,- Ft. Ezen belül: 3 csatornás: 120.000,- Ft, 2 csatornás: 90.000,- Ft.
- Clarus Deimos sub, külső végfokkal - 145.000,- Ft.
- Emotiva UMC-1, én vagyok a második tulaj (ez is Szepié volt .., újonnan vette) - 90.000,- Ft.
- Excalibur IC szett (5 db) - 20.000,- Ft.
Egyben: 765.000,- Ft. helyett 750.000,- Ft. Minden kifogástalan, új állapotú.
Ha bontom, örülnék, ha maradna nekem a 2 front + a két csatornás végfok, esetleg az UMC-1-gyel együtt (maradna egy jó sztereó rendszerem).
Remélem, jól számoltam

histvan28
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

... Elnézést, a sub-ot már leakcióztam a múlt héten. További engedmény teszek: Clarus Deimos sub ára 150.000,- Ft. Lentebb nem igazán szeretném már engedni, így is bőven megérős.

histvan28
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Készítettem 1-2 új fotót, holnap feltöltöm őket

histvan28
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Egy kis akció Húsvétra:
- Clarus Titan II. 5.0 álló (nem polc) dipol hátterekkel - 320.000,- Ft. Ezen belül: frontok: 130.000,- Ft, center: 75.000,- Ft, dipól hátterek: 115.000,- Ft.
- Clarus 3 + 2 csatornás végfok, 220 VA-es nagy trafókkal (Szepié volt) - 215.000,- Ft. Ezen belül: 3 csatornás: 150.000,- Ft, 2 csatornás: 90.000,- Ft.
- Clarus Deimos sub, külső végfokkal - 200.000,- Ft.
- Emotiva UMC-1, én vagyok a második tulaj (ez is Szepié volt .., újonnan vette) - 95.000,- Ft.
Egyben: 850.000,- Ft. helyett 835.000,- Ft. Minden kifogástalan, új állapotú.
Ha bontom, örülnék, ha maradna nekem a 2 front + a két csatornás végfok, esetleg az UMC-1-gyel együtt (maradna egy jó sztereó rendszerem).
Tel.: 30/451-6829.

histvan28
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Ez nem ultimátum, így működik.Ha egyben akarod hirdetni tedd azt - ha  a darabok külön is vihetők akkor árazd be őket egyesével itt, és kész.
Ha külön-külön szeretnéd árulni őket akkor zárd le ezt a hirdetést és tedd külön a helyükre őket.A lényeg:a tárhely nem ingyen van-ezért ha lehet kerüljük a feleslegesen duplikált hirdetéseket.
Köszi a megértést!

Rendben, az erősítős menüpontban is lezártam a végfokok hirdetését. Egyelőre csak itt megy tovább, később lehet, hogy szétbontom és ezt zárom.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6278

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Értem és elfogadom, ha így van, tehát az ultimátum lényege: vagy komplett rendszer, vagy bontsam szét, ugye?
Ez nem ultimátum, így működik.Ha egyben akarod hirdetni tedd azt - ha  a darabok külön is vihetők akkor árazd be őket egyesével itt, és kész.
Ha külön-külön szeretnéd árulni őket akkor zárd le ezt a hirdetést és tedd külön a helyükre őket.A lényeg:a tárhely nem ingyen van-ezért ha lehet kerüljük a feleslegesen duplikált hirdetéseket.
Köszi a megértést!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

histvan28
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

histvan28
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

De tudja:itt is hirdeted, és a duplikált hirdetéseket már jó ideje figyelmeztetés nélkül töröljük.
Értem és elfogadom, ha így van, tehát az ultimátum lényege: vagy komplett rendszer, vagy bontsam szét, ugye?

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Továbbá ha moderátor blokkolta a hirdetésemet, abban az esetben (ha ezt olvassa) kérem szíves tájékoztatását, tanácsát, hogy miként hirdessek meg egy több komponensből álló rendszert úgy, hogy abból lehet, hogy a végén csak a hangfalakat (vagy egy részüket), vagy csak az erősítőt adom el, de lehet, hogy mindent ... és nem szeretném, hogy olyan fórumtársak ne olvassák a hirdetésemet, akik pl. csak hangfalat / erősítőt akarnak venni, így ennek megfelelően csak ezen menüpontokban olvasgatnak hirdetéseket?
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... d%C3%A1sa/
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

... Valaki nem tudja esetleg, hogy mi miatt került blokkolásra (vagy nem tudom, mire) a hangsugárzók kategóriában közzétett hirdetésem? Nem található, csak ha rákeresünk és halvány piros a háttere a hirdetésnek, valamint rákattintva meg sem jelenik. Talán azért, mert %-ban kifejezve hirdettem "akciót" a sub-omra és ezt nem szabad valami szabály miatt? (szabályzatot nem találtam egyelőre) Ha ez gáz, elkerülendő, hogy ez a hirdetés is törlésre kerüljön:
210.000,- Ft - 15 % = 178.500,- Ft. Tehát nem 15 % akció, hanem a sub ára mától: 178.500,- Ft.

