Erre már én is gondoltam, és valszeg ez lesz ha nem változik a dolog.
Köszi!
Erre már én is gondoltam, és valszeg ez lesz ha nem változik a dolog.

szedj le róla minden képet és zenét meg ami kell, majd utána gyári beállítások visszaállítása. Ezzel visszaállítod nullkilóméteresre, szóval vissza kell rakni az appokat utána majd.Doky írta: ↑2018.07.01., vas. 10:25Ismét párom Sony M2-es telója...
Folyamatosan azt jelzi hogy a belső tárhelye megtelt, helyettem át a képeket, zenéket!
Meg is tettem, a készüléken az adott mappák üresek, de a majd 5 GB-ból 4 foglalt így is!
Igen, tudom hogy a droidnak kell 1-2 GB de mi van a többivel?
Próbáltam ganézni tisztító progival (nincs saját takarítója), azt írta hogy kukázott is majd 1 gigát de nincs változás!
Az én Sájomi 4x-em esetében gyorsan, rendesen takarít a saját radír!
Mit kellene tennem?
Olyan megoldás kellene amit én is meg tudok tenni, pl egy droid újra rakás nekem nem megy!
Köszönöm!

Ha nem iphone, akkor Huawei.tonee73 írta: ↑2018.06.28., csüt. 20:57Én ebből a listából simán a Xiaomi-t venném.komarfamily írta: ↑2018.06.28., csüt. 12:25Sikeresen osszetortem az s8+omat. Meg mukodik cask iszonyatosan ocsmanyul nez ki.
Gondolkoztam mi kellene helyette es van par alternative ami felkeltette a figyelmem:
Huawei p20 pro (iszonyatosan jo kameraja van, fergeteges ejszakai fotokat tud, sajnos nincs tarhely bovites)
Xiaomi mi mix 2s (talan az egyik legjobb speckoju telefon jelenleg, de nem tudja az ip67t)
Samsung note 8 (nem tudom, hogy akarok-e ismet egy teljesen uveg elo-hatlapu telot)

Én ebből a listából simán a Xiaomi-t venném.komarfamily írta: ↑2018.06.28., csüt. 12:25Sikeresen osszetortem az s8+omat. Meg mukodik cask iszonyatosan ocsmanyul nez ki.
Gondolkoztam mi kellene helyette es van par alternative ami felkeltette a figyelmem:
Huawei p20 pro (iszonyatosan jo kameraja van, fergeteges ejszakai fotokat tud, sajnos nincs tarhely bovites)
Xiaomi mi mix 2s (talan az egyik legjobb speckoju telefon jelenleg, de nem tudja az ip67t)
Samsung note 8 (nem tudom, hogy akarok-e ismet egy teljesen uveg elo-hatlapu telot)