Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Digitális fényképezőgép
Digitális fényképezőgép
... a barátnőm fel is rakott tölteni, úgy ahogy tőlem látta. 5 percet bírt aztán kifolyt a trutyi belőle. Én jót röhögtem ő meg sírt, hogy elrontotta.
Én is töltöttem már alkáli elemet :smile19: nem teljesen ostobaságból, mert valamennyire regenerálódik. De ahogy elkezd domborodni a vége rögtön le kell venni. Egyszer, kényszerhelyzetben meg lehet csinálni, a gyártók nyilván nem ajánlják.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11455
- Kapcsolat:
Digitális fényképezőgép
... a barátnőm fel is rakott tölteni, úgy ahogy tőlem látta. 5 percet bírt aztán kifolyt a trutyi belőle. Én jót röhögtem ő meg sírt, hogy elrontotta.
Digitális fényképezőgép
A kis fuji a500 jól teljesít, ha lesz energiám rakok fel képet. Tegnap fogyott ki a mellékelt pana alkáli elem, amit a barátnőm fel is rakott tölteni, úgy ahogy tőlem látta. 5 percet bírt aztán kifolyt a trutyi belőle. Én jót röhögtem ő meg sírt, hogy elrontotta.
de gonosz vagy!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Digitális fényképezőgép
- egy jo kis osszefoglalo, tesztek.. stb.
Canon EOS 400D
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Digitális fényképezőgép
A kis fuji a500 jól teljesít, ha lesz energiám rakok fel képet. Tegnap fogyott ki a mellékelt pana alkáli elem, amit a barátnőm fel is rakott tölteni, úgy ahogy tőlem látta. 5 percet bírt aztán kifolyt a trutyi belőle. Én jót röhögtem ő meg sírt, hogy elrontotta.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Digitális fényképezőgép
Szerintem nagyszerű ötlet egy ilyen méditár. Az én zenelejátszóm (iAudio X5) is hasonló, de a kijelzője sajnos nem ilyen szép nagy.
http://www.avx.hu/index.php?cikkid=6027
Digitális fényképezőgép
Elég durvának ígérkezik a Fuji S5 Pro. Kiváncsi vagyok az árára.
http://www.avx.hu/index.php?cikkid=6028
no akkor kezdek gyűjtögetni...
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Digitális fényképezőgép
Erre én is kiváncsi leszek, mivel az S3 volt az egyetlen Fuji aminek tetszett a képe és meglepodtem amikor bejelentették, hogy nem gyártanak tobbet és jon az utod. Ez a Nikon D200 kompatibilitás meg ujdonság számomra. Tudja vki, hogy mi van a hátterében? Vagy az S3-asnak is voltak ilyen tulajdonságai?
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Digitális fényképezőgép
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Digitális fényképezőgép
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Digitális fényképezőgép
Visszatérve még az Fz-50-hez. Nos elég nagy csalódás számomra, tegnap kipróbáltam. Így összességében módosítom a véleményemet: a Pana Fz sorozata a 30-assal véget ért. Ami utána jött ki - már ha csak a vázat és az ergonómiát nézzük- az már visszalépés.
pont, mint az S5500 (ez van nekem) és az 5600-nál, gyengébb kivitel...
Digitális fényképezőgép
Most vettem egy Fuji Finepix A500-ast a barátnőmnek ...
Ha nem művészképeket akarsz, csak megörökíteni néhány emléknekvalót, biztosan jó lesz.
A Fujikat egyébként is szerettem, évek óta jó gépeket csinálnak a kisebb kategóriákban is.
Digitális fényképezőgép
Most vettem egy Fuji Finepix A500-ast a barátnőmnek a Cora-ban akciós 27900 pénz volt meg egy tizes az 512-es Fuji xd kártya. így vége a vitáknak, hogy túl nehéz meg bonyolult az Fz-20-as
Egyébként elsőre jól összerakott kis masinának tűnik, sokkal jobbnak, mint a hasonló kodakok, meg olyk. Túl sokat nem várok tőle, lényeg, hogy neki teccen, bár lehet, hogy bicajozásjhoz én is elviszem néha...
