Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sugden a21
Sugden a21
Szevasz Speedy!
Örülök, hogy jó szívvel emlékszel rá....
Üdv.+BUÉK
rudko65
- Speedy Gonzales
- V.I.P.
- Értékelés: 218
Sugden a21
Az elsőt eladtam....
...én meg megvettem. 3 dolgot sírok vissza, amiktől meg kellett válnom az elmúlt évek alatt: Audio Note P1PP, 47 LAB Shigaraki DAC, Moth Series 30 erősítő és ez szépség ( a hangját is nagyon szerettem):
Sok sikert a vadászathoz!!!
Speedy
Philips Cd950/Wiim Pro- Audio Note C - TMP Ant DAC SE - SAEC - Moth Series 30 - Kondo - Contrast Audio Model One AS-3 Reference
- prehistoric
- Nincs visszaút
- Értékelés: 118
Sugden a21
Esetleg?
- prehistoric
- Nincs visszaút
Sugden a21
Szevasztok!
Én kettőt is vettem az évek során az Ebay-en. A másodikra csak próbaképpen licitáltam mert a phono-s verzió volt (az első nem) aztán meglepetésemre jött az üzenet, hogy nyertem... Az erősítő modulok tekintetében egyébként mindkettő hibátlan állapotú volt. Az elsőt eladtam, maradt a phono-s. Az utóbbira viszont ráfért egy bemenetválasztó csere + alapos potméter tisztítás a recsegés miatt, melyet Vass-Andrási Gyuri Bácsi végzett. Kimérte a modulokat is és azt mondta, hogy melegedés ide, melegedés oda, nem utal semmi a kondik kiszáradására. Azóta eltelt pár év, és azóta is elégedetten "fűtöm" vele a szobát, azaz két készülék után azt mondhatom, hogy megbízhatóak.
A jelenlegi német példány pont olyan mint az enyém és eléggé magasra licitálták az árát, de mint az én példám is mutatja olcsóbbat is ki lehet fogni. Figyelgetni kell és előbb-utóbb eredménye is lesz.
Üdv.+ Boldog Karácsonyt
rudko65
Köszönöm a bíztatást és az infót!
Neked is kellemes ünnepeket!
- prehistoric
- Nincs visszaút
Sugden a21
Van rutinod az ebay-on? néhányszor már vásároltam, a licit ravasz, kérdés, hogy mennyit ér Neked. Ennél nagyon nyomják, próbaként 4x licitáltam én is rá. -Régen ez az erősítő volt a nagy álmom- de elmúlt. Egy próbára én is megvenném.
Köszi!
Rutin az van, de még magam sem tudom, hogy mennyit érne meg nekem így karácsony után Egyelőre én vagyok a nyerő, de ez hamar elmúlik. Ők mellényzsebből kipengetik, ami nekem (nekünk) erőfeszítésbe kerül.
Még1x köszi!!
Próbára kellene nekem is, hogy valóban annyival jobb-e, mint az Alto I-m
Sugden a21
Szevasztok!
Én kettőt is vettem az évek során az Ebay-en. A másodikra csak próbaképpen licitáltam mert a phono-s verzió volt (az első nem) aztán meglepetésemre jött az üzenet, hogy nyertem... Az erősítő modulok tekintetében egyébként mindkettő hibátlan állapotú volt. Az elsőt eladtam, maradt a phono-s. Az utóbbira viszont ráfért egy bemenetválasztó csere + alapos potméter tisztítás a recsegés miatt, melyet Vass-Andrási Gyuri Bácsi végzett. Kimérte a modulokat is és azt mondta, hogy melegedés ide, melegedés oda, nem utal semmi a kondik kiszáradására. Azóta eltelt pár év, és azóta is elégedetten "fűtöm" vele a szobát, azaz két készülék után azt mondhatom, hogy megbízhatóak.
A jelenlegi német példány pont olyan mint az enyém és eléggé magasra licitálták az árát, de mint az én példám is mutatja olcsóbbat is ki lehet fogni. Figyelgetni kell és előbb-utóbb eredménye is lesz.
Üdv.+ Boldog Karácsonyt
rudko65
- Linn
- V.I.P.
- Értékelés: 64
Sugden a21
Van rutinod az ebay-on? néhányszor már vásároltam, a licit ravasz, kérdés, hogy mennyit ér Neked. Ennél nagyon nyomják, próbaként 4x licitáltam én is rá. -Régen ez az erősítő volt a nagy álmom- de elmúlt. Egy próbára én is megvenném.
Solidsteel asztal, Isotek GII Sigmas tápszűrő
Linn Sondek Lp12,Mose-Hercules, Ittok LVII, EMT HSD 006 MC hangszedő
Marantz SA-15S1
Unison Research Sinfonia+Simply Phono,
Chario Aviator Cielo
Kábelek: Van den Hul
Marantz SA-15S1
Chario Aviator Cielo
- prehistoric
- Nincs visszaút
Sugden a21
Meg tudod venni? Mindjárt vége az aukciónak:http://offer.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?V ... t=nc&_trks
id=p2047675.l2565
http://www.ebay.de/itm/J-E-Sugden-A21a- ... grated-Amp
lifier-A21al-w-Phono-/122270930086?hash=item1c77ea54a6:g:vHUAAOSwImRYTVr~
Ne szalaszd el.
Köszi!!
Megpróbálom!
- Linn
- V.I.P.
- Értékelés: 64
Sugden a21
Meg tudod venni? Mindjárt vége az aukciónak:http://offer.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?V ... t=nc&_trks
id=p2047675.l2565
http://www.ebay.de/itm/J-E-Sugden-A21a- ... grated-Amp
lifier-A21al-w-Phono-/122270930086?hash=item1c77ea54a6:g:vHUAAOSwImRYTVr~
Ne szalaszd el.
Solidsteel asztal, Isotek GII Sigmas tápszűrő
Marantz SA-15S1
Chario Aviator Cielo
Marantz SA-15S1
Chario Aviator Cielo
- prehistoric
- Nincs visszaút
Sugden a21
Szevasz!
Szerintem az ebay-en is érdemes lenne próbálkozni. Jelenleg van fent egy példány Németországban.
Üdv.
rudko65
Köszi!!
Sugden a21
Szevasz!
Szerintem az ebay-en is érdemes lenne próbálkozni. Jelenleg van fent egy példány Németországban.
Üdv.
rudko65
- prehistoric
- Nincs visszaút
- prehistoric
- Nincs visszaút
Sugden a21
Sziasztok,
A fent nevezett erősítőt keresem megvételre.