Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6549

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

http://www.imdb.com/title/tt5133308/
"Az alagút végén", igaz csak online néztük, de jó a sztori-és nem amerikai (talán pont ettől jó)! 
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

TPG
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: TPG »

Ez még nálam is 8-9pontos.
Jól kigondolt, szórakoztató történet, csattanókkal.

Csatlakozok én is és nagyon jól szól

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 747

Hozzászólás Szerző: Hifilala »

A fegyvertelen katona Nekem tetszett.Jól ábrázolja az emberi reakciókat amikor valaki másképp gondolkodik a többség ellenében és persze a többiek pusztán "jó" szándékból igyekeznek észhez téríteni a másikat.A csatajelenetek melehetősen naturálisak néha,szóval gyomor kell hozzá. A több mint két órás produkció végig leköti az embert.Van benne minden amitől ez egy jó mozi.Persze lehetne jobb,a kritikusok biztosan találnak hibát,de az legyen az ő dolguk.Nálam 8/10

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Hozzászólás Szerző: szamóca »

Délutánra tervezve:

A könyvelő (2016) The accountant
 http://port.hu/adatlap/film/mozi/a-kony ... vie-172131

Ez még nálam is 8-9pontos.
Jól kigondolt, szórakoztató történet, csattanókkal.

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Délutánra tervezve:

A könyvelő (2016) The accountant
 http://port.hu/adatlap/film/mozi/a-kony ... vie-172131

Suburra (2015)
 http://port.hu/adatlap/film/mozi/suburr ... vie-176976

Egy kis régi akciófilm, szerintem Dolph Lundgren legjobban sikerült filmje a Sivatagi lavina. Ezt estére terveztem ,hogy újranézem.

Sivatagi lavina - Joshua tree (1993)
 http://port.hu/adatlap/film/tv/sivatagi ... movie-8362

Jó hétvégét, jó filmezést mindenkinek!

Gbardo
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 30

Hozzászólás Szerző: Gbardo »

Mondjuk a Hét mesterlövésznél legalább próbálkoztak egy viszonylag normális szereplőgárdával, itt sikerült egy erős B kategóriát összerántani (Morgan Freeman-t leszámítva). Nekem Hallmark hangulata volt végig, persze technikailag pazar volt, de ez a Ben Hur b..... meg  !!!
Sony AG9 65"/Sony VPL-HW55ES/Screenline WavePlus Tensione 96"/Arcam AVR5/Oppo103D/CA CXN V2/B&W CM6 S2/B&W CMC S2/B&W M1/B&W PV1D/Audioquest Rocket 44/Audioquest X2/Audioquest Boxer/Audioquest Sydney/vmi Hama hdmi

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Tudom nehéz, de úgy kell nézni, h a klasszikustól teljesen függetlenül. Én így tettem, így elment, direkt nem hasonlítottam, annak nem lett volna jó vége.Igen én is így néztem és annyi rossz véleményt hallva még kellemesen is csalódtam.Van pár film amihez nem érdemes hozzányúlni.Milyen lenne egy Alien például?

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Egyszer nézhető,de kár volt hozzányúlni.A régi olyan magasra tette a lécet hogy azt nehéz lenne felülmúlni.
Tudom nehéz, de úgy kell nézni, h a klasszikustól teljesen függetlenül. Én így tettem, így elment, direkt nem hasonlítottam, annak nem lett volna jó vége. 
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Az eredeti fantasztikus. Ezért a feldolgozásért viszont tíz év kőfejtésre kötelezném a készítőket. Csak azért ilyen rövid időre, mert most jó kedvem van. Egyszer nézhető,de kár volt hozzányúlni.A régi olyan magasra tette a lécet hogy azt nehéz lenne felülmúlni.

xwxw4
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: xwxw4 »

Megnéztem a Ben Hur-t is, de szerintem egy szégyen az egész. Charlton Heston ha megérte volna, lelövi az egész stábot.
Az eredeti fantasztikus. Ezért a feldolgozásért viszont tíz év kőfejtésre kötelezném a készítőket. Csak azért ilyen rövid időre, mert most jó kedvem van.

Gbardo
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 30

Hozzászólás Szerző: Gbardo »

Florence Foster Jenkins

Egy régi vágású film, igaz történet alapján. Nálam 7 pont.

