Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Harbeth m30.1 vagy m30.2 hangfalat keresek

Lezárt
skampy
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Re: Harbeth m30.1 vagy m30.2 hangfalat keresek

Hozzászólás Szerző: skampy »

Üdvözlöm,
Elado Harbetn 30,1 cseresznye szinben, hibátlan, ára 750000Ft

sbfan
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 9

Hozzászólás Szerző: sbfan »

Még mindig keresek. 31_1_21.gif

sbfan
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Egy a hirdetési topikomban érkezett hozzászólásra reagáltam, mert valaki ajánlotta a hirdetésed és én ráírtam, hogy sajnos az nem jött össze.

Most viszont Te engem szólítottál meg. Mi privátban megbeszéltük a gondolatainkat az árképzés kapcsán. Itt és most nyilvánosan azt suggalod a posztoddal amikor "erősen alulárazott dobozokat" említesz, hogy irreálisan alacsony árajánlatot tettem, ami rontja a keresési esélyeimet, ezért reagálok. Hozzászólásom, így nem neked szól, hanem azoknak akik esetleg eladóként a jövőben megkeresnének, de a beírásod esetleg elbizonytalanítja őket. Ha szeretnél téged is megillet természetesen a viszontválasz lehetősége, azonban én arra már nem kívánok reagálni sem privátban, sem nyilvánosan. Köszönöm megértésed!

Szóval utolsó ajánlatomban 780e forintot ajánlottam a hangfalakért állvánnyal együtt miután marcipapa megkérdezte, hogy ha a 820e sokallom, akkor mennyit adnék érte. A 780e forintos ajánlatot fix vásárlásra tettem és jeleztem, hogy a hangfalakat ismerem és fixen vásárolni akarok, nem fogom meggondolni magam a meghallgatás kapcsán és a 780e forintos ajánlat elfogadása esetén kész vagyok utalni azonnal 5% foglalót.

Minden potenciális jövőbeni eladót aki meg akar keresni egy hangfal eladási ajánlattal kérem, hogy döntse el maga, hogy "irreálisan alá volt e lőve" az ajánlati áram a fentiek alapján.

macipapa
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 120

Hozzászólás Szerző: macipapa »

Az .1-es eladója én lennék és azt gondolom ez a kijelentésed nem teljesen a valóságot takarja "alku folyamat akadt meg a sajnos zéró eladói árrugalmasságon" , de további vitát nem kívánok erről nyitni sok sikert a vásárláshoz, hogy találd meg azt az erősen alul árazott darabot ami neked megfelel.

sbfan
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Köszi,

a .2 egy garanciális gyakorlatilag új hangfal ennek megfelelő árazással én pedig használtat keresek, annak megfelelő árazással. Remek hangfal, aki újban gondolkodik, annak tök jó alternatíva a forgalmazói árhoz képest. Nekem nem az....

a .1esért azonnal mennék készpénzzel, de annak az eladójával viszont az alku folyamat akadt meg a sajnos zéró eladói árrugalmasságon, pedig tényleg mindent megtettem, szóval még mindig keresek! :)

olitomi
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 17

Hozzászólás Szerző: olitomi »

sbfan
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Harbeth m30.1 vagy m30.2 hangfalat keresek

Akinek lenne eladó ne tartsa magában. :)
Megkeresés jöhet privátban vagy hozzászólásban egyaránt!

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók (keres)”