Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Router
router
volt 1043-am
A helyzet az hogy nekem is állandóan kifagyásos gondom volt egy húzósabb BD film megnézése után, újra kellett folyton ndítani mert nem lehetett pl böngészni utána gyszerűen nem tudott semmit elérni a neten addig míg nem volt újraindítva
A megoldás nálam az lett, hogy egy gigabites switch került a rendszerbe, erre van kötve a NAS is meg úgy majd minden ( 8 portos) a Dune is és így már egyszer sem kellett ujraindítani
Igaz azóta le kellett cserélni mert a 200-as netet már nem vitte
- rudulf
- V.I.P.

- Értékelés: 50
Router
Sziasztok!
Már mindkét generációt használtam a Tp-Link 1043ND routernek, de ezek nap,mint nap eldobják a hálózatot.
Tud valaki megbízható, gigabites routert a piacon, ami könnyen beállítható? Egy NAS is rá van kötve.
Köszönöm.
Rudulf
Már mindkét generációt használtam a Tp-Link 1043ND routernek, de ezek nap,mint nap eldobják a hálózatot.
Tud valaki megbízható, gigabites routert a piacon, ami könnyen beállítható? Egy NAS is rá van kötve.
Köszönöm.
Rudulf
ROKSANXerxes/ORIGINLiveSilver/ORTOFONHMC30,AUDIOMECAMephisto1/SONERAUDIONagyDAC,Előfok,Végfok,SL1Hangfal,DACKábel/SFElectaAmateur2/DEVIALETExpert250PRO,MELLORNStream/HIGHWIRE1100/HTMagicésMagicTweeter/HTMagic,AC10ésJPSDigitalAC/AUDIOQUESTDiamond,Vodka,Pearl