Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mechanikus órák
Mechanikus Órák
És ha már a masszív formáknál tartunk!Íme az Hublot, egy amolyan amerikás felfogású kivitelben.
Ezek mind Rolex és még "Rolexebb" kategóriák, és van belőlük sokkal szebb is!
na azt elfogadnám
És ha már a masszív formáknál tartunk!
Íme az Hublot, egy amolyan amerikás felfogású kivitelben.
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2562
Mechanikus Órák
És ha már a masszív formáknál tartunk!
Íme az Hublot, egy amolyan amerikás felfogású kivitelben.
Azért az USA-ban is megjelentek a trónkövetelők, a művészvilág például felfedezte az Audemars Piquet órákat. Különösen a Royal Oak-ot, ami egy régi hajóablakot "ábrázol".
No persze, ennek is megjelentek az amerikanizált kinövései, de ez egy letisztult alapmodell.
- mishow
- V.I.P.
Mechanikus Órák
Azért az USA-ban is megjelentek a trónkövetelők, a művészvilág például felfedezte az Audemars Piquet órákat. Különösen a Royal Oak-ot, ami egy régi hajóablakot "ábrázol".
No persze, ennek is megjelentek az amerikanizált kinövései, de ez egy letisztult alapmodell.
Kaprokának sem a magával a rolex-szel van baja -szerintem- hanem a magyar Rolex jelenséggel, itt a rolex nem egy jó óra, hanem státusszimbólum és a pénz jelképe lett.
Pedig a "Rolex jelenség" nem is magyar, mert a Rolex elsősorban az USA-ban lett státusz szimbólum, ráadásul az általános amerikai közízléstelenségnek leginkább megfelelő - néha egészen elborzasztó - kivitelekben.
És persze az sem tett jót a klasszikus Rolex imázsának, hogy boldog-boldogtalan lemásolta, és most nem is a koppincsokra gondolok!
- mishow
- V.I.P.
Mechanikus Órák
Kaprokának sem a magával a rolex-szel van baja -szerintem- hanem a magyar Rolex jelenséggel, itt a rolex nem egy jó óra, hanem státusszimbólum és a pénz jelképe lett.
Pedig a "Rolex jelenség" nem is magyar, mert a Rolex elsősorban az USA-ban lett státusz szimbólum, ráadásul az általános amerikai közízléstelenségnek leginkább megfelelő - néha egészen elborzasztó - kivitelekben.
És persze az sem tett jót a klasszikus Rolex imázsának, hogy boldog-boldogtalan lemásolta, és most nem is a koppincsokra gondolok!
Mechanikus Órák
Kaporkának sem a magával a rolex-szel van baja -szerintem- hanem a magyar Rolex jelenséggel, itt a rolex nem egy jó óra, hanem státusszimbólum és a pénz jelképe lett.
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Mechanikus Órák
A Rolex már nem menő.
Akkor megveszem a tiédet negyedáron...
Az enyém egy nagyon régi és egyszrű darab.
Az nem baj mert én pont azokat szeretem.... pl. datejust és hasonlót.
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Mechanikus Órák
Nekem meg a Breitling nem tud tetszeni, úgy látszik túl sok ember karján láttam
A Roller azért ma is jó óra, legjobban a szép régi darabok festenek, meg persze a Daytona (utóbbi csak a Zenith szerkezet miatt )
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
Mechanikus Órák
Ezt tudják a Rolexnél is?
Itt wan pár wálaszték:
http://www.svajciora.com/svajciora.php
Már a Patek a menő.
Nekem pl a Breitling jobban tetszik.
Én egy ehhez hasonlót vettem,csak jobbkezes limitált szériában.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Mechanikus Órák
A Rolex már nem menő.
Az enyém egy nagyon régi és egyszrű darab.
Webáruház:
Mechanikus Órák
Az ilyen boltokat mindig fenntartással kezelem..
de rendeletem tőlük 300db különböző rolexet, 1ft-ért adják darabját...
Mechanikus Órák
- Húú bakker, a Rolex!!
A Rolex már nem menő.
Ezt tudják a Rolexnél is?
Itt wan pár wálaszték:
http://www.svajciora.com/svajciora.php
Mechanikus Órák
- Húú bakker, a Rolex!!
A Rolex már nem menő.
Mechanikus Órák
Atomgazdag manager leparkol a vadiúj Jaguárjával, kinyitja az ajtót,
de ekkor egy teherautó elviszi az ajtót. A manager kiugrik, és ordítani kezd a
teherautó sofőrjével:
- Maga szemét, hazavágta a verdámat!
Mire a teherautó sofőrje: - Maguk managerek már csak ilyenek...
Csak a pénz meg a drága cuccok számítanak... Nem is érdekli, hogy a
karja is leszakadt?
- Húú bakker, a Rolex!!
Ha Kaproka Úr visszatérne biztos tudna konkrétumokat mondani, de nem hiszem, hogy gond lenne velük,
Kaporka Urunk jelenleg csak nagymellű hölgyekről hajlandó értekezni, de korábban rendkívül dícsérte ezeket az órákat, sőt talán épp ő hozta elő az Amfííbiákat!
Én sem hiszem, hogy nagyon "gagyik" lennének!
- mishow
- V.I.P.
Mechanikus Órák
Ha Kaproka Úr visszatérne biztos tudna konkrétumokat mondani, de nem hiszem, hogy gond lenne velük,
Kaporka Urunk jelenleg csak nagymellű hölgyekről hajlandó értekezni, de korábban rendkívül dícsérte ezeket az órákat, sőt talán épp ő hozta elő az Amfííbiákat!
Én sem hiszem, hogy nagyon "gagyik" lennének!
Mechanikus Órák
Ha Kaproka Úr visszatérne biztos tudna konkrétumokat mondani, de nem hiszem, hogy gond lenne velük, azt sem, hogy a szerkezetük rosszabb lenne mint a hasonló kategóriás "nyugati" óráké.
Ha pontos órát akarsz, akkor vegyél kvarc órát...
Ezt most nem értem?feltételezed, hogy naponta fél órát késik, vagy mi?
Nem, csak úgy hallottam szeszélyesek ezek az orosz órák.
Sajnos nincs ilyen irányú tapasztalatom, de állítólag ezek a Vostok szerkezetek nem rosszak. Igaz, az orosz termékeknél mindig kell valamennyi gyártási szórásra számítani.
- mishow
- V.I.P.
Mechanikus Órák
Sajnos nincs ilyen irányú tapasztalatom, de állítólag ezek a Vostok szerkezetek nem rosszak. Igaz, az orosz termékeknél mindig kell valamennyi gyártási szórásra számítani.
Mechanikus Órák
Mechanikus Órák
mondjuk nekem amfibiából nem a narancs hanem az ugyan azon modell fekete teccik
Az jól néz ki!
Talán még látatlanban is meg lehetne kockáztatni egy megrendelést!
elképzelhető, mondjuk most másra kell a pénz, órám meg van rakat, meg kettőt rendbe kell hozatni
Mechanikus Órák
Ezt most nem értem?
feltételezed, hogy naponta fél órát késik, vagy mi?
Mechanikus Órák
amfibia is van nékik?basszus, pont vasárnap voltam arra.
Sajna nincs, és még élőben nem is láttak olyat (
Én a K3 Submarine-t néztem, az szép!
Az valóban szép, csak kérdés mennyire pontos.
Az jól néz ki!
- mishow
- V.I.P.
Mechanikus Órák
Az jól néz ki!
Mechanikus Órák
Sajna nincs, és még élőben nem is láttak olyat
ajh, én se az a baj
A narancs nagyon vad szín tud lenni, ezért tényleg ajánlatos élőben megnézni!
Ja, én pont így jártam a Seiko Monsterrel: megnéztem a narancssárgát, de nem mutatott jól!
azé monszter
ajh, én se az a baj
Ja, én pont így jártam a Seiko Monsterrel: megnéztem a narancssárgát, de nem mutatott jól!
- mishow
- V.I.P.
Mechanikus Órák
ajh, én se az a baj
Mechanikus Órák
Sajna nincs, és még élőben nem is láttak olyat (
Én a K3 Submarine-t néztem, az szép!
ajh, én se az a baj