Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!

Tátrai Band Vinyl/LP/hanglemez

Lezárt
atis
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 307

Re: Tátrai Band Vinyl/LP/hanglemez

Hozzászólás Szerző: atis »

Miles albumokat elvitték.

Lett egy gyönyörű állapotnak örvendő Kísértés album.

Már csak a Küszöbön túl albumot keresem.

atis
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 307

Tátrai Band Vinyl/LP/hanglemez

Hozzászólás Szerző: atis »

Sziasztok, egy kis segedelem kellene...
Nagybátyám van olyan helyzetben, hogy ajándékozzon, mikor hazánkba visszatér. Kaptam tőle egy 33-as szimpla és egy 45-ös dupla UHQR Miles albumot. (második kép) Időközben én is beszerváltam egy MOFI kiadást, így egyet kívánok megtartani a közeljövőben. Mivel a Kuzmát eladási szándék miatt már szétszedtem és félig eldobozoltam, (azután maradt itthon, mert bár volt jelentkező, de végül nem vitték el tőlem azt a pár kiló rezet....) ezért releváns teszteket nem akarok lefolytatni a "legjobb hangzás" keresése miatt. Így tényleg csak egy marad a három kiadvány közül.
A lényeg az, hogy nem akarok adósa maradni, ezért megígértem neki, hogy a Tátrai Band kiadványai közül az első képen szereplő albumokat én is beszerzem számára itthon ajándékképpen. Először a sajátjaimat akartam nekiadni, de végül inkább arra jutottam, hogy veszek egy-egy darabot belőle, ha van eladó.
Szóval: ha lenne eladó bárkinek, tegye már meg, hogy dob egy privit. Ha esetleg valamelyik Miles album érdekli, akkor egyeztetjük az értéket és hajrá.
THX!
20240425_174821.jpg
20240425_174641.jpg

Lezárt

Vissza: “Minden, ami zenehordozó (keres)”