Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cambridge Audio
Cambridge Audio
Cambridge Audio S70 házimozi hangfalszett teszt
Cambridge Audio
Cambridge Audio Azur 851E, Azur 851W
Cambridge Audio Azur 851E Azur 851W
Teljesítmény: – 2x200 W / 8 ohm
Frekvencia-átvitel: 10 Hz – 100 kHz 5 Hz – 80 kHz
Jel/zaj viszony: > 110 dB > 90 dB
THD: < 0,00045% < 0,005%
Méretek: 430x115x385 mm 430x148x365 mm
Tömeg: 8,1 kg 19,1 kg
Cambridge Audio
Ment P.ü.
Tisztelt Audiophyl kft!
Jelenleg CA 640 azur erősítőt és 640-es ( V2 ha jól emlékszem) Cd játszót használok.
Egy JPW Sonáta doboz párral. A hangsugárzók tökéletesek, de már nem mai darabok. Ezek leváltására kérnék valami gyártó - tipus kombinációt max 150E Ft határig .
I
Köszönettel: Tamás
Cambridge Audio
Tisztelt Audiophyl kft!
Jelenleg CA 640 azur erősítőt és 640-es ( V2 ha jól emlékszem) Cd játszót használok.
Egy JPW Sonáta doboz párral. A hangsugárzók tökéletesek, de már nem mai darabok. Ezek leváltására kérnék valami gyártó - tipus kombinációt max 150E Ft határig .
I
Köszönettel: Tamás
Cambridge Audio
Cambridge Audio Azur 851A integrált sztereó erősítő teszt
Cambridge Audio
A gyàrtó 851W,851E és 851D termékei megvásárolhatóak és meghallgathatóak bemutató termünkben.
Cambridge Audio
CAMBRIDGE AUDIO DACMAGIC XS USB DAC,FEJHALLGATÓ ERŐSÍTŐ
Cambridge Audio
CAMBRIDGE AUDIO AZUR 851D HIGH END SZTEREÓ DAC
Cambridge Audio
CAMBRIDGE AUDIO AZUR 851E HIGH END SZTEREÓ ELŐERŐSÍTŐ
Cambridge Audio
CAMBRIDGE AUDIO AZUR 851W HIGH END SZTEREÓ VÉGFOK
Cambridge Audio
CAMBRIDGE AUDIO AZUR 651W SZTEREO VÉGFOK
Cambridge Audio
Üdv
Az ára kint van az oldalunkon, de amúgy 229900 HUF.
Van raktáron, és meghallgatható bemutatótermünkben .
Várunk hallgatózásra.
Sziasztok, egy árat kérhetek erre a készülékre?
Esetleg meg is hallgató a szalonban?
Köszi
Rag
Cambridge Audio
Cambridge Audio Minx Xi erősítővel egybeépített hálózati médialejátszó tesztSziasztok, egy árat kérhetek erre a készülékre?Esetleg meg is hallgató a szalonban?
Köszi
Rag
Sztereó: Project turntable, Pioneer N-50, Pioneer PDS-901
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
Cambridge Audio
B.U.É.K
Cambridge Audio
Cambridge Audio Azur 751R házmozi erősítő teszt
Cambridge Audio
Cambridge Audio Minx Air 100
Cambridge Audio
Megérkeztek a monitorok az üzletünkbe.
Üdv.
Az SX monitor sugárzó sorozat elérhetőségéről lehet valami konkrétabbat tudni azon kívül, hogy "hamarosan" ?
Szinte naponta nézegetem már több mint egy hónapja, de itthon sehol sem kapható / nincs még beárazva.
A választ előre is köszönöm.
Cambridge Audio
Mi is csak ezt a választ kapjuk , hamarosan, 752BD is lesz ezüst de az is csak hamarosan.
Üdv.
Az SX monitor sugárzó sorozat elérhetőségéről lehet valami konkrétabbat tudni azon kívül, hogy "hamarosan" ?
Szinte naponta nézegetem már több mint egy hónapja, de itthon sehol sem kapható / nincs még beárazva.
- Plexichusion
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Cambridge Audio
Üdv.
Cambridge Audio
Köszönjük a dicsérő szavakat .
Nem rég vettem egy 851A és 851C lejátszó/dac - erősítő párost!
Csak ajánlani tudom. Egy marantz sr7005-öt váltott, mert zenét is szerettem volna hallgatni, de komolyan mondom, hogy a sztereó rendszerrel nagyobb élmény filmezni, mint azzal valaha is volt.
Hangfalaknak egy Elac BS244 van bekötve
Csak ajánlani tudom a márkát, vegyétek és vásároljátok őket nem fogtok csalódni. (851C lejátszóban 2 dac van a két külön oldalnak, a 851A-ban pedig 2 toroid, egy az elektronikának egy pedig a végfokoknak). Összesen a két termék ezzel a hangfallal maximum 130wattot eszik ami alapján látszik, hogy bőven maradt még benne erő.
Cambridge Audio
Nem rég vettem egy 851A és 851C lejátszó/dac - erősítő párost!
Csak ajánlani tudom. Egy marantz sr7005-öt váltott, mert zenét is szerettem volna hallgatni, de komolyan mondom, hogy a sztereó rendszerrel nagyobb élmény filmezni, mint azzal valaha is volt.
Hangfalaknak egy Elac BS244 van bekötve
Csak ajánlani tudom a márkát, vegyétek és vásároljátok őket nem fogtok csalódni. (851C lejátszóban 2 dac van a két külön oldalnak, a 851A-ban pedig 2 toroid, egy az elektronikának egy pedig a végfokoknak). Összesen a két termék ezzel a hangfallal maximum 130wattot eszik ami alapján látszik, hogy bőven maradt még benne erő.
Cambridge Audio
Cambridge Audio Minx Xi erősítővel egybeépített hálózati médialejátszó teszt
Cambridge Audio
Hangzasvilag.hu
Cambridge Audio
C.A. Minx Xi Sztereó integrált erősítő,hálózati és USB zene lejátszó,internetárdió, D/A konverter , hamarosan elérhető lesz.
Gyári Android és iOS app .
http://www.av-online.hu/teszt/cambridge ... hifije_829
Cambridge Audio
Cambridge Audio Azur 351R