Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Mobiltelefonok

Zimonyi Attila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 13

Mobiltelefonok

Hozzászólás Szerző: Zimonyi Attila »

Jó a bárkódod Csaba 82
PC,ESEL SOUND First inegrated amplifer,ESEL SOUND Dac,MEZZO&TEMPO KÁBELEK

Vendég

Mobiltelefonok

Hozzászólás Szerző: Vendég »

iTunes-szal mindent meg lehet csinálni,de ha alternativ megoldás kell akkor a total commanderhez töltsd le a t-pot nevű plugint,és fájlrendszer szerűen kezeli a telfont.
Mellesleg rengeteg fájlkezelő progi van a telfonra is.
A fotókönyvtárat meg alpból látja a windows is.

Köszi a segítséget...Igen a fotókkal nekünk sem volt gondunk...

Vendég

Mobiltelefonok

Senki nem hülyézett le,és ne is ezt olvasd ki belőle.

iTunes-szal mindent meg lehet csinálni,de ha alternativ megoldás kell akkor a total commanderhez töltsd le a t-pot nevű plugint,és fájlrendszer szerűen kezeli a telfont.Mellesleg rengeteg fájlkezelő progi van a telfonra is.
A fotókönyvtárat meg alpból látja a windows is.

Vendég

Mobiltelefonok

Ok akkor félre értelmeztelek, de a tippet még mindig nem írtad le, de jöhet priviben is, komolyan kérdeztem nem cseszegetésből

Vendég

Mobiltelefonok

Nekem meg az a halálom, ha valaki kioktat de a lényeget nem írja le....Ha ennyire értesz hozzá, jobban mint a szerviz akkor mond el mit kell tenni, ne csak lehülyézz burkoltan!! Volt már pár telefonom, egyikhez sem kellett 5-10 percnél több, h kiismerjem és átlássam a menüt...Az iphone sem egy atomreaktor, h akkora nagy iskola keljen a kezeléséhez...

Egy ötletem még van az az Itunes vagy miféle szoftver ami letölthető a gépre hozzá...Abból kilehet bármit szinkronizálni?

Vendég

Mobiltelefonok

Win mo 7 szar
Egy olyan butított win ami az 1-es ájfon tudásával van ellátva.
Nem tud az égvilágon semmit. Semmilyen "céges" alkalmazás nem megy rajta, így ez sem.
Se excell se pdf se word. sesemmi
Nekem is az a bajom, hogy ájfont akkor sem, inkább a nokia 2110-re lépek vissza
Se winmo 7, az androiddal sem vagyok kibékülve, a gugli miatt, szemét rohadt alja banda aki lopja az adatokat.
Úgyhogy most gondolkodik.gif

Vendég

Mobiltelefonok

ios hehe
winphone7 hehe
android rulez

Én nem vagyok ennyire megrögzött a Nokiámon symbian volt, én azzal is elvoltam.. Bár azért más kategória mint a mostanim

Csaba _82
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: -5

Mobiltelefonok

Hozzászólás Szerző: Csaba _82 »

ios hehe
winphone7 hehe
android rulez

Vendég

Mobiltelefonok

Nos ez azért nem egészen igy van.
Kivülről-belűlröl ismerem az egész alma mobil világot,és nem nagyon van olyan amit ne lehetne vele megoldani.Ne felületesen nézd.Tartalmat sok féle módon lehet rá tölteni még pc-ről is könnyedén.Informálódj róla kicsit.
Ez a halálom mikor valaki 5 perc alatt mond véleményt egy dologról amit nem is ismer.

Nekem meg az a halálom, ha valaki kioktat de a lényeget nem írja le....Ha ennyire értesz hozzá, jobban mint a szerviz akkor mond el mit kell tenni, ne csak lehülyézz burkoltan!! Volt már pár telefonom, egyikhez sem kellett 5-10 percnél több, h kiismerjem és átlássam a menüt...Az iphone sem egy atomreaktor, h akkora nagy iskola keljen a kezeléséhez...

Egy ötletem még van az az Itunes vagy miféle szoftver ami letölthető a gépre hozzá...Abból kilehet bármit szinkronizálni?

Vendég

Mobiltelefonok

Az biztos, h a bluetooth az nem működik csak iphone kiegészítőkkel, nekünk egyik telefonunk sem ismerte fel..A Pc-ről való telefonra töltés lehetőségét meg várom, h elmondja valaki...Kerestem , kerestünk utalásokat erre, és mindenhol ezekbe a korlátozásokba ütköztünk...

Vendég

Mobiltelefonok

De ha úgy van ahogy mondod akkor még jobb, mert sok embert lehülyézhetek utána Már a szó jó értelmében, a nejem főnökének is ez van, és ő tanította meg a nejem a használatára

Vendég

Mobiltelefonok

Kivülről-belűlröl ismerem az egész alma mobil világot,és nem nagyon van olyan amit ne lehetne vele megoldani.Ne felületesen nézd.Tartalmat sok féle módon lehet rá tölteni még pc-ről is könnyedén.Informálódj róla kicsit.
Ez a halálom mikor valaki 5 perc alatt mond véleményt egy dologról amit nem is ismer.

