Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

HDMI CEC-less adaptert keresek

Lezárt
kezo0
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 5

Hozzászólás Szerző: kezo0 »

Ezennel zárom a témát, végül külföldi beszerzésből sikerült megoldani.

kezo0
Nincs visszaút
Nincs visszaút

... továbbra is...

kezo0
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Még mindig reménykedem egy országhatáron belüli megoldásban...

... és még mindig.

kezo0
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Még mindig reménykedem egy országhatáron belüli megoldásban...

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6181

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Ez jól hangzik, köszönöm, de konkrétan mit jelentene ez a segítség? Mert nekem a Magyar Postával rendszeresen gondom szokott lenni a külföldről érkező küldeményeknél, ezért sem szívesen rendelek, csak ha nagyon muszáj. Jó esetben csak elkavarják, nem értesítenek róla, hogy megérkezett, és nekem kell egy csomót utánajárnom, de olyan is volt már, hogy „eltűnt” a küldemény, miután Mo. területére beérkezett...

Szóval az optimális az lenne, ha mondjuk lenne olyan ismerősöd, rokonod, vagy akár te magad, aki a nem túl távoli jövőben el tudná személyesen hozni Bp.-re, és a kezembe tudná nyomni, én meg kifizetném neki – akár egy pici felárral is a „bolti” árhoz képest. De érzem, hogy ez egy enyhén pofátlan kérés.

Küldtem privit.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

kezo0
Nincs visszaút
Nincs visszaút

szerk.: itt találtam, és állítólag van még nekik 277 darab, és még olcsóbb is:
https://www.cablefast.co.uk/shop/hdmi-c ... e-to-male/

Ez jól hangzik, köszönöm, de konkrétan mit jelentene ez a segítség? Mert nekem a Magyar Postával rendszeresen gondom szokott lenni a külföldről érkező küldeményeknél, ezért sem szívesen rendelek, csak ha nagyon muszáj. Jó esetben csak elkavarják, nem értesítenek róla, hogy megérkezett, és nekem kell egy csomót utánajárnom, de olyan is volt már, hogy „eltűnt” a küldemény, miután Mo. területére beérkezett...

Szóval az optimális az lenne, ha mondjuk lenne olyan ismerősöd, rokonod, vagy akár te magad, aki a nem túl távoli jövőben el tudná személyesen hozni Bp.-re, és a kezembe tudná nyomni, én meg kifizetném neki – akár egy pici felárral is a „bolti” árhoz képest. De érzem, hogy ez egy enyhén pofátlan kérés.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6181

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Keresek egy ilyen adaptert, ami mindössze annyit tesz, hogy a HDMI-kábel 13. lábának érintkezését megszakítja, így a kábel CEC funkciói nem fognak élni, míg a kábel összes többi funkciója továbbra is működőképes marad.

Szinte "filléres" kis kütyű, de itthoni üzletben nem találtam, külföldi rendelést meg nem szívesen indítanék emiatt, ha nem muszáj. Hátha van valakinek egy felesleges példánya.

Erről lenne szó: https://www.amazon.co.uk/LINDY-HDMI-Les ... B00DL48KVI

HDMI CEC Less adapter.jpg

Akárhol nézem itt Angliában, mindenütt csak "out of stock" a készlet- tehát nincs.
Itt találtam egyedül:
http://www.exprodirect.com/lindy-hdmi-c ... apter.html
ha ez opció, akkor segíthetek a beszerzésben.Szerintem mindenütt ki fog futni idővel,Az ebayen sincs egy darab sem. mindenütt sold out.
szerk.: itt találtam, és állítólag van még nekik 277 darab, és még olcsóbb is:
https://www.cablefast.co.uk/shop/hdmi-c ... e-to-male/
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

kezo0
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Keresek egy ilyen adaptert, ami mindössze annyit tesz, hogy a HDMI-kábel 13. lábának érintkezését megszakítja, így a kábel CEC funkciói nem fognak élni, míg a kábel összes többi funkciója továbbra is működőképes marad.

Szinte "filléres" kis kütyű, de itthoni üzletben nem találtam, külföldi rendelést meg nem szívesen indítanék emiatt, ha nem muszáj. Hátha van valakinek egy felesleges példánya.

Erről lenne szó: https://www.amazon.co.uk/LINDY-HDMI-Les ... B00DL48KVI

Lezárt

Vissza: “Kábelek (keres)”