Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
-
Csutka
Lehet, hogy sokaknak elege van a Marvel-es filmekből, de én személy szerint ezt várom:
Ezt én is várom, de még előtte lesz a Fast 8 is.
Charlize Theron lesz benne a rosszfiú! Vagyis rosszlány.
Hát, nekem ez a film nem tetszett. Sokkal többet vártam tőle és sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle.
Owen Wilson gondolom ki akart már lépni a vígjáték kategóriából. Nem illik hozzá a szerep SZVSZ.
Pierce Brosnan sem volt az igazi, a főszereplő nő meg nulla.
Nem vártam a filmtől semmit, ezért csak tv-n néztem. Nem kötött le, a film 1/3-nál elkezdtem léptetni, majd le is töröltem ...
Lehet, hogy sokaknak elege van a Marvel-es filmekből, de én személy szerint ezt várom:
Én is várom, kiemelkedik nálam a Marvel világból. Akár a Deadpool.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
-
Csutka
Tegnap délután megnéztük. Szerintem izgalmas film, végig eseményekkel teli,pörgős.
Inkább nem szeretnék spoiler-t ,érdemes megnézni ,ha még van aki nem látta...
10/7.5
Hát, nekem ez a film nem tetszett. Sokkal többet vártam tőle és sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle.
Owen Wilson gondolom ki akart már lépni a vígjáték kategóriából. Nem illik hozzá a szerep SZVSZ.
Pierce Brosnan sem volt az igazi, a főszereplő nő meg nulla.
De a költségvetés 5 millió dollár volt, ahhoz képest OK, de több lehetőséget éreztem az egészben.
- Swordfish76
- Törzsvendég

- Értékelés: 374
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Esti mozi valakinek ?
Az utóbbi öt év legjobb filmje számomra újranézve is, az Életrevalók.
Mert az is, ebben a műfajban
Az utóbbi öt év legjobb filmje számomra újranézve is, az Életrevalók.
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
No Escape én is napokba terveztem meg nézni !
fodesz köszi az ajánlást !
- fodesz
- V.I.P.

Tervezett film melynek most akarunk nekiülni,vagyis hamarosan.
Reméljük jó lesz...
Tegnap délután megnéztük. Szerintem izgalmas film, végig eseményekkel teli,pörgős.
Inkább nem szeretnék spoiler-t ,érdemes megnézni ,ha még van aki nem látta...
10/7.5
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 949
Ez ok, de ezen hogyan segítsünk? Mert én nem tudok13 éves fejjel gondolkodni
Mondjuk egy 13-as karika (kocka), hogy ez év felett nem ajánlott.
Sajnalom, hogy ezt vetted ki a monanivalombol, talan filmnezeskor kene elovenni ezt a gondolkodast.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Nekiestem éjjel az Exorcist c. sorozatnak, már régen vártam, hogy legyen egy ördögűzős sorozat is..
Nekem egyenlőre tetszik...ajánlani tudom.....bár az eredeti Exorcist a maga nemében, és főleg abban a korban amikor készült felülmúlhatatlan..
Üdv.
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 949
A függetlenség napja 2.
Jaj de nem megy a forgatókönyvíróknak mostanság.
Tele klissékkel ( ok, ma már e nélkül nehéz) eröltetett párbeszédekkel, szar poénokkal.
A legnagyobb tűzharc közepette elnyomott "kocsmai" beszélgetések......
Spoiler jön!!
Királynő, (?) meg óriás szörny aki egy iskolabuszt üldöz miközben egy bolygót igáz.
Istentelen mellényülás, súlytalan szereplők, egyszóval borzasztó.
10/4
Most ezen miert csodalkozol, hisz a gomb mondta, hogy primitiv faj vagyunk. En most neztem es nekem tetszett, ha most lennek 13 eves es nem lattam volna az "osszes" filmet es meg naiv lehetnek akkor jobban beleeltem volna magam. Jo filmeket csinalnak csak mar 40 ev felett a logikat is keressuk a filmekben ahogyan mi cselekednenk (talan).
