Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Digitális fényképezőgép
Digitális fényképezőgép
cora-ban a 9 megapixeles fujifilm s9600 csak 99.990ft brutto akcioban (legalabbis a szorolap szerint)hatha valakit erdekel
nem lehet, hogy a 9500-as és csak elírás.
az egy krva jó ár lenne, és talán vennék is.
barmi lehet...
fel kell oket hivni (06-23) 515-500
a 6500-as van fent 109 900-ért,
a 9600-ast nem látom.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Digitális fényképezőgép
csajomnak vennek egy gepet ajandekba
full manualis beallitasokra is kepes, fenykepezogep formaju (nem kompakt), kepstabilizatoros, legalabb 5-6MP-es szep rajzolatu (profi lencserendszer) kepeket keszito gepet
otletek? az esszeruseg hatarain beluli arakkal... 150 alatt mondjuk
akar hasznalt is erdekel
o v e r p o w e r e d
Digitális fényképezőgép
cora-ban a 9 megapixeles fujifilm s9600 csak 99.990ft brutto akcioban (legalabbis a szorolap szerint)hatha valakit erdekel
barmi lehet...
fel kell oket hivni (06-23) 515-500
o v e r p o w e r e d
Digitális fényképezőgép
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Digitális fényképezőgép
cora-ban a 9 megapixeles fujifilm s9600 csak 99.990ft brutto akcioban (legalabbis a szorolap szerint)
hatha valakit erdekel
o v e r p o w e r e d
Digitális fényképezőgép
ne haragudj meg a véleményemért, de elég "egyszerűnek" tűnik, nem nagy durranás az előző gépedhez képest, vagy tévedek?
hááát, szinte minden paraméterben jobb az S5500-tól. (nem kevered a 5600-al?)
kezdve a nagyobb váztól a nagyobb látószög (28mm vs 37mm), mechanikus zoomgyűrű, a majd 2x-es LCD (1,5" vs 2.5"-235 000), +2 megapixel, 2 féle képarány, hatékonyabb (+intelligens) vaku, arcfelismerő AF,szuper makró, élő hisztogram...
nem sokkal tud kevesebbet, mint a 9600-as (vakupapucs, 9MP, kihajtható LCD (csak 2"), nagyobb felbontású EVF, támogat más fajta mem.kártyákat,) más nem jut az eszembe.
ezekből csak a vakupapucs izgat igazán és az EVF.
Digitális fényképezőgép
Kezd elharapódzni a dlsr-ezés.Helyesen: DSLR
Hű de ciki...csak másolta norbiról
figyelj oda jobban! :kiraly:
Digitális fényképezőgép
igazad van. kapkodtam
Digitális fényképezőgép
Hű de ciki...csak másolta norbiról
Digitális fényképezőgép
Kezd elharapódzni a dlsr-ezés.
Helyesen: DSLR
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Digitális fényképezőgép
tolódik a DLSR vásárlásom... :kiraly: addig, ezt néztem ki: Fujifilm FinePix S6500fd
ne haragudj meg a véleményemért, de elég "egyszerűnek" tűnik, nem nagy durranás az előző gépedhez képest, vagy tévedek? én kihagynám ezt a "lépcsőt" és bevárnám a dlsr-t. persze csak ha nem nagy idő
Digitális fényképezőgép
ez így van, én is elvakult vagyok ha kedvelt márkáról van szó. először megveszem, mert az előd esetleg bevált, aztán meg lesek ha sz@r lett
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Digitális fényképezőgép
- tudnek peldat felhozni a kozelmutlbol olyan tesztre ahol a hatranyok listajat nezve messze menekulnek az adott tipustol, es ennek ellenere sokan rohantak megvenni
ez így van, én is elvakult vagyok ha kedvelt márkáról van szó. először megveszem, mert az előd esetleg bevált, aztán meg lesek ha sz@r lett
Digitális fényképezőgép
tolódik a DLSR vásárlásom...
addig, ezt néztem ki: Fujifilm FinePix S6500fd
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11288
- Kapcsolat:
Digitális fényképezőgép
- tudnek peldat felhozni a kozelmutlbol olyan tesztre ahol a hatranyok listajat nezve messze menekulnek az adott tipustol, es ennek ellenere sokan rohantak megvenni
Fogadjunk, hogy Canonra gondolsz!
