Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
- Swordfish76
- V.I.P.
- Értékelés: 374
Nekem tetszett mindkét rész, remélem most is hozza majd az elvárt szintet.
Laci ,biztosan az lesz valamiért lesz mit morognod, biztos vagyok benne!
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Remélem nem lesz olyan ratyi mint az előző!
Moziban
Szövetségesek
Helyenként izgalmas látványos nekem tetszett !
Fú én ezt két részletben néztem meg, annyira unalmas volt.
szerintem is gyengusz volt. ha ilyen hangulatot akarsz, akkor Fargo E02, vagy Narcos. ez a nyomukba sem ér
- giotto14
- Beköltözött
- Értékelés: 422
Köszi, de 4:3-as képarányú, nem tudnám így végignézni. Az alsó felső csík nem zavar, de az oldalsó nagyon.
Én ki szoktam a TV-vel huzatni, pár perc alatt a szemed teljesen hozzászokik, vagy csak hallgasd
Az egész estés movie verziót meg tudod nézni. Különálló történet, nem annyira jó, de még így is sokat hoz a feelingből... 10/7
"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét." /Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe/
- giotto14
- Beköltözött
- Értékelés: 422
Egyik kedvenc anime sorozatomat ajánlom szíves figyelmetekbe. Gondolom sokan ismerik, mert alapmű. Mivel ez egy hifi fórum (is)
ezért nem elhanyagolható hogy a zene is egészen kiváló (Yoko Kanno and The Seatbelts)
https://www.youtube.com/watch?v=meECq9NvPpc
A sorozat nem hosszú (26 rész) és készült egy egész estés mozifilm is. Vérbeli sci-fi (nem űrben játszódó akciófilm), vicces,
sokszor elgondolkodtató, fordulatos történetek, a teljes sorozaton átívelő alap sztori, politika, filozófia, pszichológia, dráma és misztikum.
Mindez remek karakterekkel, elképesztően hangulatos képi világgal és varázslatos zenével. Aki egyszer megnézi, örökre bevésődnek képek,
hangok, hangulatok. Akinek nem áll távol a műfaj az ne habozzon! Nálam örök favorit 10/10 Az eredeti hang itt is előny (mint általában)
http://www.imdb.com/title/tt0213338/?ref_=nv_sr_2
"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét." /Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe/
- csacsumicsa
- Nincs visszaút
- Értékelés: 30
https://www.youtube.com/watch?v=vMzzgBVRneY
Hû ez oda ba... már meg is rendeltem 4K UHD Blu Ray-en Atmos hangal
Ú, Tonyka ez nagyon komoly. Nézem-nézem milyen randa nő, aztán leesett......
Ezentúl minden alkalommal benyomom ha Lacink krokodil könnyei a padlót áztatják. Lehet szélsőséges, de már roppantul unom ezt olvasni kb. havonta egyszer. Kb. mint egy rossz verkli, csak tekeri, csak tekeri ugyanazt, és ugyanazt. Sorry mindenkitől, de már a hátamon áll a szőr ettől az elkeseredett sirámtól.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Az olyan fostengerhez mint az öngyilkos osztag szükséges, mert valamivel ellensúlyozni kell az értéktelenséget.
mit vársz egy képregény, sci-fitől, mi fogna meg igazán? milyen értéket vársz, egy ilyen filmtől? hihetetlen vagy.. múltkor a rákos filmeket szapultad most ezt, ha jönne egy új gyürük ura akkor meg azt.. mi a faxnak nézed meg ,de most komolyan?
egy ilyen filmnek pont ezt kell nyújtania, zúzzanak benne, legyen jó a kép meg hang, esetleg ,látványos, meghökkentő.. stb.. miért kell neked mindig a szart megnézni ,én még nem igen hallottam tőled olyat ,hogy valami jó volt.. vagy nagyon ritkán.. tessék elolvasni ,hogy miről is szól az a bizonyos mielőtt végignéznéd, és akkor nem kell a fröcsögéseket olvasnunk, meg hogy megint nem kapcsoltad be a vetítőt mert nem érdemes ,sőt az áramot sem hanem a szomszéd macskája termelte hozzá egy szobabiciklin! Laci ne legyél már ennyire antiszociális!
