Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
MD vásárolnék buhera mentes és fém elölap.ami sérülés mentes
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Én sem értek sok dolgot!
De hogy minek egy MD készülék egy kisiskolásnak, azt főleg nem!
De ha nem kisiskolás (viselkedés alapján) akkor vagy ennyire beteg, ha pedig szórakozás a cél akkor pedig azért sajnálom!
Susukát hiába törölnék, mert fény gyúl a buksiban és ismét regisztrál... gondolom.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- Aiwa
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 137
Hé Moderátorok! Ezt a hirdetést nem takarítani kéne, hanem eltakarítani. Mert úgy ahogy van kritikán aluli. Ez pedig szerintem nem vita kérdése, hanem tény.
Már tegnap kellett volna, mielőtt még elharapózik a kis "édes" nem pedig a durva kommenteket áthelyezni az off-topicba.
Aki így viselkedik azonnal törölni a hirdetését, és őt is.
De nem én vagyok a modi, ez a szerencséje !
Egy ország ahol a gagyi az érték!
Ezen mindig jót derülök mikor belépve ránézek:
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Hé Moderátorok! Ezt a hirdetést nem takarítani kéne, hanem eltakarítani. Mert úgy ahogy van kritikán aluli. Ez pedig szerintem nem vita kérdése, hanem tény.
PC (I7-4765T, 8GB,SSD, Server 2012., J.River 20), Audiobyte Hydra+ZPM,
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topic/66864-off/
A vitát áthelyeztem. Nyomatékosan felhívom minden érintett figyelmét, hogy aki EBBEN A STÍLUSBAN folytatja, akár itt, akár az OFF topikban, az kap 3 nap pihenőt, a figyelmeztetést követően rögtön az első ilyen hozzászólása után, és ez mindenkire érvényes!
Természetesen személyeskedéstől mentes, a témába vágó érdemi beszélgetés továbbra is engedélyezett.
Kérhetnék egy kis takaritást?
- Aiwa
- Kezdő Fórumlakó
https://www.google.hu/search?q=technics ... 73#imgrc=_
A Technics "feketéje" tényleg inkább barna volt, de az M45-ből van ezüst is.
Se barna, se fekete: "fegyverbronz"
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Érdekes a szerviz könyben idézem ( Silver face) ill (Black face) de egy szo sem esik aranybarna face verziorol
https://www.google.hu/search?q=technics ... 73#imgrc=_
A Technics "feketéje" tényleg inkább barna volt, de az M45-ből van ezüst is.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Nekem is van egy Sony MDS-JB920QS, makulátlan és hibátlan "garantáltan" fém előlappal. Sőt, van még egy Technics RS-M45-öm, amit 2016 aug 29-én a "retro hifi" rovatban 153-as hozzászólás alatt kerestél, szintén hibátlanul és hibátlan előlappal, erről eddig még nem is szóltam. Igaz nem fekete, mert olyant nem gyártottak, csak aranybarnát.
Szóval, most már ezeket is tudod és úgy gondolom neked ennyi elég is. Régebbről tapasztaltam már, hogy csak addig érdekel valami amíg meg nem találod. Aztán bekérsz róla egy halom nézegetnivaló képet, majd csendben elhúzol a bal fenéken.
Képek vannak bőven pl.: a wegavision, hifi archivján is. A nézelődéshez felesleges hírdetést feladni és embereket szédíteni. Ha meg esetleg csak alumíniumban utazol, azt is találnál máshol, másképp, olcsóbban.
Érdekes a szerviz könyben idézem ( Silver face) ill (Black face) de egy szo sem esik aranybarna face verziorol
Remélem a moderátor hamarosan törli a hirdetésedet veled együtt a tapló kioktató stílusod miatt !!
Még neked áll feljebb !!??
Először meg kellene tanulnod helyesen írni, jobban tennéd ha visszaülnél az elemi iskola 5. osztályába.
De ha tudnál helyesen írni, az sem jogosítana fel arra a hangnemre, amit megengedsz a topictárssal szemben !
Hát tudod én dolgom eldöntenem kitöl vásárolok.és mint mondotam mek kérek a sok okoskodo faszjakotol semit ez a hirdetés 1 embernek szol aki nek van reális áron elado MD je .töled semmi nem kell ..szerencsére van még kis hazánkban értelmes nem pöcsverö nepper ..aki esetleg meg kimélt készülékét eladná. ja nem gyüjtöm az aluminiumot .de te gondolom magadbol indultál ki
Esetleg hallot feltámasztás önjelölt szakik által
A legközelebbi Sony márkaszerviz meg tudja mondani, hogy mi a baja és mennyiért javítják. Utána még eldöntheted, hogy javítás vagy csere.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
- tibikecsoki
- Törzsvendég
- Értékelés: 125
Nekem van egy sony mds-je530.Első tulaj vagyok,garantáltan belenyúlás mentes
Marantz SR-7013,Zidoo X20 Pro,Naim Nap 300DR,Naim Nac-252pre, Naim Supercap2,Innuos Zenith Mk3,Holo Spring2 KTE, ProAc Respone D38,Behringer Truth B1031A ,JMlab Electra cc900,JMlab electra sr900,JMlab tantal505,2db Monitor Audio mrw-10 sub.
Esetleg hallot feltámasztás önjelölt szakik által
Nekem van egy Sony JA-30ES-em pezsgő színben karcmentes gyári állapotban. Csak az a bökkenő, hogy nem adom el hehe.
Amúgy nézzél szét más oldalakon is, mert van JB920-as nem is egy amit hirdetnek, és azok is belenyúlás mentesek, bár nem igazán értem hogy nálad ez mit takar egy minidiscnél.
Sok sikert.
- medvegyev
- Fórumlakó
- Értékelés: 11
Nekem van egy Sony JA-30ES-em pezsgő színben karcmentes gyári állapotban. Csak az a bökkenő, hogy nem adom el hehe.
Amúgy nézzél szét más oldalakon is, mert van JB920-as nem is egy amit hirdetnek, és azok is belenyúlás mentesek, bár nem igazán értem hogy nálad ez mit takar egy minidiscnél.
Sok sikert.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6181
Készüléket keresek nem tudálékos hozzá szolokat.köszi
Attól még értelmesen megfogalmazhatnád, hogy mit keresel...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Készüléket keresek nem tudálékos hozzá szolokat.köszi
- Aiwa
- Kezdő Fórumlakó
Gondolom minidisc lejátszót, ami fém előlapos és még a "kókánymesterek" nem nyúltak hozzá.
A topic címének megfogalmazása viszont egyes alá.
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Mit is szeretnél...?
Amúgy a "keres..." topikban jobb helye lenne.
.
Árakat képeket kérnék ha lehet.