Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

Rottel3D
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 272

Hozzászólás Szerző: Rottel3D »

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

Megjött az Iram 8. részének zúzós előzetese.

Itt meg az eredeti történet:

https://www.youtube.com/watch?v=-x72DF7TnOY

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Hozzászólás Szerző: szamóca »

Megjött az Iram 8. részének zúzós előzetese.
https://www.youtube.com/watch?v=Ova0X1i ... ture=share

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

Rottel3D
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 272

Hozzászólás Szerző: Rottel3D »

Ez felkeltette a figyelmem, egy jó kis kalandfilm szerű jól jönne már. 

https://www.youtube.com/watch?v=TElI7ki9iZ8

Ez nagyon jó lesz, szerintem. 

Dr Tony
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 29

Hozzászólás Szerző: Dr Tony »

http://cdon.fi/elokuvat/indiana_jones_- ... )-11595197

http://cdon.fi/elokuvat/band_of_brother ... )-14692526
Sajnos Tuuri kauppakeskus honlapján nincsenek fent így csak az egyik helyi honlap kereskedést tudom csak feltenni mintának.Az árak hasonlók,vagyis itt picit drágábbak.
felszámolva

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Ez felkeltette a figyelmem, egy jó kis kalandfilm szerű jól jönne már. 

https://www.youtube.com/watch?v=TElI7ki9iZ8
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Dr Tony
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 29

Hozzászólás Szerző: Dr Tony »

Ma voltam karácsonyi körúton, szeretném megvenni otthonra az Új STAR WARS:Ébredő Erő 3D verzióját de nem találtam rajta magyar vonatkozást.Pedig a "kölcsönzőben˝ láttam a finn,norvég... felirat mellet magyart is.Nekem megfelelne de otthonra ez nem lenne így jó.Valakinek ötlet.Tudom BD itt relatíve fillérekért van .A sima 2D is most csak 6 euro az Indiana Jones díszdobozban 24 eu. A Band of Brothers – Az elit alakulat és a The Pacific – A hős alakulat is 19 euróért kapható .Bocsi elkalandoztam.
felszámolva

Cutler
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1492

Hozzászólás Szerző: Cutler »

Melyik a 2. rész, nekem úgy rémlik én csak egyet láttam, s pótolnám..

Köszi,

Imi
Dawn of the Planet of the Apes (2014)

petimre
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 579

Hozzászólás Szerző: petimre »

Melyik a 2. rész, nekem úgy rémlik én csak egyet láttam, s pótolnám..

Köszi,

Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.

Swordfish76
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 374

Hozzászólás Szerző: Swordfish76 »

Nekem tetszett mindkét rész, remélem most is hozza majd az elvárt szintet.

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2206

Hozzászólás Szerző: Fish »

Laci ,biztosan az lesz   valamiért lesz mit morognod, biztos vagyok benne!
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 433

Hozzászólás Szerző: feherlaci »

Remélem nem lesz olyan ratyi mint az előző!

elisha
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1061

Hozzászólás Szerző: elisha »

Moziban
Szövetségesek
Helyenként izgalmas látványos nekem tetszett !

greenbio
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 426

Hozzászólás Szerző: greenbio »

Fú én ezt két részletben néztem meg, annyira unalmas volt.
szerintem is gyengusz volt. ha ilyen hangulatot akarsz, akkor Fargo E02, vagy Narcos. ez a nyomukba sem ér

giotto14
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 445

Hozzászólás Szerző: giotto14 »

Köszi, de 4:3-as képarányú, nem tudnám így végignézni. Az alsó felső csík nem zavar, de az oldalsó nagyon.
Én ki szoktam a TV-vel huzatni, pár perc alatt a szemed teljesen hozzászokik, vagy csak hallgasd 
Az egész estés movie verziót meg tudod nézni. Különálló történet, nem annyira jó, de még így is sokat hoz a feelingből... 10/7
"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét." /Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe/

giotto14
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 445

Hozzászólás Szerző: giotto14 »

Egyik kedvenc anime sorozatomat ajánlom szíves figyelmetekbe. Gondolom sokan ismerik, mert alapmű. Mivel ez egy hifi fórum (is)
ezért nem elhanyagolható hogy a zene is egészen kiváló (Yoko Kanno and The Seatbelts) 
https://www.youtube.com/watch?v=meECq9NvPpc
A sorozat nem hosszú (26 rész) és készült egy egész estés mozifilm is. Vérbeli sci-fi (nem űrben játszódó akciófilm), vicces,
sokszor elgondolkodtató, fordulatos történetek, a teljes sorozaton átívelő alap sztori, politika, filozófia, pszichológia, dráma és misztikum.
Mindez remek karakterekkel, elképesztően hangulatos képi világgal és varázslatos zenével. Aki egyszer megnézi, örökre bevésődnek képek,
hangok, hangulatok. Akinek nem áll távol a műfaj az ne habozzon! Nálam örök favorit 10/10 Az eredeti hang itt is előny (mint általában)
http://www.imdb.com/title/tt0213338/?ref_=nv_sr_2
"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét." /Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe/

csacsumicsa
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 30

Hozzászólás Szerző: csacsumicsa »

https://www.youtube.com/watch?v=vMzzgBVRneY

Hû ez oda ba... már meg is rendeltem 4K UHD Blu Ray-en Atmos hangal

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Ú, Tonyka ez nagyon komoly. Nézem-nézem milyen randa nő, aztán leesett......
Ezentúl minden alkalommal benyomom ha Lacink krokodil könnyei a padlót áztatják. Lehet szélsőséges, de már roppantul unom ezt olvasni kb. havonta egyszer. Kb. mint egy rossz verkli, csak tekeri, csak tekeri ugyanazt, és ugyanazt. Sorry mindenkitől, de már a hátamon áll a szőr ettől az elkeseredett sirámtól. 
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2206

