Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vandersteen 2Ce vagy 3A hangsugárzót keresek
- gyimesizsolt
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 26
Köszönöm a lehetőséget az 'igazi' megérkezett, 3A formájában, egy kedves fórumtársunknak köszönhetően. Zárom a topic,, mindenkinek aki követte köszönöm. Szép napot.
Üdv:
Zsolti
Zsolti
- bitrograde
- Beköltözött

- Értékelés: 1817
...sokáig küzdött egy Audio Physic Virgo II-vel, de alulmaradt (mondjuk itt a szoba kis mérete is nagyban befolyásolta a végeredményt).
Elnézést az OFF-ért, de erről írhatnál valahol (akár privátban is). Az enyém 2CE Signature, és a baráti körben is van éppen egy Virgo II, de még nem került sor az összehasonlításra (mások a rendszerek is).
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
- gyimesizsolt
- Lefelé a lejtőn

Sziasztok! Még mindig aktuális a dolog. Üdv mindenkinek Zsolti
Üdv:
Zsolti
Zsolti
- gyimesizsolt
- Lefelé a lejtőn

Ha esetleg érdekel egy nem gyári állapotú Vandersteen 2Ci is, akkor tudok egy nemsokára eladósorba kerülőt. A gyári hangfalszövetet ki kellett dobni, mert cica megkarmolászta és ezen okból a mélysugárzók peremeit is cserélni kellett. A gyárinál ritkább szövésű hangfalszövet került rá. Az egyik felső lezáró fakeret sérült. Viszont van gyári doboz, eredeti használati és Sound Anchor stand, Soundcare Superspike-okon. Szegény sokáig küzdött egy Audio Physic Virgo II-vel, de alulmaradt (mondjuk itt a szoba kis mérete is nagyban befolyásolta a végeredményt).
Szia! Köszönöm válaszod, egyenlőre még gyári állapotú érdekel, volt több ajánlatom is , de egyenlőre még várok az 'igazira'
üdv:
ZSolti
Üdv:
Zsolti
Zsolti
- kináz
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 70
Ha esetleg érdekel egy nem gyári állapotú Vandersteen 2Ci is, akkor tudok egy nemsokára eladósorba kerülőt. A gyári hangfalszövetet ki kellett dobni, mert cica megkarmolászta és ezen okból a mélysugárzók peremeit is cserélni kellett. A gyárinál ritkább szövésű hangfalszövet került rá. Az egyik felső lezáró fakeret sérült. Viszont van gyári doboz, eredeti használati és Sound Anchor stand, Soundcare Superspike-okon. Szegény sokáig küzdött egy Audio Physic Virgo II-vel, de alulmaradt (mondjuk itt a szoba kis mérete is nagyban befolyásolta a végeredményt).
- gyimesizsolt
- Lefelé a lejtőn

Én is csak javasolni tudom! November óta hallgatok egy 2ce-et nagy megelégedésel. A sors különös fintora hogy pont itt van másik nagy kedvencem egy Tannoy Turnberry....Permanensen tiprodom hogy mit csináljak,de valahogy nehezen tudom elképzelni hogy Tannoy annyival jobb a Vandinál mint amenyivel drágább
Köszönöm a hozzászólást...Csak nem a tiéd a két szépség ami itt kelt el novemberben? Azt is néztem, jó sokáig hirdették, de nekem sikerült lecsúsznom róla...Szép darab, gratulálok hozzá...De ha tovább lépnél a Tannoy felé, azok a Vandik érdekelnek :-) csak írj....
Üdv:
Zsolti
Üdv:
Zsolti
Zsolti
- gyimesizsolt
- Lefelé a lejtőn