Érdekes dolgokat írsz, mikor még az Iphone szervíz is azt mondta , h ezek korlátozva vannak az Iphone telefonokon...De ha tudsz valami okosságot szívesen meghallgatom, mert PC-re kötve alapbol semmit nem csionál, és nem lát csak a fotókat lehet feltenni a gépre...Segits, mert nekünk a szervíz és a gyakorlat is mást mutatott Mellesleg a nejemnek, és a környezetében lévőknek nem 5 perce van meg, és ők sem tudják ezeket a dolgokat vele...

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Mobiltelefonok

Hozzászólás Szerző: AVX »

[/qÉrdekes hogy pont a win 7-es szoftvernél van office probléma.De ahogy olvasom a telefongurun tényleg akad.

No ugye?

Vendég

Mobiltelefonok

Nem olvastad el alaposan:HD7-es HTC-m van.
A régebbi HD2-essel semmi bajom sem volt.Arra tudtam tölteni táblázatokat a PC-ről.
Az 6.5-ös Windows-os volt.
[/qÉrdekes hogy pont a win 7-es szoftvernél van office probléma.De ahogy olvasom a telefongurun tényleg akad.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Mobiltelefonok

Ja azt hittem tárolni akarsz.
biztos van androidra is vmilyen office klón.

Nem olvastad el alaposan:HD7-es HTC-m van.
A régebbi HD2-essel semmi bajom sem volt.Arra tudtam tölteni táblázatokat a PC-ről.
Az 6.5-ös Windows-os volt.

Vendég

Mobiltelefonok

Én a telefonon akarom nézegetni a besz árakat a tárgyalás során kínában.
Ezt ezzel nem tudom megtenni.

Ja azt hittem tárolni akarsz.
biztos van androidra is vmilyen office klón.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Mobiltelefonok

dropbox pl.

Én a telefonon akarom nézegetni a besz árakat a tárgyalás során kínában.
Ezt ezzel nem tudom megtenni.

Vendég

Mobiltelefonok

Biztos én vagyok a béna,de még nem jöttem rá.Zenéket,képeket tudok átrakni,de dokumentumokat nem.

dropbox pl.

Vendég

Mobiltelefonok

Húú a nejem hazahozta az Iphone 4-et , hát áldom az eszem, h nem azt vettem...Nem akarom a tulajokat megbántani, de azért a telefonért nem adnék 60 ezret sem, nem hogy 150-180 at...Ezekkel a korlátozásokkal amikkel kiadták egy fillért nem adnék érte...

A Bluetooth nem megy csak az iphone kiegészítőkkel, alapból rossz pont érte...

Számítógépről, és egyszerűen semmiről sem lehet feltölteni rá tartalmakat, csak ha megveszed és a telefonnal töltöd le, oda a mobilok által elindított szabadság...

Mi kerül akkor ennyibe? Jól le is osztottam a párom, h ezért kiadott ennyi pénzt...Számomra a telefonok közt a legnagyobb csalódás.

Vendég

Mobiltelefonok

Nem tudom.Kerestem mindenféle oldalakat,de semmit sem találtam.Lacy is azt mondta,hogy nem lehet rátölteni.

hmmm érdekes mindenesetre...

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Mobiltelefonok

Nem valami formátumos gond van ott?

Nem tudom.Kerestem mindenféle oldalakat,de semmit sem találtam.Lacy is azt mondta,hogy nem lehet rátölteni.

Vendég

Mobiltelefonok

Biztos én vagyok a béna,de még nem jöttem rá.Zenéket,képeket tudok átrakni,de dokumentumokat nem.

Nem valami formátumos gond van ott?

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Mobiltelefonok

Ja az a windowsos telefonja Pedig tuti van valami megoldás arra is...

Vendég

Mobiltelefonok

Én sem vennék Iphone 4-et,de a HTC HD7-essel is szenvedek egy kicsit én is.
Nem tudom az Excel táblázatokat áttölteni a gépemről a telóra,pedig most fontos lenne a kínai út miatt.

Ja az a windowsos telefonja Pedig tuti van valami megoldás arra is...

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Mobiltelefonok

Húú a nejem hazahozta az Iphone 4-et , hát áldom az eszem, h nem azt vettem...Nem akarom a tulajokat megbántani, de azért a telefonért nem adnék 60 ezret sem, nem hogy 150-180 at...Ezekkel a korlátozásokkal amikkel kiadták egy fillért nem adnék érte...

A Bluetooth nem megy csak az iphone kiegészítőkkel, alapból rossz pont érte...

Számítógépről, és egyszerűen semmiről sem lehet feltölteni rá tartalmakat, csak ha megveszed és a telefonnal töltöd le, oda a mobilok által elindított szabadság...

Mi kerül akkor ennyibe? Jól le is osztottam a párom, h ezért kiadott ennyi pénzt...Számomra a telefonok közt a legnagyobb csalódás.

Én sem vennék Iphone 4-et,de a HTC HD7-essel is szenvedek egy kicsit én is.
Nem tudom az Excel táblázatokat áttölteni a gépemről a telóra,pedig most fontos lenne a kínai út miatt.

Válasz küldése

Vissza: “Technikai eszközök”