Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Mobiltelefonok

Vendég

Mobiltelefonok

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nem veszek Samsungot mégsem.
Novemberben jelenik meg ez a HTC.Ilyet veszek:

HTC Sensation XL
A HTC Londonban mutatta be a „Runnymede” belső néven megismert készülékét, mely végül Sensation XL néven kerülhet forgalomba. A jövevény a várakozásoknak megfelelően képalkotás és hangzás terén kíván domborítani, hiszen f/2,2 fényerejű, 28 milliméteres nagylátószögű optikával ellátott kamerát és Beats Audio fülhallgatót is tartogat. Az Android 2.3 Gingerbread alapokon nyugvó készülék a korábbi értesüléseknek megfelelően 4,7 hüvelykes, 480x800 képpontos S-LCD érintőkijelzőt, 720p felbontású HD anyagok rögzítésére alkalmas 8 megapixeles fő és 1,3 megapixeles előlapi kamerát, GPS, WLAN (802.11b/g/n) és Bluetooth 3.0 modult, 14,4/5,76 megabites HSPA+ átviteli képességet, 1,5 GHz-es Qualcomm MSM8255 processzort, Adreno 205 grafikus gyorsítót, 768 MB RAM-ot, 16 GB belső tárhelyet és 1600 mAh kapacitású akkumulátort kapott. A novemberben érkező, 132,5x70,7x9,9 milliméteres és 162,5 grammos HTC Sensation XL várható ára egyelőre nem ismert.

Ez brutálisan szép telefon..De ennyi pénzért már jobban megéri egy kisebb Samsung tabot venni..Már akinek nem nagy az a méret.

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Mobiltelefonok

Hozzászólás Szerző: AVX »

Jó döntés! Én is váltottam a HTC-ről Motorola-ra, meg is bántam, de nagyon. Mindegy, most már megint HTC-m van.

Ma frissítettem a HD7-esem programját.
Már 7.5-ös van rajta.
Két hét múlva,ha megjön az újabb,akkor eladom.
60 lesz az ára.Teljesen új,karcmentes.

yura
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 62

Mobiltelefonok

Hozzászólás Szerző: yura »

HTC Sensation XL

Jó döntés! Én is váltottam a HTC-ről Motorola-ra, meg is bántam, de nagyon. Mindegy, most már megint HTC-m van.
Dolgozó: Audiolab M-DAC Mini DSD DAC - Genelec 8020A - Genelec F One
Nappali: Auralic Vega G1 - Primare Pre32 - 2x Primare A34.2 - Antony Gallo Nucleus Reference 3

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Mobiltelefonok

HTC Sensation XL
A HTC Londonban mutatta be a „Runnymede” belső néven megismert készülékét, mely végül Sensation XL néven kerülhet forgalomba. A jövevény a várakozásoknak megfelelően képalkotás és hangzás terén kíván domborítani, hiszen f/2,2 fényerejű, 28 milliméteres nagylátószögű optikával ellátott kamerát és Beats Audio fülhallgatót is tartogat. Az Android 2.3 Gingerbread alapokon nyugvó készülék a korábbi értesüléseknek megfelelően 4,7 hüvelykes, 480x800 képpontos S-LCD érintőkijelzőt, 720p felbontású HD anyagok rögzítésére alkalmas 8 megapixeles fő és 1,3 megapixeles előlapi kamerát, GPS, WLAN (802.11b/g/n) és Bluetooth 3.0 modult, 14,4/5,76 megabites HSPA+ átviteli képességet, 1,5 GHz-es Qualcomm MSM8255 processzort, Adreno 205 grafikus gyorsítót, 768 MB RAM-ot, 16 GB belső tárhelyet és 1600 mAh kapacitású akkumulátort kapott. A novemberben érkező, 132,5x70,7x9,9 milliméteres és 162,5 grammos HTC Sensation XL várható ára egyelőre nem ismert.

Vendég

Mobiltelefonok

A kijelzője meg gyönyörű! A meleg nyomába se érnek a többiek...

