Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Digitális fényképezőgép
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
Digitális fényképezőgép
vagy veszel kulcso hdd-s tarolot ami onmaga le tudja menteni a kartyarol az adatokat.
Mi is ez pontosan?
Mekkora? Mennyibe kerül? Egy link is jó lenne róla! Köszi.
Digitális fényképezőgép
Az akksinak örülök, de mekkora memóriakártya bír ki egy átlag 2 hetes nyaralást végig? Lehet, hogy többet is kéne venni...
- en ket het alatt jellemzoen 2000 db. kepet csinaltam:
megoldas: notebook-ot viszel mentesre, vagy veszel kulcso hdd-s tarolot ami onmaga le tudja menteni a kartyarol az adatokat.
- sztem felesleges es pocsekolas tulsok kartyat venni..
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Digitális fényképezőgép
Ezek már ceruzaakkuval működnek, amiből 2x2-őt kapsz. A memóriakártyát meg csak egyszer kell megvenni...
Az akksinak örülök, de mekkora memóriakártya bír ki egy átlag 2 hetes nyaralást végig? Lehet, hogy többet is kéne venni...
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Digitális fényképezőgép
Alapvetően tetszenek nekem a Sony készülékek, szolgáltatásban a legjobbak, a minőségre sem lehet panasz, de a szükséges kiegészítők (memóriakártya, akkumulátor, stb.) árai elrettentenek. A pluszban ráköltött pénzért már magasabb kategóriájú gépet (vagy sokminden mást) is tudnék venni.
Ezek már ceruzaakkuval működnek, amiből 2x2-őt kapsz. A memóriakártyát meg csak egyszer kell megvenni...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Digitális fényképezőgép
Asszem én is maradok a Fujifilmnél.
Ez én voltam.
-
Vendég
Digitális fényképezőgép
Ja és az a ... memory stick...
Nagy találmány, a Sony csak a sandisk-nek adta el a gyártási jogot, így leginkább a legdrágábban lehet adni és persze semmivel sem csereszabatos
-
Vendég
Digitális fényképezőgép
Így van.
Amikor én a Fujit vettem elsőrendű szempont volt a meglévő nagykapacitású CF kértyák használhatósága, és a ceruza akkuk mert abból is jópár garnitúra már üzemben volt itthon. Másrészt lényegesen olcsóbb és külső töltővel tölthető, nem úgy, mint az Olympos meg tán a Nikon, meg a Pana amiben saját speci akku van, és a gépben kell tölteni (néha órákat) vagy méregdrága külső töltő és pót akku egy másik gép áráért
Digitális fényképezőgép
Alapvetően tetszenek nekem a Sony készülékek, szolgáltatásban a legjobbak, a minőségre sem lehet panasz, de a szükséges kiegészítők (memóriakártya, akkumulátor, stb.) árai elrettentenek.
A pluszban ráköltött pénzért már magasabb kategóriájú gépet (vagy sokminden mást) is tudnék venni.
Digitális fényképezőgép
A DSC-H2-es géppel készült 6 megás képek egyike. Eredetileg kb 3,5mb-os volt a fotó, ezt letömörítettem 576Kb-ra a könnyebb betöltés érdekében. A képet az ismerősöm készítette.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Digitális fényképezőgép
Aha, szóval újfajta memóriakártya, amihez gondolom kevés olvasó van még (nem vagyok túl jártas a típusokban) és gondolom méregdrága. Eddig sem volt nekem szimpatikus a MemoryStick és a MemoryStick Pro, most tovább bővült a lista.
Ezen a két oldalon vannak ilyenek is: MS Pro Duo. Van "normál", és High Speed is, utóbbi persze még drágább...
Digitális fényképezőgép
Inkább csak ezekre... Biztos az "új" MS-kártya miatt. A DSC-H1-hez képest a MemoryStick Pro aljzata helyett az új változatok már a kisebb fizikai méretű MemoryStick Pro Duo-t támogatják.
OFFTOPIC:
Ahhoz képest, hogy az FQ-80-as tévémet csak két és fél éve vettem, azon se kell már sok fotót megnézni. Legalábbis kártyáról, mert annak a foglalata csak a síma MS-et támogatja... Jobb volt régen. Az analóg technikák nem változtak ilyen gyorsan.
Aha, szóval újfajta memóriakártya, amihez gondolom kevés olvasó van még (nem vagyok túl jártas a típusokban) és gondolom méregdrága.
Eddig sem volt nekem szimpatikus a MemoryStick és a MemoryStick Pro, most tovább bővült a lista.
Digitális fényképezőgép
Ez vajon más Sonyra is igaz, vagy csak erre a típusra? Én neten keresztül tervezem a vásárlást és nem szeretnék ilyen típushibába belefutni.
Inkább csak ezekre... Biztos az "új" MS-kártya miatt. A DSC-H1-hez képest a MemoryStick Pro aljzata helyett az új változatok már a kisebb fizikai méretű MemoryStick Pro Duo-t támogatják.
