Na ezt nevezem én vevő központúságnak! Amúgy CD játszóként preferálja mindenki, és valóban újra definiálja a CD hangot. Volt pár Sony ES-em, meg Moon és Mark Levinson CD-m, hát a Cdd-1 már egy új világ, de a DAC-ja fenomenális, USB-n nálam még nem szólt semmi ilyen jól, bármit hallgatunk ma az lúdbőr! Erre nem számítottam és csak tyúkbelekkel kötöttem be egyenlőre. Most kereshetek egy jó USB kábelt!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Gato Audio CDD-1
Re: Gato Audio CDD-1
Megoldódott, a gyártó az új Anniversary Edition típust legyártotta nekem a régi kijelzővel!
Na ezt nevezem én vevő központúságnak! Amúgy CD játszóként preferálja mindenki, és valóban újra definiálja a CD hangot. Volt pár Sony ES-em, meg Moon és Mark Levinson CD-m, hát a Cdd-1 már egy új világ, de a DAC-ja fenomenális, USB-n nálam még nem szólt semmi ilyen jól, bármit hallgatunk ma az lúdbőr! Erre nem számítottam és csak tyúkbelekkel kötöttem be egyenlőre. Most kereshetek egy jó USB kábelt!
Ajánlom mindenkinek a márkát, már az AMP-150- is meglepet.
Gato Audio CDD-1
Keresek Gato Audio CDD-1-es CD játszót, elsősorban a régi kijelzőst keresem, de az új is érdekel.
Privát üzenetben, vagy 30 hét tizennégy 2442.
Szép napot mindenkinek!
Privát üzenetben, vagy 30 hét tizennégy 2442.
Szép napot mindenkinek!