Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Rotel RAP-1580 mkII
Re: Rotel RAP-1580 mkII
Nem hallottam, de szinte biztos, hogy hozza azt a minoseget hangban, amit az árcédula indokol!
...csak elég "bug"-os, állítólag
Nincs saját tapasztalatom, csak ismerek olyat, akinek van. Olvass kulfoldi forumokon utana, mielott lecsapsz rá! ...de simán lehet, hogy ez a példány tökéletes és akkor még akár jó vétel is lehet!
...engem pl. az is zavar, hogyha már integrált cucc, akkor miert nem kerult bele valami komolyabb natív streaming lehetőség, mint pl. hasonlo penzert az ArcamAVR20, AnthemMRX740, NadT778 -ba? ....ebbe az árba kb ezek férnek bele, Az AVR20 pl. sztereon 2 csatit hajtva 20-20kHzig 170W/ch 4 ohmon!
Az szerintem már azért elég kb bármire ! ;-) Simán elbánik pl. egy Dynaudio Evoke 50 párral is!
...csak elég "bug"-os, állítólag
Nincs saját tapasztalatom, csak ismerek olyat, akinek van. Olvass kulfoldi forumokon utana, mielott lecsapsz rá! ...de simán lehet, hogy ez a példány tökéletes és akkor még akár jó vétel is lehet!
...engem pl. az is zavar, hogyha már integrált cucc, akkor miert nem kerult bele valami komolyabb natív streaming lehetőség, mint pl. hasonlo penzert az ArcamAVR20, AnthemMRX740, NadT778 -ba? ....ebbe az árba kb ezek férnek bele, Az AVR20 pl. sztereon 2 csatit hajtva 20-20kHzig 170W/ch 4 ohmon!
Az szerintem már azért elég kb bármire ! ;-) Simán elbánik pl. egy Dynaudio Evoke 50 párral is!
- Andy76
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 32
ennek mi azt oka?Mert nem hiszem,hogy a hangkaraktere lenne rossz....
...én eddig csak olyan embert ismertem, aki szabadulni akart tőle ;-)
Re: ROTEL RAP-1580 MKII
Esetleg ezüst, első sorban, de a fekete is jó.
Rotel RAP-1580 mkII
Keresek RotelRAP-1580 MKII erősítőt.
Tel. 70 31 34 840.
Köszönöm.
Tel. 70 31 34 840.
Köszönöm.