Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Triangle center

Lezárt
BIGi975
Isten Hozott! :)
Értékelés: 4

Re: Triangle center

Hozzászólás Szerző: BIGi975 »

Akkor fajin. Már akkor is kifutó volt, mikor én vettem tavaly tavasszal. Nem frissítik kellően az oldalt extreme-k sad.gif
Örülök, hogy találtál. Jó cucc, én szeretm :D

RudiSZT3
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 15

Hozzászólás Szerző: RudiSZT3 »

JÉG!
Találtam közben. És ha átveszem, és minden okés vele, akkor zárom is.

RudiSZT3
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Köszönöm szépen a választ! Viszont a helyzet az, hogy az a center lényegében nem létezik. :hahaha:
Már egy ideje így látszik az Extremeaudio honlapján, ahogy most. Már rég megrendeltem, telnek a hónapok(!) és mindig tolódik, hogy leghamarabb mikorra várható a szállítása a gyártótól (egy állítólagos utolsó darabnak...) Elég fura. Konkrétan ahogy telik az idő, egyre távolabbi időpontra várható.
Viszont azóta találtam használtan, úgyhogy ezért is jó, hogy írtál, jegelem is a témát, amíg konkrétan kézhez nem veszem a cuccot.

BIGi975
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: BIGi975 »

Szia,
itt még van: https://www.extremeaudio.hu/triangle-se ... par-cognac

Nekem is Triangle szettem van, 2db comete, 2db celius, + a sextan. Esetleg le lehet fóliázni, ha fekete a comete, de szerintem nagyon megéri az 52k-t.

RudiSZT3
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Triangle center

Üdv Mindenkinek!
Keresem az alábbi típusú Triangle centerek valamelyikét:

Sextan 202
Sextan 902
Noxa
Voce EX
SAT 1 xs

Gyakorlatilag arról van szó, hogy egy pár Comete 902-höz kell párosítani (triósítani), így fontos, hogy hangszórókészlete illetve hangkaraktere hasonló legyen.

Árban legfeljebb 70 ezerig bele kell férnie, ezért nem írtam bele magasabb kategóriás darabokat.
Illetve a legjobb a tökéletesen passzoló, és árban is kedvezőbb Sextan lenne.

Ajánlatot, infót privát üzenetben várok, vagy telefonon is akár: nulla6 70 3tizenegy 42 8kettő

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók (keres)”