Digitális fényképezőgép
- Fujifilm FinePix S9600 teszt.. - nemrossz!
igaz én csak beleolvasgattam tegnap a tesztbe, de épp az ellenkezője derült ki azokbol a sorokbol.
- ez elodhoz kepest nemrossz, remelem nem egy nagyagyuhoz merted? tovabba nezzuk az arat is
- ha megnezem a negativumok listajat zome tisztan szubjektiv megiteles...
- tudnek peldat felhozni a kozelmutlbol olyan tesztre ahol a hatranyok listajat nezve messze menekulnek az adott tipustol, es ennek ellenere sokan rohantak megvenni :kiraly:
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Digitális fényképezőgép
- Fujifilm FinePix S9600 teszt.. - nemrossz!
igaz én csak beleolvasgattam tegnap a tesztbe, de épp az ellenkezője derült ki azokbol a sorokbol.
Digitális fényképezőgép
- Fujifilm FinePix S9600 teszt..
- nemrossz!
T A M I . H U
Digitális fényképezőgép
Köszi.Szerintem, maradok az automata kattingatásnál.
Sok sikert!
Kösz!
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Digitális fényképezőgép
Köszi.Szerintem, maradok az automata kattingatásnál.
Sok sikert!
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Digitális fényképezőgép
Vennem kellene egy gépet, de nem szánok rá 40-nél többet. Az E-Digitálnál láttam Canon A430-ast 32.400-ért.Mit szóltok hozzá? Ritkán használnám és első gépem lenne.....
Egy kollégám vett épp most ilyet. Neki is az első ilyen gépe és messze meg van elégedve vele. Igazából bármilyen gépet veszel, ha a maximumot akarod kihozni belőle, akkor sokat kell vele gyakorolnod, kísérletezned. Ha meg egyszerűen csak full automatán kattogtatni akarsz, akkor ez a Canon azt is jól megoldja.
Köszi.
Szerintem, maradok az automata kattingatásnál.
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Digitális fényképezőgép
Vennem kellene egy gépet, de nem szánok rá 40-nél többet. Az E-Digitálnál láttam Canon A430-ast 32.400-ért.Mit szóltok hozzá? Ritkán használnám és első gépem lenne.....
Egy kollégám vett épp most ilyet. Neki is az első ilyen gépe és messze meg van elégedve vele. Igazából bármilyen gépet veszel, ha a maximumot akarod kihozni belőle, akkor sokat kell vele gyakorolnod, kísérletezned. Ha meg egyszerűen csak full automatán kattogtatni akarsz, akkor ez a Canon azt is jól megoldja.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
Digitális fényképezőgép
Vennem kellene egy gépet, de nem szánok rá 40-nél többet. Az E-Digitálnál láttam Canon A430-ast 32.400-ért.
Mit szóltok hozzá? Ritkán használnám és első gépem lenne.....
-
Vendég
Digitális fényképezőgép
Egyrészt szó sem volt nagylátószögről az eredeti kérdésben, másrészt továbbra sem tudjuk, E.B. mit szeretne fotózni. Szerintem egy jó objektív többmindenre használható, mint egy vaku, de persze az sem rossz választás. Sok sikert kívánok hozzá.
Lakásban>nagylátószögű
Kevés a fénye>orvosolható egy jó vakuval
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11288
- Kapcsolat:
Digitális fényképezőgép
Egyrészt szó sem volt nagylátószögről az eredeti kérdésben, másrészt továbbra sem tudjuk, E.B. mit szeretne fotózni. Szerintem egy jó objektív többmindenre használható, mint egy vaku, de persze az sem rossz választás. Sok sikert kívánok hozzá.