Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Onkyo blu-ray lejátszó
Onkyo blu-ray lejátszó
Zárom a témát.
Onkyo blu-ray lejátszó
Kicsit változtatok az árakon:
- újonnan max 50 ezer
- használtan: 309- 40 ezer max, 809- 50 ezer max
Használtnál legyen abszolút karc és mindenmentes. Max a hátulján a csatlakozók körül lehet, mert az nem látszik.
Köszönettel: Gergoland
Onkyo blu-ray lejátszó
Szia!
2016 novemberi vásárlás BD-SP309 70000 ft. az ára, ha érdekel. (89900ft.-ért vettem) Számla, garancia,doboz stb
Szia!
Köszönöm szépen az ajánlatot!
Láttam a hirdetést, amiben eladásra kínálod a készüléket, viszont "sajnos" ez ezüst színű, nekem meg az összes készülékem fekete. Ezáltal sajnos az ajánlat tárgytalan számomra.
Ennek ellenére további sikeres eladást kívánok!
Gergoland
Onkyo blu-ray lejátszó
Kedves Fórumtársak!
Onkyo házimozi rendszeremhez szeretnék blu-ray lejátszót vásásrolni.
Kritériumok:
- tudjon lejátszani 3D-t
- nem kell médialejátszó szerepet is betöltenie, számomra csak a blu-ray lejátszó funkciója szükséges
- amennyiben nem új termékről van szó: legyen abszolút karc-, sérülés, egyebek- mentes
- FEKETE színű
- legyen meg minden gyári tartozéka (kivétel doboz, ami nem fontos)
Amiket nézegettem (de ha tudtok mást is, azt is meghallgatom): BD-SP 309 és 809
Újonnan (inkább ezt a verziót preferálom):
- a 309-es lejátszó újonnan is szóba jöhet, ha valaki látott még ilyet valamelyik boltban, ebben az esetben maximum 45 ezer forintot szánok rá (40-ért láttam leértékelve a Mammut Media Marktban, csak sajnos elvitték az orrom elől)
Használtan (a kritériumban leírt feltételekkel):
- a 309-esért maximum 32 ezret adnék
- a 809-esért maximum 50 ezret adnék
Újonnan vásárolandó készüléknél a hely nem fontos, ott megbeszélem velük a szállítást Szombathelyre.
Használtnál viszont a személyes átvételt preferálom, ugyanis jártam már úgy postázással, hogy a hibátlanul és szép állapotban, de nem megfelelően csomagoltan elküldött lészülék úgy érkezett meg, mint ami a szeméttelepről jön. Személyes átvétel főként Szombathelyen és annak körzetében lehetséges.
Üzeneteket privátban várok!
Szia!
2016 novemberi vásárlás BD-SP309 70000 ft. az ára, ha érdekel. (89900ft.-ért vettem) Számla, garancia,doboz stb
Onkyo blu-ray lejátszó
Kedves Fórumtársak!
Onkyo házimozi rendszeremhez szeretnék blu-ray lejátszót vásásrolni.
Kritériumok:
- tudjon lejátszani 3D-t
- nem kell médialejátszó szerepet is betöltenie, számomra csak a blu-ray lejátszó funkciója szükséges
- amennyiben nem új termékről van szó: legyen abszolút karc-, sérülés, egyebek- mentes
- FEKETE színű
- legyen meg minden gyári tartozéka (kivétel doboz, ami nem fontos)
Amiket nézegettem (de ha tudtok mást is, azt is meghallgatom): BD-SP 309 és 809
Újonnan (inkább ezt a verziót preferálom):
- a 309-es lejátszó újonnan is szóba jöhet, ha valaki látott még ilyet valamelyik boltban, ebben az esetben maximum 45 ezer forintot szánok rá (40-ért láttam leértékelve a Mammut Media Marktban, csak sajnos elvitték az orrom elől)
Használtan (a kritériumban leírt feltételekkel):
- a 309-esért maximum 32 ezret adnék
- a 809-esért maximum 50 ezret adnék
Újonnan vásárolandó készüléknél a hely nem fontos, ott megbeszélem velük a szállítást Szombathelyre.
Használtnál viszont a személyes átvételt preferálom, ugyanis jártam már úgy postázással, hogy a hibátlanul és szép állapotban, de nem megfelelően csomagoltan elküldött lészülék úgy érkezett meg, mint ami a szeméttelepről jön. Személyes átvétel főként Szombathelyen és annak körzetében lehetséges.
Üzeneteket privátban várok!