Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed obelisk dt
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 1
Re: Heed obelisk dt
Még mindig keresem! Utolsó szériás heed obelisk dt-t!
Utoljára fenyvesi74 ugrasztotta előre 2025.04.03., csüt. 21:28-kor.
Nekem valószínűleg lesz egy eladó,viszont azt át kell majd építeni ahhoz hogy az a mechanika kerüljön bele amit a fórumtárs szeretne,de azt Zsolt megtudja oldani,beszéltem vele már erről.
Ha aktuális lesz,jelzek.
Egy thesis delta a kiszemelt utód a részemről,ezért is lesz eladó az enyém ha minden úgy alakul ahogyan szeretném.
Ha aktuális lesz,jelzek.
Egy thesis delta a kiszemelt utód a részemről,ezért is lesz eladó az enyém ha minden úgy alakul ahogyan szeretném.
[/quote]
Miért nem hívod fel Huszti Zsoltot? Hátha van nála beszámított "refurbished" darab
[/quote]
(Én az ilyen hirdetéseket átküldöm Zsoltnak, lejátszott irány, sajnos.)
Miért nem hívod fel Huszti Zsoltot? Hátha van nála beszámított "refurbished" darab

[/quote]
(Én az ilyen hirdetéseket átküldöm Zsoltnak, lejátszott irány, sajnos.)

>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
-
- Újonc fórumos
Köszönöm az ötletet. Amikor utoljára beszéltem Zsolttal, sajnos nem nagyon biztatott dt ügyben.
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2544
Miért nem hívod fel Huszti Zsoltot? Hátha van nála beszámított "refurbished" darabfenyvesi74 írta: ↑2024.11.17., vas. 16:25Keresek megvételre Heed Obelisk dt-t. Azt a verziót, amelyiknek a frontján, a tálca alatt "obelisk dt" felirat van. Feketében.

-
- Újonc fórumos
Heed obelisk dt
Keresek megvételre Heed Obelisk dt-t. Azt a verziót, amelyiknek a frontján, a tálca alatt "obelisk dt" felirat van. Feketében.