Tudom tisztelni az elszánt embereket! - (Főként) a szpíkerrel én sem csinálnék másként. Annak idején nekem is volt egy Stuttgart oda-vissza az Impulsokért. És nem csak a huszonvalahány kiló per db miatt....
A Vandikat sajna "személyesen" nem ismerem, de piszok jó sajtójuk van, meg nagyon elszántak a Vandi-fanok! (mint a példa is mutatja) - Szóval lehet valami a dologban...
sok sikert a kereséshez!
üdv
ottoisis
Köszönöm, a jó kívánságot:-) is. Tarvisio-ban láttam egyet hirdetni, már meg is néztem az útvonalat:-) A Stuttgart oda vissza sem semmi, de a szerintem nem bántad meg a hosszú utazást...
Nos a mostani Vandi 1C-t 25 éve újonnan vettem (akkor lettem Vandi-fan:-) )ami most van és eredeti, szép állapotnak örvend :-) azóta is. Sok jóval drágább hangsugárzót hallgattam előtte is és utána is, de nekem - ez a rész ízlés dolga- nagyon tetszik a hangja megjelenése és most szeretném a nagyobbik testvérét is itthon élvezni. Éppen a fórum adott újabb lendületet a keresésnek, mivel kelt itt el több is.
üdv:
Zsolti
Üdv:
Zsolti
Zsolti
Tudom tisztelni az elszánt embereket! - (Főként) a szpíkerrel én sem csinálnék másként. Annak idején nekem is volt egy Stuttgart oda-vissza az Impulsokért. És nem csak a huszonvalahány kiló per db miatt....
A Vandikat sajna "személyesen" nem ismerem, de piszok jó sajtójuk van, meg nagyon elszántak a Vandi-fanok! (mint a példa is mutatja) - Szóval lehet valami a dologban...
sok sikert a kereséshez!
üdv
ottoisis
Én is csak javasolni tudom! November óta hallgatok egy 2ce-et nagy megelégedésel. A sors különös fintora hogy pont itt van másik nagy kedvencem egy Tannoy Turnberry....Permanensen tiprodom hogy mit csináljak,de valahogy nehezen tudom elképzelni hogy Tannoy annyival jobb a Vandinál mint amenyivel drágább
- ottoisis
- Fórumlakó

- Értékelés: 98
Köszönöm a tippet, néztem már külföldön is, de mivel szeretném személyesen átvenni úgy 1000km távolságig nézegetem...
üdv
Zsolti
sok sikert a kereséshez!
üdv
ottoisis
A rendszer. Townshend II Rock + Moth 250/AN-Ai + Roksan Corus Black, Cyrus dAD-7, Palotás phono, TMP Audio ANT, Audio Note AX-Two
B rendszer. Wiim Pro Plus, Douk Audio P-7 + A-5/OPA-1656, DiY Dragonweed
Kábelek, kiegészítők: Fapaci, Belden, Canare, Kondo KSL, YBA Glass, 47 Lab OTA Stratos
B rendszer. Wiim Pro Plus, Douk Audio P-7 + A-5/OPA-1656, DiY Dragonweed
Kábelek, kiegészítők: Fapaci, Belden, Canare, Kondo KSL, YBA Glass, 47 Lab OTA Stratos
- gyimesizsolt
- Lefelé a lejtőn

Még aktuális a dolog, továbbra is keresek a címben szereplő hangsugárzót. Ha esetleg tudtok eladót...
üdv mindenkinek: Zsolti
Üdv:
Zsolti
Zsolti
- gyimesizsolt
- Lefelé a lejtőn

Ha itthon nincs, érdemes külföldön.
Köszönöm a tippet, néztem már külföldön is, de mivel szeretném személyesen átvenni úgy 1000km távolságig nézegetem...
üdv
Zsolti
Üdv:
Zsolti
Zsolti
- bitrograde
- Beköltözött

- Értékelés: 1817
Ha itthon nincs, érdemes külföldön.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
- gyimesizsolt
- Lefelé a lejtőn

Keresem a címben szereplő Vandersteen 2Ce esetleg 3A hangsugárzókat, megvásárlásra, a jelenlegi 1C leváltására. Csak ez a két típust keresem, jó és gyári állapotú példányok érdekelnek.
Üdv:
Zsolti
Zsolti