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Nem tudom, hogy milyen magasan volt az a bizonyos léc (szerintem akkoriban az volt az általános elvárás), de az biztos, hogy a film készítői a lehető legtöbbet hozták ki a jó történetű, átgondolt forgató könyvekből.
Ebben nem értek veled egyet és szerintem odabent te is érzed, tudod (téged józan realistának tartalak). Jelenleg ott tartunk, hogy a hang/kép technikát szolgálják ki a filmgyártók. Sokszor írtam már, hogy a JÓ filmhez nem szükséges nagy kép és hangsugárzó erdő! Az olyan fostengerhez mint az öngyilkos osztag szükséges, mert valamivel ellensúlyozni kell az értéktelenséget. A lényeg, hogy nem mi páran változunk, hanem a kínálat szellemi színvonala, méghozzá meredeken.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Sokszor írtam már, hogy a JÓ filmhez nem szükséges nagy kép és hangsugárzó erdő!
Mi 2D pártiak, pont ezzel példálózunk, mikor a 3D-t (mely technikai fogyatékossága miatt nem hozz akkora élményfaktort, mint pl. egy surround hangzás) magasztalod.
Akkor a 3D nagyon kell, de egy surround felesleges?
Szerintem sincs, mégis azért érzékeljük a fordítottját, mert a múlt már magasra tette a mércét.
Épp csak mi magunk változunk mellette.
Nem tudom, hogy milyen magasan volt az a bizonyos léc (szerintem akkoriban az volt az általános elvárás), de az biztos, hogy a film készítői a lehető legtöbbet hozták ki a jó történetű, átgondolt forgató könyvekből.
Ebben nem értek veled egyet és szerintem odabent te is érzed, tudod (téged józan realistának tartalak). Jelenleg ott tartunk, hogy a hang/kép technikát szolgálják ki a filmgyártók. Sokszor írtam már, hogy a JÓ filmhez nem szükséges nagy kép és hangsugárzó erdő! Az olyan fostengerhez mint az öngyilkos osztag szükséges, mert valamivel ellensúlyozni kell az értéktelenséget. A lényeg, hogy nem mi páran változunk, hanem a kínálat szellemi színvonala, méghozzá meredeken.
2017-től már csak tűéles,
Olyan állat márpedig nincs
mint pl a borotvahegyes se létezik
2017-től már csak tűéles,
Olyan állat márpedig nincs
mint pl a borotvahegyes se létezik
A Fekete Hattyút pont tegnap néztem meg
Sony AG9 65"/Sony VPL-HW55ES/Screenline WavePlus Tensione 96"/Arcam AVR5/Oppo103D/CA CXN V2/B&W CM6 S2/B&W CMC S2/B&W M1/B&W PV1D/Audioquest Rocket 44/Audioquest X2/Audioquest Boxer/Audioquest Sydney/vmi Hama hdmi
Atragtuk ezt mar szamtalanszor. Laci igazi balarina barbie. Egy egy kiemeltebb filmnel havonta felveszi a tull szoknyat. A fuggony felgordul, es o eltancolja a hattyu halalat. A kozonseg egy resze allva tapsol, a masik fele meg nem ert a baletthez. Gyorsan be is ugrott a Fekete hattyú.Az is eléggé nagy megosztottságot hozott.
http://port.hu/adatlap/film/tv/fekete-h ... vie-113560
Atragtuk ezt mar szamtalanszor. Laci igazi balarina barbie. Egy egy kiemeltebb filmnel havonta felveszi a tull szoknyat. A fuggony felgordul, es o eltancolja a hattyu halalat. A kozonseg egy resze allva tapsol, a masik fele meg nem ert a baletthez.
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1696
Beépülve: Az Escobar ügy
Szigorú osztályzattal is 10/7.
Csakúgy, mint a Nice Guys esetében, tökéletesen felidézték a 80-as évekbeli hangulatot. A díszletezés, a kosztümözés hibátlan. (azok a V8 motorhangok szívfacsaróak ) Megtörtént cselekményt mutattak be, ami fokozta a feszültséget, melyet időnként amúgy is elég durván odatett a film. Bryan Cranston abszolút hiteles volt. Nem láttam a Breaking Bad sorozatot, de nagyon meghozta a kedvem.