Hozzászólás Szerző: Fish »

Az olyan fostengerhez mint az öngyilkos osztag szükséges, mert valamivel ellensúlyozni kell az értéktelenséget. 
mit vársz egy képregény, sci-fitől, mi fogna meg igazán? milyen értéket vársz, egy ilyen filmtől? hihetetlen vagy..  múltkor  a rákos filmeket szapultad most ezt, ha jönne egy új gyürük ura akkor meg azt.. mi a faxnak nézed meg ,de most komolyan? 

egy ilyen filmnek pont ezt kell nyújtania, zúzzanak benne, legyen jó a kép meg hang, esetleg ,látványos, meghökkentő.. stb.. miért kell neked mindig  a szart megnézni ,én még nem igen hallottam tőled olyat ,hogy valami jó volt.. vagy nagyon ritkán.. tessék elolvasni ,hogy miről is szól az a bizonyos mielőtt végignéznéd, és akkor nem kell a fröcsögéseket olvasnunk, meg hogy megint nem kapcsoltad be a vetítőt mert nem érdemes ,sőt az áramot sem hanem a szomszéd macskája termelte hozzá egy szobabiciklin! Laci ne legyél már ennyire antiszociális!
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Nem tudom, hogy milyen magasan volt az a bizonyos léc (szerintem akkoriban az volt az általános elvárás), de az biztos, hogy a film készítői a lehető legtöbbet hozták ki a jó történetű, átgondolt forgató könyvekből.

Ebben nem értek veled egyet és szerintem odabent te is érzed, tudod (téged józan realistának tartalak). Jelenleg ott tartunk, hogy a hang/kép technikát szolgálják ki a filmgyártók. Sokszor írtam már, hogy a JÓ filmhez nem szükséges nagy kép és hangsugárzó erdő! Az olyan fostengerhez mint az öngyilkos osztag szükséges, mert valamivel ellensúlyozni kell az értéktelenséget. A lényeg, hogy nem mi páran változunk, hanem a kínálat szellemi színvonala, méghozzá meredeken.

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

Sokszor írtam már, hogy a JÓ filmhez nem szükséges nagy kép és hangsugárzó erdő! 

Mi 2D pártiak, pont ezzel példálózunk, mikor a 3D-t (mely technikai fogyatékossága miatt nem hozz akkora élményfaktort, mint pl. egy surround hangzás) magasztalod.
Akkor a 3D nagyon kell, de egy surround felesleges?

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 433

Hozzászólás Szerző: feherlaci »

Szerintem sincs, mégis azért érzékeljük a fordítottját, mert a múlt már magasra tette a mércét. 

Épp csak mi magunk változunk mellette.

Nem tudom, hogy milyen magasan volt az a bizonyos léc (szerintem akkoriban az volt az általános elvárás), de az biztos, hogy a film készítői a lehető legtöbbet hozták ki a jó történetű, átgondolt forgató könyvekből.

Ebben nem értek veled egyet és szerintem odabent te is érzed, tudod (téged józan realistának tartalak). Jelenleg ott tartunk, hogy a hang/kép technikát szolgálják ki a filmgyártók. Sokszor írtam már, hogy a JÓ filmhez nem szükséges nagy kép és hangsugárzó erdő! Az olyan fostengerhez mint az öngyilkos osztag szükséges, mert valamivel ellensúlyozni kell az értéktelenséget. A lényeg, hogy nem mi páran változunk, hanem a kínálat szellemi színvonala, méghozzá meredeken.

lacy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 823

Hozzászólás Szerző: lacy »

2017-től már csak tűéles,

Olyan állat márpedig nincs
mint pl a borotvahegyes se létezik

Gbardo
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 30

Hozzászólás Szerző: Gbardo »

A Fekete Hattyút pont tegnap néztem meg
Sony AG9 65"/Sony VPL-HW55ES/Screenline WavePlus Tensione 96"/Arcam AVR5/Oppo103D/CA CXN V2/B&W CM6 S2/B&W CMC S2/B&W M1/B&W PV1D/Audioquest Rocket 44/Audioquest X2/Audioquest Boxer/Audioquest Sydney/vmi Hama hdmi

G-Gabi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 835

Hozzászólás Szerző: G-Gabi »

Atragtuk ezt mar szamtalanszor. Laci igazi balarina barbie. Egy egy kiemeltebb filmnel havonta felveszi a tull szoknyat. A fuggony felgordul, es o eltancolja a hattyu halalat. A kozonseg egy resze allva tapsol, a masik fele meg nem ert a baletthez. Gyorsan be is ugrott a Fekete hattyú.Az is eléggé nagy megosztottságot hozott.
http://port.hu/adatlap/film/tv/fekete-h ... vie-113560

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”