De tudja:itt is hirdeted, és a duplikált hirdetéseket már jó ideje figyelmeztetés nélkül töröljük.

histvan28
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Továbbá ha moderátor blokkolta a hirdetésemet, abban az esetben (ha ezt olvassa) kérem szíves tájékoztatását, tanácsát, hogy miként hirdessek meg egy több komponensből álló rendszert úgy, hogy abból lehet, hogy a végén csak a hangfalakat (vagy egy részüket), vagy csak az erősítőt adom el, de lehet, hogy mindent ... és nem szeretném, hogy olyan fórumtársak ne olvassák a hirdetésemet, akik pl. csak hangfalat / erősítőt akarnak venni, így ennek megfelelően csak ezen menüpontokban olvasgatnak hirdetéseket?

histvan28
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

... Valaki nem tudja esetleg, hogy mi miatt került blokkolásra (vagy nem tudom, mire) a hangsugárzók kategóriában közzétett hirdetésem? Nem található, csak ha rákeresünk és halvány piros a háttere a hirdetésnek, valamint rákattintva meg sem jelenik. Talán azért, mert %-ban kifejezve hirdettem "akciót" a sub-omra és ezt nem szabad valami szabály miatt? (szabályzatot nem találtam egyelőre) Ha ez gáz, elkerülendő, hogy ez a hirdetés is törlésre kerüljön:
210.000,- Ft - 15 % = 178.500,- Ft. Tehát nem 15 % akció, hanem a sub ára mától: 178.500,- Ft.

histvan28
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

A sub-ra (sub + külső végfok) 15 % kedvezmény (tekintettel arra, hogy ezt tudom kihasználni legkevésbé). Akit érdekel, várom megkeresését, leginkább privátban vagy telefonon, mert keveset vagyok a fórumon.

pille
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 9

Hozzászólás Szerző: pille »

Rájöttem, hogy Miskolchoz közel.

histvan28
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Kis hazánk melyik fertályán vagy megtalálható?

Szerk.: Hopp-hopp. Nem is lehetsz tőlem túl messze.

Egy Miskolc melletti falucskában.

pille
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 9

Hozzászólás Szerző: pille »

Kis hazánk melyik fertályán vagy megtalálható?

Szerk.: Hopp-hopp. Nem is lehetsz tőlem túl messze.

histvan28
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

... Akinek van min. 16-20 nm-es helyisége, ami nincs tele bútorral (azaz van hely nagy hangfalaknak), minőségi hangot keres, szeret és tud nagy hangerőn is mozizni, zenét hallgatni, úgy, hogy közben a családtagjai sem hisztériáznak és nem a multi műszaki áruházakban kapható pár 10 ezer Ft-os rendszerekben gondolkodik, viszont nincs pénze több milliós szettre, annak mindenképp érdemes meghallgatnia, mert egy kiváló alternatíva. Ezek a Clarus-ok ilyen, "használt áron" (mégis új állapotban) nagyon jó ár-érték arányt képviselnek.
Nekem volt már 1-2 Clarus szettem (először Charon sztereó, aztán Rhea Pro sztereó később kiegészítve Rhea centerrel, Titan Pro SE 3.0 Helios végfokkal, Titan I. sztereó Helios végfokkal, jelenleg Titan II. 5.0 + 5 cs. Helios végfok + Deimos sub külső végfokkal). Eladtam őket, amikor másra kellett pénz, vagy valamiért variálni támadt kedvem, de ha kíváncsiságból másfelé kacsingattam is, végül mindig visszatértem ezekhez a hangfalakhoz. Most is vagy meghagyom a 2 frontot, vagy veszek két Titan frontot, lehetőleg végfokkal és majd újra építem az 5.1-et később, ha lesz rávaló + a családi helyzetem is lehetővé teszi a normál (nem minimum) hangerőn történő mozizást (féléves kisbabánk van). Jelenleg annyira nincs kihasználva a rendszer, hogy pl. a sub határait nem hogy feszegetni, de még megközelíteni sem volt esélyem, így, hogy a nappaliban tudok csak mozizni ...

histvan28
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sajnos egyre komolyabb az eladási szándék, kell a pénz másra.
Csökkentett árak:
- Clarus Titan II. 5.0 álló (nem polc) dipol hátterekkel - 330.000,- Ft. Ezen belül: frontok: 130.000,- Ft, center: 80.000,- Ft, dipól hátterek: 120.000,- Ft.
- Clarus 3 + 2 csatornás végfok, 220 VA-es nagy trafókkal (Szepié volt) - 220.000,- Ft. Ezen belül: 3 csatornás: 130.000,- Ft, 2 csatornás: 90.000,- Ft.
- Clarus Deimos sub, külső végfokkal - 210.000,- Ft.
- Emotiva UMC-1, én vagyok a második tulaj (ez is Szepié volt .., újonnan vette) - 95.000,- Ft.
Egyben: 875.000,- Ft. Minden kifogástalan, új állapotú.
Tel.: 30/451-6829.

histvan28
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Aki kéri a nagyobb felbontású fotókat, e-mailben szívesen elküldöm.

histvan28
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Végre újra van egy kis időm fórumozni Ennek örömére pár új fotó (telefonnal készültek):

histvan28
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Köszönöm! Egy hasonló "tüske" szettel akartam még őket feldobni (matt fekete színben, egyedi gyártással, mivel ilyen nem kapható), de ez a projekt nem valósult meg. Úgy még jobban néznének ki

Lezárt

Vissza: “Komplett rendszerek és több komponens együtt”