Fú én ezt két részletben néztem meg, annyira unalmas volt.
Szerintem sincs, mégis azért érzékeljük a fordítottját, mert a múlt már magasra tette a mércét. Azt a színvonalat, amelyet egy Keresztapa jelent, ma szinte semminek nem sikerül megugrania. Ettől még lehet szeretni a Zsivány f...om sztár vórsz dömpinget, csak nekem nem megy.
Érdekes, amit írsz a ma már nem nézed meg a hajdaniakat újból, mivel azt mondod, a VHS-hez iépest nagyot ugrott a minőség. Ez utóbbi nagyon igaz, az előző fele a mondatnak pedig nálam pont fordítva igaz. Pont azért veszem néha elő a régieket, mert azok számomra még mindig élvezetesebbek a nagy vásznon, mint a mostaniak. Mozi mindig is volt, van és lesz, amíg világ a világ. Épp csak mi magunk változunk mellette.
Félreértettél! Ma már nem nézek meg mindent. Régen ( 2000 telén vettem a Panasonic A360-at ) az újdonság és a minőség miatt szinte mindent megnéztem ami elérhető volt. Még a fizikai kölcsönzés korszakában is ritkán hagytam abba a filmnézést. Abban az időszakban tőlem 45 km-re volt a legközelebbi mozi, a kölcsönző pedig 10 km-re....Most meg kattintásnyira van a kölcsönző, normális mozi még mindig ugyanolyan messze.
Valóban különbözőek vagyunk, nálam a Keresztapa még a top 10-be sem kerülne be. Nekem élvezetesek a mai és a régi kedvenc filmek is, nehéz rangsorolni. Szeretem a régebbi filmeket, de egyszerűen nincs annyi időm, hogy újra megnézzem őket. Család, munkahely, otthoni teendők, egyéb hobbi és bevallom, tudom hogy egyikben sem tudom a maximumot nyújtani.
Teljesen igazad van, hiszen nem vagyunk egyformák!
Szerintem most sincs kevesebb jó film mint régen volt. Mindenki találhat az ízlésének, hangulatának tetszőt.
Mikor megvettem a DVD lejátszót, még kölcsönző sem volt a környékünkön, sem net elérés. A minőség viszont annyit ugrott a vhs-hez képest, hogy szinte minden elérhető filmet ( barátoktól kölcsönkapott, drága pénzen megvásárolt, újságmellékletként megjelent ) többször megnéztem.
Ma már nem teszek így, mert nagyot változott a világ.... Tonyka kérlek ne vádolj majd meg:)) Többet szelektálok, de nem mondom azt, hogy egyre rosszabb filmeket csinálnak, és felesleges a drága technika hozzájuk.
Szerintem sincs, mégis azért érzékeljük a fordítottját, mert a múlt már magasra tette a mércét. Azt a színvonalat, amelyet egy Keresztapa jelent, ma szinte semminek nem sikerül megugrania. Ettől még lehet szeretni a Zsivány f...om sztár vórsz dömpinget, csak nekem nem megy.
Érdekes, amit írsz a ma már nem nézed meg a hajdaniakat újból, mivel azt mondod, a VHS-hez iépest nagyot ugrott a minőség. Ez utóbbi nagyon igaz, az előző fele a mondatnak pedig nálam pont fordítva igaz. Pont azért veszem néha elő a régieket, mert azok számomra még mindig élvezetesebbek a nagy vásznon, mint a mostaniak. Mozi mindig is volt, van és lesz, amíg világ a világ. Épp csak mi magunk változunk mellette.
Kár temetni még a mozit.Lehet a múltban élni csak nem érdemes....
Mindenkinek meghatározók a gyermekkori-kamaszkori filmélményei, ezzel szerintem mindannyian így vagyunk de igenis készülnek ma is jó darabok szinte minden műfajban.Ja, hogy nem jut minden napra kettő....Ez igaz, de miért is lenne az jó?