Megnéztem a Ben Hur-t is, de szerintem egy szégyen az egész. Charlton Heston ha megérte volna, lelövi az egész stábot.
Sony AG9 65"/Sony VPL-HW55ES/Screenline WavePlus Tensione 96"/Arcam AVR5/Oppo103D/CA CXN V2/B&W CM6 S2/B&W CMC S2/B&W M1/B&W PV1D/Audioquest Rocket 44/Audioquest X2/Audioquest Boxer/Audioquest Sydney/vmi Hama hdmi

Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1430

Hozzászólás Szerző: Hiccusz »

Light Between Oceans - Fény az óceán felett

Az isten háta mögött, mikor már minden remény oda, hogy valaha is gyermekük lehet, a sors megajándékozza őket a nagy lehetőséggel. De vajon meddig tartható titokban?

Az nem volt kérdés, az én filmem-e. Az viszont engem is meglepett, mennyire erőteljesek az alakítások, magával ragadó a filmzene, s - hál' istennek - mennyivel többet hozott ki a rendező abból, mint ami a szinopszisban áll. Egy film, amelyben egy percig sem éreztem, mű lenne a könny, túljátszott lenne az elkeseredés vagy a kilátástalanság érzése. Egy film, amelyben csodálatos az operatőri munka, mesteriek a beállítások és a vágások. Egy film, amelyben a hosszan tartó néma jelenetek ezer szónál is többet mondanak. Egy film, amely minden részletében autentikus, s amely hibátlanul hozza a '20-as évek hangulatát. Egy film, amelyet a stáblista utolsó soráig néz végig az ember. Egy film, igényeseknek.

9/10

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6549

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Utóbbi idők egyik legjobbja.
Határozottan kitűnt a felhozatalból szerintem is.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

szamóca
V.I.P.
V.I.P.

imdb:7,4 Vmdb: 8,5

Utóbbi idők egyik legjobbja.

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

elisha
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1061

Hozzászólás Szerző: elisha »

Nálam a hétvégi programba szerepelt !
Snowden
Oliver Stone új mozija jó is meg nem is számomra olyan egyszer nézős volt !

Sene
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 89

Hozzászólás Szerző: Sene »

Hétvégére betervezve:

Zuhanás a csendbe (Touching the void 2003)
http://port.hu/adatlap/film/tv/zuhanas- ... ovie-65472

Sógorom ajánlotta... A 8.1 pont is biztató,bár nem emiatt akarjuk azért megnézni.

Trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=jtnqVZEktyg

:
Ezt én is csak ajánlani tudom mindenkinek. Sokáig vadásztam, mire meg tudtam venni DVD-n. Ha valakinek fodesz felkeltette az érdekődését, de nem tudja megszerezni, akkor itt megnézheti:https://m.youtube.com/watch?v=_8fRkCu26rU

Vukkeinstein
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 677

Hozzászólás Szerző: Vukkeinstein »

"Vendéget várunk,hétfőn henyélünk,kedden kopogunk,szerdán szeretünk,csütörtökön csüggedünk,pénteken pacsizunk,szombaton szökellünk,vasárnap vigadunk"
Az utóbbi hónapok filmes felhozatalát tekintve,ez a film kellemes csalódást okozott.
imdb:7,4 Vmdb: 8,5

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: venomer »

Félve szántam rá magam erre a Fekete Bojtárnak nézésére, de valami ultratotál béna. Féltem, hogy ez lesz, ez lett. Alapból is lapos és gyenge a színészi teljesítmény, de hogy azzal a világgal milyen szinten NEM tudnak azonosulni amelynek pedig megformálására vállalkoztak, az valami egészen kivételesen lehangoló. Hitvány színészi képességekkel bíró, tényleges pusztai szereplők 20x többet érnének erre a feladatra, mint hivatásososok nulla pusztai személyiségjeggyel. Több ízben ordít a megszólalásokból, hogy csak ventillálja magából kifele a szövegkönyv tartalmát, mint amikor angolul énekelt a BudapestTv-ben egy nő, magyarul ejtve ki az angol szavakat, hát úgy ez a gárda ennyit ért az egészből, pont azt az érzést is keltik az emberben. