A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Azért a hifi se maradjon le a képről.
Maurice Lacroix Pontos, automata Chonograph.
Nagyon szép óra. És viccesen jó a neve nekünk, magyaroknak
Szerintem egyébként ránézésre ugyanaz a kaliber van benne, mint a korábban betett képen látható Hamiltonban.
Az egyik nagy klasszikus, az ETA/Valjoux 7750, örök darab :)
Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
Na, Ő is megkapta a maga kis karbantartását!
IMG_2970.jpeg
IMG_2965.jpeg
Megkérdezhetem, hogy hol és mennyiért végeztetted a karbantartást? (jöhet privátban is)
Szerk. Bocs, nem olvastam eléggé vissza.... Azért a "mennyiért" még mindig érdekelne, priviben)
Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
Ez most tényleg az, hogy kinyitod és alatta ott a cuccos?
Szerintem nem az, amire gondolsz, ha a "cuccos" alatt ugyanazt értettük!
A Reversot a 30-as évek elején arra tervezték, hogy a lovaspóló válogatott számára olyan elegáns karórát biztosítsanak, amelytől a meccs során sem kell megválniuk. Az óratokot egy speciális mechanizmus segítségével "arccal befelé" fordítva védték meg az érzékeny kristályt és számlapot az esetleges mechanikai behatásoktól. Itt érdemes utánanézni: https://www.jaeger-lecoultre.com/us-en/ ... so-history
Ja, ez a sima hátlapu. Láttam olyat, már nem emlékszem pontosan melyik tipus, ahol az alján egy teljes komplikáció volt naptárral, holdfázis stb.
Nem lekicsinylően írom, nehogy félreértsd!
Szép darab.
... Mire jó a kerekes kút? Oda lehet tolni, ahol víz van - Hofi Géza ...
Ez most tényleg az, hogy kinyitod és alatta ott a cuccos?
Szerintem nem az, amire gondolsz, ha a "cuccos" alatt ugyanazt értettük!
A Reversot a 30-as évek elején arra tervezték, hogy a lovaspóló válogatott számára olyan elegáns karórát biztosítsanak, amelytől a meccs során sem kell megválniuk. Az óratokot egy speciális mechanizmus segítségével "arccal befelé" fordítva védték meg az érzékeny kristályt és számlapot az esetleges mechanikai behatásoktól. Itt érdemes utánanézni: https://www.jaeger-lecoultre.com/us-en/ ... so-history
Egyébkent, mikor a quatz topicba betettem a megjelenésekor, kb meglincseltek…
Emlékszem rá élnénken, én voltam az egyik "majdnem.meglincselőd", bár a lincselés közben eléggé szabatosan és pontokba szedve kifejtettem az érveimet, amiket most újraolvastam, és semmit nem változott a véleményem
Íme: viewtopic.php?p=2431469#p2431469
Viszont a minap saját magamon is meglepődtem. Ismeretségi körben vásároltak egy Jaeger-LeCoultre Reverso órát, amit egyáltalán nem gondoltam volna instant get kategóriának, de mikor megláttam, és főleg amikor felpróbáltam elfogott AZ érzés.
Lehet csak öregszem?! .
.
.
IMG_8325.jpeg
Van ezeknek egy sajátos kisugárzásuk. Nem tudom honnan jön, de csak élőben működik, képről nem
Igen, kétségtelen.
Egyre többször belefutok, hogy ami kép alapján tetszik, az a valóságban nem és fordítva is.
Apple / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Viszont a minap saját magamon is meglepődtem. Ismeretségi körben vásároltak egy Jaeger-LeCoultre Reverso órát, amit egyáltalán nem gondoltam volna instant get kategóriának, de mikor megláttam, és főleg amikor felpróbáltam elfogott AZ érzés.
Lehet csak öregszem?! .
.
.
IMG_8325.jpeg
Van ezeknek egy sajátos kisugárzásuk. Nem tudom honnan jön, de csak élőben működik, képről nem
... Mire jó a kerekes kút? Oda lehet tolni, ahol víz van - Hofi Géza ...
Lehet csak öregszem?!
Izlés dolga.... én maradnék ennél...
Tag-Heuer-Monaco-Sixty-Nine-17.jpg
Ez nem MECHANIKUS!
Egyébkent, mikor a quatz topicba betettem a megjelenésekor, kb meglincseltek…
Apple / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Lehet csak öregszem?!
Izlés dolga.... én maradnék ennél...
Tag-Heuer-Monaco-Sixty-Nine-17.jpg (25.88 KiB) Megtekintve 2250 alkalommal
AVM+osztrák Tesla+svájci lemezvakaró+japó drótok+háelté 3.....zene és bona.