Többet kell keresgélni utánaolvasni és nagy eséllyel lehet elkerülni a nem nekünk tetsző darabokat.Annak idején a Cinema és Vox mozi magazinok hőskorában papíralapú infók alapján, ma meg a neten fellelhető filmes portálokon található vélemények és kritikák fényében lehet megszűrni a kínálatot.
Aki meg vakon hasraütve ül le filmeket nézni, az ne lepődjön meg ha a szar fennakad a rostán.
Ezért olvasom még ma is a VOX-ot.
Kár temetni még a mozit.Lehet a múltban élni csak nem érdemes....
Mindenkinek meghatározók a gyermekkori-kamaszkori filmélményei, ezzel szerintem mindannyian így vagyunk de igenis készülnek ma is jó darabok szinte minden műfajban.Ja, hogy nem jut minden napra kettő....Ez igaz, de miért is lenne az jó?
Többet kell keresgélni utánaolvasni és nagy eséllyel lehet elkerülni a nem nekünk tetsző darabokat.Annak idején a Cinema és Vox mozi magazinok hőskorában papíralapú infók alapján, ma meg a neten fellelhető filmes portálokon található vélemények és kritikák fényében lehet megszűrni a kínálatot.
Aki meg vakon hasraütve ül le filmeket nézni, az ne lepődjön meg ha a szar fennakad a rostán.
Szerintem most sincs kevesebb jó film mint régen volt. Mindenki találhat az ízlésének, hangulatának tetszőt.
Mikor megvettem a DVD lejátszót, még kölcsönző sem volt a környékünkön, sem net elérés. A minőség viszont annyit ugrott a vhs-hez képest, hogy szinte minden elérhető filmet ( barátoktól kölcsönkapott, drága pénzen megvásárolt, újságmellékletként megjelent ) többször megnéztem.
Ma már nem teszek így, mert nagyot változott a világ.... Tonyka kérlek ne vádolj majd meg:)) Többet szelektálok, de nem mondom azt, hogy egyre rosszabb filmeket csinálnak, és felesleges a drága technika hozzájuk.
Szerintem sem olyan tragikus a helyzet.Sőt van ahol jelentős volt a javulás,lásd Batman filmek! Régen is kevés volt az értékelhető film és akkoriban a sorozatok is elég felejtős szinten voltak.Ezen a téren is nagy volt a fejlődés.
Én értem, miről beszélsz, sőt, Lacit is megértem. A kulcsszó itt a "szórakozás". Ez rendkívül szubjektív fogalom, amelyet még a pillanatnyi lelkiállapot, fáradtság is meghatároz. Kinek mi nyújt kikapcsolódást. Egy ilyen öngyilkos osztag nekem speciel maga lenne Guantanamo, de ez én vagyok. Az előbbi posztban lévő The Promise viszont tuti az én filmem.
Laci, most nem értek egyet Veled!
Már régebben is leírtam, hogy a filmektől nem akarok okosabb lenni, nem akarok történelmet, vagy tudományokat megérteni, és az élet értelmét sem keresem bennük. Ezért sem szeretem a bölcselkedő kritikusok általi elemzéseket. Ha van logikai bukfenc, hát van.
Egyszerűen leülök elé, és ameddig tart addig minden más megszűnik. Kikapcsolódom, mert szórakoztat!
Ha pedig egy film kiváló hanggal és képpel is rendelkezik, még jobban "elvarázsol"! Ilyen pl az Öngyilkos osztag is. Sok film hangmérnöke mehetne a készítőikhez tanulni, mert szerintem 2016-ban minimum így kellene szólnia minden filmnek!
Nincs drága rendszerem, de élvezem amit hallok és látok. Nem tartom kidobott pénznek egyetlen forintját sem, még ha sok olyan alkotás is van amik számomra, számunkra élvezhetetlenek.
Én értem, miről beszélsz, sőt, Lacit is megértem. A kulcsszó itt a "szórakozás". Ez rendkívül szubjektív fogalom, amelyet még a pillanatnyi lelkiállapot, fáradtság is meghatároz. Kinek mi nyújt kikapcsolódást. Egy ilyen öngyilkos osztag nekem speciel maga lenne Guantanamo, de ez én vagyok. Az előbbi posztban lévő The Promise viszont tuti az én filmem.