Szia.
köszi.
Nem vagyok erre felé gyakorlott hirdető :)
Egy Pioneer PL-200 lemezjátszót a mai napon sikerült venni egy idős bácsitól aki alig használva,szépen vigyázva tartva volt a szekrénye aljában.
Potom 20000Ft áron oda adtam nekem. Még eredeti gyári Pioneer RCA-DIN átalakító kábelt is adott hozzá és gyári használati útmutatót.
A másik fele pénzbél meg lett véve egy Onkyo tuner. A gyerek így pluszban örülni fog a cuccoknak.
Köszönöm a többi felajánlást. Az eddigi itteni felajánlottak is nagyok jók voltak ,de győzött az olcsóság,és az észszerűség.
Zárom ezt a hirdetést.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezjátszó
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 4
Re: Lemezjátszó
Dual 505-5 tökéletes választás. 30 000 forintért jó vétel lehet.
Van keresés rovat!
Van keresés rovat!
Lemezjátszó
Üdv!
Vennék hibátlan lehetőleg nagyon szép állapotú bakelit lemezjátszót.
40000Ft-ig keresnék.
Nagyon max 50000Ft.
Egy kezdő hifista gyereknek lenne.
Nem elvárás egy Thorens kategóriás lemezjátszó,de egy Media Markt Muse se kellene.
Budapesten érte megyek. Postát nem szeretném mert ahogy ismerem őket mire eljutna hozzám addig vagy 10 darabba lenne.
06702786361
Vennék hibátlan lehetőleg nagyon szép állapotú bakelit lemezjátszót.
40000Ft-ig keresnék.
Nagyon max 50000Ft.
Egy kezdő hifista gyereknek lenne.
Nem elvárás egy Thorens kategóriás lemezjátszó,de egy Media Markt Muse se kellene.
Budapesten érte megyek. Postát nem szeretném mert ahogy ismerem őket mire eljutna hozzám addig vagy 10 darabba lenne.
06702786361