Az "új lábazaton" nem tudom pontosan mit értesz, de felújított:
https://apro.hifipiac.hu/category-table ... ado,124381
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Teljesen szervizelt lenco l75-öt keresek
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Re: Teljesen szervizelt lenco l75-öt keresek
Továbbra is keresek egy teljesen szervizelt lenco l75-öt új lábazattal. a barátomnak. köszönöm
Re: Teljesen szervizelt lenco l75-öt keresek
Kedves Fórumtárs!
Nekem van egy teljesen felújított eladó L75-öm.
Ami fel lett rajta újítva:
. kicseréltem a 2 V-blokkot a kar késtengelyei alatt (5 eFt),
. csapágy alá kerámia golyót szereltem (5 eFt),
. olasz AUDIOSILENTE közlőgörgőt (idler) vettem bele (van még hozzá tartalék gumi) (25 eFt),
. 0 km-es motrot szereltem bele (a régit is adom hozzá tartaléknak) (25 eFt),
. kicseréltettem a karkábelt jó minőségű ezüstözöttre (25 eFt),
. közvetlen IC kábelt (RCA) szereltettem rá a karkábelnek megfelelő ezüstözött kábelből (30 eFt).
A lemezjátszó a javítás előtti állapotában 60-70 eFt-ot ért.
A fentiek tükrében 150.000 Ft-ért megválnék tőle.
Minden funkciója jól működik.
A festésén itt-ott néhány kopás előfordul, de esztétikailag elfogadható a külleme.
Második tulajdonosa vagyok de nagyon régen 1984-ben vettem. Egészen 2016-ig a Thorensem mellett második lemezjátszóként funkcionált, azaz alig volt hallgatva. 3 éve lett egy jobb lemezjátszóm, azóta ismét félre van rakva.
Én plexi nélkül hallgattam. Plexije meg megvan hozzá, de a zsanérjai már az előző tulajdonosnál letörtek és azok megerősítve fel vannak csavarva.
Palából faragtattam hozzá plintet (a sírkoves ismerősömmel), amiben nagyon jól muzsikált.
Felújított boronszáras ML profilú Denon 103R-el hallgattam. A hangszedőt és a plintet már eladtam.
Megérdemelne ismét egy jó plintet és egy életre szóló lemezjátszó válna belőle.
Képeket tudok küldeni.
Ha érdekel Szegeden meghallgatható.
Üdvözlettel:
Harmath Zoltán
30/3830-128
Nekem van egy teljesen felújított eladó L75-öm.
Ami fel lett rajta újítva:
. kicseréltem a 2 V-blokkot a kar késtengelyei alatt (5 eFt),
. csapágy alá kerámia golyót szereltem (5 eFt),
. olasz AUDIOSILENTE közlőgörgőt (idler) vettem bele (van még hozzá tartalék gumi) (25 eFt),
. 0 km-es motrot szereltem bele (a régit is adom hozzá tartaléknak) (25 eFt),
. kicseréltettem a karkábelt jó minőségű ezüstözöttre (25 eFt),
. közvetlen IC kábelt (RCA) szereltettem rá a karkábelnek megfelelő ezüstözött kábelből (30 eFt).
A lemezjátszó a javítás előtti állapotában 60-70 eFt-ot ért.
A fentiek tükrében 150.000 Ft-ért megválnék tőle.
Minden funkciója jól működik.
A festésén itt-ott néhány kopás előfordul, de esztétikailag elfogadható a külleme.
Második tulajdonosa vagyok de nagyon régen 1984-ben vettem. Egészen 2016-ig a Thorensem mellett második lemezjátszóként funkcionált, azaz alig volt hallgatva. 3 éve lett egy jobb lemezjátszóm, azóta ismét félre van rakva.
Én plexi nélkül hallgattam. Plexije meg megvan hozzá, de a zsanérjai már az előző tulajdonosnál letörtek és azok megerősítve fel vannak csavarva.
Palából faragtattam hozzá plintet (a sírkoves ismerősömmel), amiben nagyon jól muzsikált.
Felújított boronszáras ML profilú Denon 103R-el hallgattam. A hangszedőt és a plintet már eladtam.
Megérdemelne ismét egy jó plintet és egy életre szóló lemezjátszó válna belőle.
Képeket tudok küldeni.
Ha érdekel Szegeden meghallgatható.
Üdvözlettel:
Harmath Zoltán
30/3830-128
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tonee73 2024.02.14., szer. 09:44-kor.
Ok: helyesbítés
Ok: helyesbítés
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Teljesen szervizelt lenco l75-öt keresek
Teljesen szervizelt lenco l75-öt keresek. köszönöm