Olvastad?
Az egyetlen amivel a Samu nagyot üt, az az amoled kijelző, nem véletlen hogy nemigen látni konkurens telefonokban. Mivel ez az egy, amivel látszatszinten nyerni tud...
Ezt írtam
10 hónap az nem 2 év. Ráadásul ha valaki még vigyáz is rá különösen, akkor persze hogy .
De aki sokat használja és nem extrán óvja annak sajnos amortizálódik.
A lányomé is már olyan lett 2 év után, hogy éppen a múlt héten kapott a férjétől egy új HTC-t

EddieFelson
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 16

Mobiltelefonok

Hozzászólás Szerző: EddieFelson »

Nem rossz, nem rossz, de szerintem a következő telefonom ez lesz (avval együtt, hogy már régóta fáj a fogam egy GalaxySII-re):

http://www.pcpult.hu/it-technologia/mob ... elben.html

Egy gyors hands-on:
http://www.youtube.com/watch?v=vFfcUWMx ... re=related

:readytoeat:

davidka33
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 372

Mobiltelefonok

Hozzászólás Szerző: davidka33 »

Valahogy a Samu olyan műanyag, 2 év alatt teljesen leamortizálódik és tönkre megy

Nekem 10 hónapos a Samsung Galaxy S-em, de ha letörölgetem, még pontosan olyan mint új korában. Egy apró karc sincs rajta... Mit értesz az alatt hogy leamortizálodík? Bármit tönkre lehet tenni ha úgy használják.
Lehet hogy műanyag, de nem gagyi műanyag! Kijelzője is hajszálkarc mentes, pedig netezni is szoktam vele.
A megbízhatóságáról meg annyit hogy ezen időszak alatt talán egyszer fagyott le egy szoftverfrissítés után. Kikapcsolni nem szoktam... utoljára talán a nyáron volt újraindítva...
A kijelzője meg gyönyörű! A meleg nyomába se érnek a többiek...

Vendég

Mobiltelefonok

http://www.youtube.com/watch?v=UunF0YUu ... r_embedded

Tudod,hogy nekem is már több HTC telefonom volt,tehát én sem szívesen cserélem le ezt a márkát.
Még az is lehet,hogy megvárok valami új HTC modellt.
Most jelent meg egy új modell,de abban még a régi program van.

Tudom, azért is írtam

OFF
Olvasnál végre ptivát üzenetet??? Már 2x is írtam Neked

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Mobiltelefonok

Erre gondoltam.

HTC Sensation XE
http://www.htc.com/hu/smartphones/htc-sensation-xe/

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Mobiltelefonok

http://www.youtube.com/watch?v=UunF0YUu ... r_embedded

Szerintem a HTC magasan jobb mint a Samsung bármelyike.
Valahogy a Samu olyan műanyag, 2 év alatt teljesen leamortizálódik és tönkre megy
Az egyetlen amivel a Samu nagyot üt, az az amoled kijelző, nem véletlen hogy nemigen látni konkurens telefonokban. Mivel ez az egy, amivel látszatszinten nyerni tud, de az összminőség terén ezzel együtt is lemarad.

Tudod,hogy nekem is már több HTC telefonom volt,tehát én sem szívesen cserélem le ezt a márkát.
Még az is lehet,hogy megvárok valami új HTC modellt.
Most jelent meg egy új modell,de abban még a régi program van.

Vendég

Mobiltelefonok

Szerintem a HTC magasan jobb mint a Samsung bármelyike.
Az egyetlen amivel a Samu nagyot üt, az az amoled kijelző, nem véletlen hogy nemigen látni konkurens telefonokban. Mivel ez az egy, amivel látszatszinten nyerni tud, de az összminőség terén ezzel együtt is lemarad.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Mobiltelefonok

Azt tudod, hogy a Galaxy Nexus hatalmas? A kijelzője akkora mint az egész iPhone4.

Persze.
Nyugi,először az 5"-est néztem ki,de ez attól kisebb.
A mostanimnak is 4,3-as a kijelzője.

adamthebrave
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 551

Mobiltelefonok

Hozzászólás Szerző: adamthebrave »

Erre fogom lecserélni a HTC-t
Ha valakinek kell jó áron HD7-es,az 1 hónap múlva megveheti.
159000 Ft-ért vettem.60-ért fogom eladni.
Még nincs 1 éves.Mo-i vásárlás.

Azt tudod, hogy a Galaxy Nexus hatalmas? A kijelzője akkora mint az egész iPhone4.
Sabo Audio Streamer 23 Signature, MZX Audio PRE-NR1, DIY ATC (Accuton C30-6-358, C90-6-724, ETON 12-680, mzpx elektronika) Isotek Evo3 Super Titan, Kábelek: Hydrasound, MDA, Neotech

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Mobiltelefonok

Szép telefon.