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Héten megnéztem két folytatást !
Inferno ( Tom Hanks )
Hozzá teszem a könyveket nem olvastam de ahogy lenni szokott biztos jobb eddig ez a leggyengébb rész egynek elmegy tűrhető !
Szemfényvesztők 2
Gyenge folytatás 2 új szereplővel meglehet nézni de ki hagyható !
A függetlenség napja 2.
Jaj de nem megy a forgatókönyvíróknak mostanság.
Tele klissékkel ( ok, ma már e nélkül nehéz) eröltetett párbeszédekkel, szar poénokkal.
A legnagyobb tűzharc közepette elnyomott "kocsmai" beszélgetések......
Spoiler jön!!
Királynő, (?) meg óriás szörny aki egy iskolabuszt üldöz miközben egy bolygót igáz.
Istentelen mellényülás, súlytalan szereplők, egyszóval borzasztó.
10/4
Hasonlókat írtam róla, csalódás egyértelműen. Tökéletes példa amikor a látvány, és a hang nem viszi el a filmet pusztán.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
- fodesz
- V.I.P.

Múlt hétvégi filmek voltak:
13 óra. Hát nem lett volna rossz,kicsit miután beindul az akció katyvasszá vállik,nehéz kivenni ki kivel van, de azért egyszer simán nézhető film.
Sokadik "katonák vagyunk" film,ezért szigorúan pontozom.Nekem az Amerikai mesterlövész többszörösen jobb film volt..
10/6.5
Majd azt követte a Rendes fickók (The nice guys)
http://www.port.hu/rendes_fickok_the_ni ... _id=171386
Egész jó kis film lett belőle,délutáni lazításnak szerintem nyugodtan mehet aki még nem látta..
10/7
Az Emberrablás Cleveland-ben pedig tegnap késő este néztem meg,csak TV-ben
Igaz történet ezért kaptam rá kedvet csak.
Abberált és beteg kicsit ,de azért nézhető és elég durva belegondolni,hogy igaz.
A sztori alapján azért úgy gondolom jobban is meg lehetett volna csinálni ezt a filmet.
10/6
Tervezett film melynek most akarunk nekiülni,vagyis hamarosan.
Reméljük jó lesz...
Családi mozi nagyon jó 3D-vel.A régi rajzfilmhez viszonyítva csalódás lehet,nem is szabad hasonlítani IMDb 7,6 reális
Német nyelven vagy magyarul nézted?
Szinte csak felirattal nézek filmet az eredeti hangon, ez esetben német + felirat.
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1
Jó kis fordulatos film. IMG_0746.JPG
Német nyelven vagy magyarul nézted?
Jó kis fordulatos film.
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Nem vagyunk egyformák.
A 80-as évek elején gyerekként nekem is A FILM volt a SW mindhárom része, és ez megmaradt a 90-es évekre is.
Az előzmény-részekkel (a többséggel ellentétben) nekem Lucas rátett egy lapáttal a régi részekre, tágított a SW-univerzumon. Igazából nekem 6 film a Saga.
Az Ébredő Erő viszont nagy csalódás volt. Gyáva próbálkozás, erős Ctrl-C-érzéssel.
Ez az új film viszont eddig jónak tűnik.
