Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Bowers & Wilkins 601 S3 kerestetik
Re: Bowers & Wilkins 601 S3, vagy 685 kerestetik
Mivel nem igazán találok 601-et, így ha valaki megválna 685-ös párjától, az is érdekel!
Re: Bowers & Wilkins 601 S3 kerestetik
Köszönöm,de ilyen hibával nem szeretném megvenni. Én is olvastam a Sorrento ilyen jellegű hibáját. Mondjuk nekem nem is igazán tetszik ez s szürke színű kivitel.
Re: Bowers & Wilkins 601 S3 kerestetik
Éppen az eladáson gondolkodtam, mert a Sorrento színű hangfalpárom peremgumija kirepedt.
A márkaszervíz szerint ez típushibája a világosszürke guminak, meleg, fény, stb. hatására idő kérdése, hogy bekövetkezzen.
Gyári gumi csak fekete érhető el. Mivel nekem a nappaliban van, inkább eladnám, minthogy feltegyem a fekete selymet rá.
A hangfalpár állapota ezt leszámítva makulátlan. 10-12 éve vettem Kecskeméten az Audiomekkában, azóta a helyén van. Az összes tartozék megvan szintén hibátlanok. A számla is megvan, csak elő kell keresnem. Ha érdekel, 30/349-2882.
A márkaszervíz szerint ez típushibája a világosszürke guminak, meleg, fény, stb. hatására idő kérdése, hogy bekövetkezzen.
Gyári gumi csak fekete érhető el. Mivel nekem a nappaliban van, inkább eladnám, minthogy feltegyem a fekete selymet rá.
A hangfalpár állapota ezt leszámítva makulátlan. 10-12 éve vettem Kecskeméten az Audiomekkában, azóta a helyén van. Az összes tartozék megvan szintén hibátlanok. A számla is megvan, csak elő kell keresnem. Ha érdekel, 30/349-2882.
Re: Bowers & Wilkins 601 S2 vagy S3 kerestetik
Cseresznye szín előnyben!!!! 

Bowers & Wilkins 601 S3 kerestetik
Sziasztok!
Vennék saját részre egy pár Bowers &Wilkins DM 601 S3-at(esetleg S2-t). Ha van és eladnád, akkor kérlek privát üzenetben keress meg.
Köszönöm!
Vennék saját részre egy pár Bowers &Wilkins DM 601 S3-at(esetleg S2-t). Ha van és eladnád, akkor kérlek privát üzenetben keress meg.
Köszönöm!