OFFTOPIC:
Ahhoz képest, hogy az FQ-80-as tévémet csak két és fél éve vettem, azon se kell már sok fotót megnézni. Legalábbis kártyáról, mert annak a foglalata csak a síma MS-et támogatja... Jobb volt régen. Az analóg technikák nem változtak ilyen gyorsan.
Digitális fényképezőgép
Mikor megveszed, először ott helyben próbáld ki, hogy a memória kártyátfelismeri-e? Nekem úgy kezdődött, hogy nem ismerte fel, aztán a boltban a
másik gép sem, aztán el kellett vinni a Mammutba kicseréltetni. Állítólag
van egy sorozat, amelyik csak szoftverfrissítés után hajlandó a
memóriakártyát felismerni!!
Ez vajon más Sonyra is igaz, vagy csak erre a típusra?
Én neten keresztül tervezem a vásárlást és nem szeretnék ilyen típushibába belefutni.
Digitális fényképezőgép
A H2 már van az Extreme Digitalnál, 97 ropi az ára.
A rokonom tegnapelőtt vett egyet. Kérdeztem, milyen? Ezt írta mail-be:
"Mikor megveszed, először ott helyben próbáld ki, hogy a memória kártyát
felismeri-e? Nekem úgy kezdődött, hogy nem ismerte fel, aztán a boltban a
másik gép sem, aztán el kellett vinni a Mammutba kicseréltetni. Állítólag
van egy sorozat, amelyik csak szoftverfrissítés után hajlandó a
memóriakártyát felismerni!! Egyébként csodálatos, de meg kell először is
tanulni a kezelését. Először DSC R1-et akartam venni, de az túl profi nekem.
Lebeszélt az eladó, nincs értelme ilyen profi gépre költeni az én
igényeimhez képest!"
Szóval nem árt odafigyelni... Mondjuk én a H5-öst a szegedi Sonyszalonban akarom megvenni.
Digitális fényképezőgép
(3-at lehet találgatni, hogy ki a kicsoda, a nyertes meg nem kap semmit )
Az nagy kár...mert megfejtettem, hogy ki kicsoda...
De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)
-
Vendég
Digitális fényképezőgép
Hát igen... kis családom háttalnézetből (már a női szakasz )
Igen, kézből viszonylag hosszú záridővel, de inkább a többiek izegmozogtak, bár kézből (akkora tömegben) amúgyse olyan jó a dolog, igazából csak érdekes kísérlet volt a kép, de egész jól sikerült, a képzajosság okán került ide.
(3-at lehet találgatni, hogy ki a kicsoda, a nyertes meg nem kap semmit )
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

Digitális fényképezőgép
Szerintem sokkal inkább a jobboldali hölgy mozdult be. Ha kislányt nézed középen az sokkal tisztábbnak tűnik, ami csak akkor lehet, ha a fényképkészítő keze nem sokat mozdul.
Mindegy, ettől függetlenül a kép homályos.
Digitális fényképezőgép
800
Akkor ez tényleg nem zajos! Jó kis gép!
De homályos.
Mert bemozdult a hosszú záridő miatt. Az nem a kamera hibája, gondolom kézből lőtte.
TV1: Sony KDL-52W4500 ,TV2: Sony KV-32FQ86 , DVD: Sony RDR-HX710 , CD: Sony CDP-XE570 , A/V Erősítő: Denon 1909 , Sztereó Erősítő: Rotel RA-985BX , Front: JBL Northridge E60 , Center: JBL Northridge EC25 , Surr: JBL Northridge E20 , Sub: Yamaha YST-SW315, VHS: LG LV3798, IC-k: Arzachel, Hangfal kábel: Evidence Audio Siren II, Kimber 8TC, Táv: Logitech Harmony 785,
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

Digitális fényképezőgép
800
De homályos.
-
Vendég
Digitális fényképezőgép
800
Köszi, azért is vettem
Digitális fényképezőgép
800
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
-
Vendég
Digitális fényképezőgép
Fuji S7000 amire szintén azt mondják zajos képet fotóz...Ezt a Tropicáriumban csináltam, tök sötétben, vaku nélkül ugyebár...
Milyen ISO-val csináltad, mert attól függ, hogy zajosnak számít vagy nem?
800
Digitális fényképezőgép
Fuji S7000 amire szintén azt mondják zajos képet fotóz...Ezt a Tropicáriumban csináltam, tök sötétben, vaku nélkül ugyebár...
Milyen ISO-val csináltad, mert attól függ, hogy zajosnak számít vagy nem?
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Digitális fényképezőgép
A DSC-H5-ös is jó alternatíva. Júniusra tervezem.
Nekem is legkésőbb júniusban meg kell vennem a gépet, mert júliusban már vinni akarom Horvátországba.
És addig még ki kell tapasztalnom a használatát.