Mozi - Megjelenítő: Sony VPL-HW55ES Vászon: Elite Screens Electric125H
Proci: Emotiva UMC-1, Végfok: DIY 5 ch, FHangfalak: B&W CM8 S1+B&W LCR60 S3+B&W DM601 S3+Polk Audio PSW10, Lejátszó: HTPC
Hifi - DIY 2ch erősítő, DIY DAC, hangfalátváltó, Gigabyte Brix mini PC DIY-táppal (Daphile)
Proci: Emotiva UMC-1, Végfok: DIY 5 ch, FHangfalak: B&W CM8 S1+B&W LCR60 S3+B&W DM601 S3+Polk Audio PSW10, Lejátszó: HTPC
Hifi - DIY 2ch erősítő, DIY DAC, hangfalátváltó, Gigabyte Brix mini PC DIY-táppal (Daphile)
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11367
- Kapcsolat:
Bárhogy is töröm a fejem, nem jut eszembe olyan kultuszfilm, amit a nem rajongó közönség ne tudna szánalmasnak tekinteni. Engem teljesen hidegen hagyott a Star Trek sorozat, sőt kimondottan nevetségesnek látom minden epizódját (a legtöbb divatos fantasy és akciófilmmel együtt), de nem is nekem készültek. A Star Wars első három része gyerekkorom központi filmje volt. Bemutatásakor A birodalom visszavág 6 napig volt műsoron egy pécsi kertmoziban, ahol akkoriban laktam. Én minden este beszöktem és tátott szájjal, néha könnyes szemmel csodáltam azt a filmet, amit ma már képtelen lennék végignézni és bizony emlékszem, hogy néhány barátomnak már akkoriban is nevetségesnek tűnt. A technikai színvonal szempontjából a Star Wars soha nem volt rendkívüli, de design és fantázia terén évtizedeken át trendteremtőnek mondható. Ezt a szerepét mára elvesztette, túl sok év telt el érdemi történés nélkül. A Disney sokat fizetett a brandért és nyilván lehúzza róla majd a legutolsó bőrréteget is. Szerintem bölcs dolog volt részükről a Star Wars érát több szálra, irányzatra bontani, de attól tartok, az egykori rajongók, akik ma már erősen középkorúak, már egyiknél sem lesznek célközönség.
Aki a szemkápráztató látvány és sokcsatornás bélcsavargató hangzás örömei mellett egy kissé nyugodtabb szórakozásra is hajlamos, nézze meg a Youth c. filmet. Számomra az utóbbi hónapok egyik legélvezetesebb filmalkotása, nagyszerű színészekkel, sok rejtett poénnal (bár gyanítom, utóbbiak többségét csak egy bizonyos kor felett detektálja a néző).
-
Vendég
Egy kis adalék angolul olvasóknak arról, mibe is illeszkedik bele az SW a hetvenes évek végén.
- ValhallA
- Tizezresek klubja

- Értékelés: 7697
Akkoriban egy Birodalmi katona megjelenése vagy egy lépegető színre lépése ( mai szemmel inkább szánalmas kullogása/csoszogása ) frenetikus érzést váltott ki a hímneműekben(engem most már rendkívüli módon idegesít az, hogy egy jól felfegyverzett, jó kommunikációval ellátott, csapatban ténykedő, páncélozott katonát, simán agyon lehet csapni egy bottal ... Ökörség a köbön!)
Én már akkor sem értettem az AT-AT walker koncepcióját, amikor gyerekként néztem a filmet... Minden szempontból sokkal jobb lett volna egy lánctalpas jármű. (A Luke-nak már az előző részben is volt levitáló "homokfutója", míg ezzel szemben a birodalom, galaxist leigázó harci gépezetének egy lomha lépegetőre futotta...)
A stop motion technika megmosolyogtató mai szemmel.(Nekem speciel régen is az volt.) Azt nem értem a Lukács amikor "digitálisan felújított, huszadik alkalommal újra kiadott" változatot telehányta béna, értelmetlen CGI "javításokkal" , miért nem ezeket a szánalmas részeket gondolta, alkotta újra?
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1723
Ne felejtsük el, a fiatalok ugyanúgy meg tudják nézni az eredeti trilógiát. Moziban is rendre vannak jubileumi vetítések stb. Plusz sok sw fan már egészen fiatalon megnéz(et)i a gyerekeivel a filmet. A franchise körülötti hype-ról pedig ne feledkezzünk meg. Vagy a sok SW univerzumban játszódó pc játékról, de akár a SW sorozatról se. Ki van ez találva.