Visszatérve még az Fz-50-hez. Nos elég nagy csalódás számomra, tegnap kipróbáltam. Így összességében módosítom a véleményemet: a Pana Fz sorozata a 30-assal véget ért. Ami utána jött ki - már ha csak a vázat és az ergonómiát nézzük- az már visszalépés. Valszeg a következő masinám a Nikon 80-asa lenne. Ha lenne rá pénzem
Digitális fényképezőgép
"The only real difference I can see between the two, is that the APO has 3 Super Low Dispersion (SLD) lenses, two in the front lens element group, and one further back, while the one I bought (non-APO, version II), has only one, in the back of the lens. The APO version has a red ring at the front of the lens, which helps identify it. The non-APO has no colored ring at all."
sajnos nem tudok annyira, hogy az egészet értsem, de itt mintha arrol lenne szo, hogy az APO és a sima verzio kozottirol van szo, és nem a két APO kozotti kulonbségrol. De ha valaki megtenni hogy leforditaná, azt megkoszonném.
Digitális fényképezőgép
"The only real difference I can see between the two, is that the APO has 3 Super Low Dispersion (SLD) lenses, two in the front lens element group, and one further back, while the one I bought (non-APO, version II), has only one, in the back of the lens. The APO version has a red ring at the front of the lens, which helps identify it. The non-APO has no colored ring at all."
T A M I . H U
Digitális fényképezőgép
tudja valaki hogy mi a kulonbseg a sigma 70-300 APO DG SUPER és SUPER II. kozott? Sehol semmi info nincs rola, a saját weboldalán meg a supert sem tuntetik fel. Képeket nézegetve meg találtam olyat amin piros csik van és találtam olyan amin arany szinu. A boltban mintha piros lett volna. És ott a dobozán szintén nem szerepelt a super felirat. Egy kicsit osszezavartak, hogy mindenhol máshogy szerepel és nem tudom, hogy egyrol van-e szo.
Digitális fényképezőgép
- megjelentek tomegevel a Canon EOS 400D tesztek.. lehet olvasgatni oket..
T A M I . H U
Digitális fényképezőgép
Ugy tudom hogy közületek néhányan nézegetni szokták a fotohaz.hu oldalt a kérdésem az lenne hogy nálatok bejön e az oldal mert nálam nem megy a mai nap folyamán.
Nekem se megy.
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Digitális fényképezőgép
Sziasztok!
OFFTOPIC:
Kicsit off de nem tudom hol kérdezzem meg.
Ugy tudom hogy közületek néhányan nézegetni szokták a fotohaz.hu oldalt a kérdésem az lenne hogy nálatok bejön e az oldal mert nálam nem megy a mai nap folyamán.
Tudtok erröl v mit?
Köszi.
Digitális fényképezőgép
Akkor meggyőztél, megyek veszek egy UV-t a géphez.
Én is ezt javasolnám.
Digitális fényképezőgép
photoshop
Digitális fényképezőgép
Már írtam, hogy szinte teljesen mindegy, nem fogja egyik sem jelentősen befolyásolni az ég színét.
Akkor meggyőztél, megyek veszek egy UV-t a géphez.
Digitális fényképezőgép
Vakukérdéskör: Tudtommal a digigépek elektronikáját kinyírhtaja egy nem oda passzoló vaku. A Canon-nak pl külön lehet a digitekhez kapni vakut. Viszont van olyan utángyártott (Metz, Sunpack, Sigma stb) vaku, amivel nincs probléma, mert nem ad le annyi áramot (vagy mittomén), mint ami tönkre tenné a digigépet, ergo a korábbiakat is lehet használni. Van valahol a neten egy lista ami ezt taglalja. Nem tudja valaki, hogy hol van? Illetve egy normál középpontos érintkezőjű vakupapucsos gépenél lehet-e ilyen gond(Pl.: Olympus Sp350,Fuji 9xxx, Pana Fz30,50)? Én csak egy S7000-es Fuji-val próbáltam a saját vakumat (Sunpack 440 Canon csatival), de azzal gond nélkül ment.
Kösz!
Hát, nem egyszerű a helyzet.
A középérintkezős vakuk még akkor is kinyírhatják egy digigép elektronikáját, ha egyébként a talpfeszültségük kicsi, mert a gépgyártók többnyire a középérintkező mellett további érintkezőket használnak (amik természetesen csak a saját gyártmányaikkal kompatibilisek), amit a középérintkezős vakuk könnyen rövidre zárhatnak a vaku felhelyezéskor, vagy levételekor. Természetesen ha csak egy érintkező van, akkor csak a megfelelő talpfeszültségre kell odafigyelni.
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200