Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Magnat Monitor Supreme 202 mokka

kingpin
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

Re: Magnat Monitor Supreme 202 mokka

Hozzászólás Szerző: kingpin »

Rolshots írta:
2025.02.18., kedd 09:48
Üdv! Amikor én 2 éve raktam össze a szettet csak mokka volt itthon, így maradt az ebay-kleinanzeigen.de 70 euro volt kb. Willhaben.at Egyébként nem nagyon van eladó Monitor Supreme swmmi. Tényleg ennyire bevált, vagy ennyire nem életképes széria? Nem raktam még össze a rendszert helyhiány miatt.
En igazabol csak a budget szettem bovitesere/befejezesere szeretnem.
Elonye egyertelmuen az ara, nem nez ki gagyinak es kijon belole a hang.

Nincsenek nagy minosegi elvarasai szerintem a vasarloinak, de megsem kis szatellitjeid vannak ennyiert.

Rolshots
Értékelés: 0

Re: Magnat Monitor Supreme 202 mokka

Hozzászólás Szerző: Rolshots »

Üdv! Amikor én 2 éve raktam össze a szettet csak mokka volt itthon, így maradt az ebay-kleinanzeigen.de 70 euro volt kb. Willhaben.at Egyébként nem nagyon van eladó Monitor Supreme swmmi. Tényleg ennyire bevált, vagy ennyire nem életképes széria? Nem raktam még össze a rendszert helyhiány miatt.

kingpin
Értékelés: 1

Magnat Monitor Supreme 202 mokka

Hozzászólás Szerző: kingpin »

Sziasztok!

Keresek 2db címben szereplő hangfalat. Sajnos mindig fekete bukkan föl nekem a hirdetésekben.

Köszönöm!

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók (keres)”