Nem történt mostanában semmi különös "a kis csömöri HD audio hadron ütköztetőben" vagyis továbbra is hozom a Petrocelli féle építkezési sebességet.
Persze azért "tesztüzemmód" van és néha gyarapodik egy-egy taggal (proci,végfok,hangsugárzó zidoo-k sörök-borok) a repertoár.
A procik összehangolása folyamatban van,el lehet velük játszadozni és teszem is amikor időm van rá.
Az már hallatszik hogy azt a hangnyomást fogják tudni produkálni,ami nekem kell.
Jellemzés, természetesen nem elfogulatlanul:
A hangzásvilágát tekintve kellően nyers,amiért az Emo a felelős.A részletezettségével megvagyok elégedve,főleg annak függvényében hogy viszonylag nagy hangerőn is képes részletezően ordítani.A magasak természetesen túlzóak a pascaloknak és az ízlésemnek köszönhetően, de ezt a Marantz hangerőszabályzójával kordában lehet tartani.
A közepek még némi ráncfelvarrásra szorulnak.
A dinamika rendben van a mélyekkel még nem vagyok kibékülve,kicsit túllőttem a darabszámot illetően,na meg micsoda szentségtörés zárt ládákat muhogókkal(refi) párosítani.
Viszont ár/érték arányát tekintve ez az összeállítás parádés hangorkánt tud"kipréselni" magából.
Természetesen ez a megállapítás csak szigorúan az én ízlésemet és igényemet fül előtt tartva értendő.
Ránézésre a cucc Emo Malac Sörök borok káosz,anarchia és katyvasz jegyeit tükrözi ,de amikor a membránok kimozdulnak a nyugalmi helyzetükből,majd az ellenkező irányba,akkor az olyan megnyugtató tud lenni 98dB-től fölfelé.
Néhány kép az ütköztető egységeiről
A képeken látható motyók csak ideiglenes helyükön és többnyire össze-vissza módon vannak szétszórva tesztelés céljából,amíg a hadron ütköztető el nem készül 5-10 év Ézsei Tibor szerint.
Szerintem csak 5-7 de nem akartam vele vitázni.
káosz torony

- IMG_20200526_205809.jpg (5.19 MiB) Megtekintve 2878 alkalommal

- IMG_20200526_205727.jpg (5.85 MiB) Megtekintve 2878 alkalommal
bal front részleg

- IMG_20200526_205159.jpg (5.65 MiB) Megtekintve 2878 alkalommal
center

- IMG_20200526_205515.jpg (6.98 MiB) Megtekintve 2878 alkalommal