Erre fogom lecserélni a HTC-t
Ha valakinek kell jó áron HD7-es,az 1 hónap múlva megveheti.
159000 Ft-ért vettem.60-ért fogom eladni.
Még nincs 1 éves.Mo-i vásárlás.

Vendég

Mobiltelefonok

Bemutatta új csúcsmobilját a Samsung és a Google
http://www.portfolio.hu/vallalatok/tele ... aggregator

Szép telefon.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Mobiltelefonok

Bemutatta új csúcsmobilját a Samsung és a Google
http://www.portfolio.hu/vallalatok/tele ... aggregator

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Mobiltelefonok

Hozzászólás Szerző: venomer »

Ahoj hobbitársak!

Kellene nekem a Nokia 3110c azonmód lépegetős leírása ide nekem, amellyel be tudom kapcsolni a blutooth-t. Elrombult a kijelzője, a Win szerint a kábeldrájver inf-je invalid (hohó!), viszont kékfogon keresztüli modemként látja jól a készüléket. Vakon kellene elnavigálnom, aktiválni a kapcsolat fenti módját és lőn net. Egyetlen esély ez most. Kérném a sürgősségi segítő energiát.

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 278

Mobiltelefonok

Hozzászólás Szerző: Posza »

Nem semmi történet, remélem tudod érvényesíteni az igazad!

Mivel a számlaosztálytól érkezett levélben nem adtak nekem igazat, a Nemzeti Média és Hírközlési Hatósághoz fordultam, meg a Fogyasztóvédelemhez - ők visszadobták, mert a másik cég az illetékes ilyen ügyekben. Közben peregtek a napok, és mivel nem fizettem be a januári és februári számlát, letiltották a kimenő hívásaimat... Egy hete aztán jóváírták a külföldi adat-roamingot(biztos megintették őket a Hatóságtól) és visszakapcsoltak, „mindössze” három hónapba telt, és megoldódott az ügy. A T-mobile osztályvezető nője bízik benne hogy újra elégedett ügyfelük leszek. Hahaha!!! Elsz@rták a becsületüket nálam. Most még kértem az áprilisi számlám jóváírását is, mivel JOGTALANUL tiltottak le, és 11 napig nem tudtam használni rendeltetésszerűen a telefont... Szemét társaság! Az ügyféllel abban a percben véget ér a bájcsevegés, mihelyt vált egy újabb csomagra és vesz tőlük egy új telót. Hogy képzelték azt, hogy a határ közelébe lakom, és akaratom ellenére átállt a telefon az (erősebb) külföldi szolgáltatóra, akkor a sokszoros díjat majd én hülye kifizetem?? Hát nem jól gondolták.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

Vendég

Mobiltelefonok

Ebből csak agybadugós van.

Nem csak az van, csak idehaza nincsenek...Láttam, külföldi oldalakon sztereó headseteket akasztós iphone kompatibilis..De én nem tudok és nem is akarok kintről vásárolni

Vendég

Mobiltelefonok

Nincs nekik iphone kompatibilis az akasztósból..Sajnos..ÉS a nejem kikötötte , h olyan kell neki amivel fel is tudja venni a hivásokat, tehát mikrofonos, azaz teljes Iphone kompatibilitás...

Ebből csak agybadugós van.

Vendég

Mobiltelefonok

sennheiser

Nincs nekik iphone kompatibilis az akasztósból..Sajnos..ÉS a nejem kikötötte , h olyan kell neki amivel fel is tudja venni a hivásokat, tehát mikrofonos, azaz teljes Iphone kompatibilitás...

svga
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 4

Mobiltelefonok

Hozzászólás Szerző: svga »

sennheiser

Vendég

Mobiltelefonok

Na Iphonos fórumosok, keresek Iphone 4-hez olyan fülest, illetve headsetet ami nem agybadugós, illetve lehet bedugós, de fülre akasztós legyen...Tehát a sima bedugós, és a pántos nem jó, csak a fülre akaszthatóak....És persze kompatibilis legyen az Iphone 4-el...Köszi előre is...

Csaba _82
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: -5

Mobiltelefonok

Hozzászólás Szerző: Csaba _82 »

Vendég

Mobiltelefonok

Jó a bárkódod Csaba 82

Family Guy

Válasz küldése