Tiszteletem!
Aktuális még a Leben CS300x keresés?
Üdv,
László
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Leben cs300x
- fff
- Törzsvendég

- Értékelés: 181
Re: Leben cs300x
Hát, köszi. De félősöktől nem veszek szívesen erősítőt.
Nyílván tudom, hogy nem szívesen válnak meg az emberek a szeretett darabjaiktól.
De. Voltak olyan megkeresések ahol irreális árakat adtak meg ráadásul elég fura modorban. Na őket szerettem volna úgymond elriasztani. Aki ismer tudja, hogy nem vagyok agresszív fajta.
Bátran keressen akinek lenne eladó és normális keretek között megbeszéljük a hogyant és miként.
Tisztelettel kérlek, hogy ne fűzzük tovább ezt a szálat. Köszönöm szépen.
Félősök kíméljenek jeligére a postaládámba várom a jelentkezőket.

Nyílván tudom, hogy nem szívesen válnak meg az emberek a szeretett darabjaiktól.
De. Voltak olyan megkeresések ahol irreális árakat adtak meg ráadásul elég fura modorban. Na őket szerettem volna úgymond elriasztani. Aki ismer tudja, hogy nem vagyok agresszív fajta.
Bátran keressen akinek lenne eladó és normális keretek között megbeszéljük a hogyant és miként.
Tisztelettel kérlek, hogy ne fűzzük tovább ezt a szálat. Köszönöm szépen.
Félősök kíméljenek jeligére a postaládámba várom a jelentkezőket.
A zene maga az üzenet .
-
Sugden2020
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 26
Re: Leben cs300x
Hát akinek van és a neutrális hangzást szereti az nem fogja megunni (IMHO). De van azért az a pénz aki - ha nagyon sok hasonló erösítöje van - megválna az egyiktöl (pl. a CS-300X-töl - pláne ha 2 darab lakozik nála) - de ilyen hirdetés kicsit elriassza a kommunikációtól ("normálisan árazott darab" , "ha unod, add el nekem").
- fff
- Törzsvendég

- Értékelés: 181
Leben cs300x
Üdv !
Keresem fent nevezett erősítőt. Sajnos lecsúsztam a múltkori normalisan árazott darabról.
Ha unod, add el nekem. Köszi
Keresem fent nevezett erősítőt. Sajnos lecsúsztam a múltkori normalisan árazott darabról.
Ha unod, add el nekem. Köszi
A zene maga az üzenet .