Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nad S300
Nad S300
De, és ez az én nagy drámám, visszasírom mert amit helyette vettem drágábban az nálam az én rendszeremben nem tudta azt amit Ő tudott. A vevő nem adja, pedig visszavásárólnám!
Szevasz!
Évekig birtokoltam Nad S300 / S500i duót. Hidd el, hogy bele lehet botlani hasonlóan jó vagy jobb (nem feltétlenül drágább) alternativákba. A'la avl2 forumtárs, a saját füled / ízlésed legyen az iránytű. Tekints és haladj előre, mert csak motoszkált valami hifibogár amikor az S300 eladására szántad magad..
Amennyiben érdekel a tapasztalatom keress privátban.
Üdv.
rudko65
Nad S300
... amit helyette vettem drágábban az nálam az én rendszeremben nem tudta azt amit Ő tudott...
ez a nagy tanulsag, Neked sajnos most kicsit kesön, de masnak: komolyabb tét eseten otthoni meghallgatas UTAN erdemes vasarolni / cserelni.
a komolyabb tét pl. ár is lehet
Nad S300
De, és ez az én nagy drámám, visszasírom mert amit helyette vettem drágábban az nálam az én rendszeremben nem tudta azt amit Ő tudott. A vevő nem adja, pedig visszavásárólnám!
Ez pech.
Nad S300
Amit eladtál az nem volt jó?
Anthem MRX 710 - NAD S300 - Nad S500 i - Dali Helicon 400 - Oppo 103 EU - PS audio AC 12 - PS audio AC 5 - PS audio Quintet - Furutech Alpha - M2 Tech Young Dac
Nad S300
Amit eladtál az nem volt jó?
Nad S300
Keresem, javítás és belenyúlás mentesen.
Anthem MRX 710 - NAD S300 - Nad S500 i - Dali Helicon 400 - Oppo 103 EU - PS audio AC 12 - PS audio AC 5 - PS audio Quintet - Furutech Alpha - M2 Tech Young Dac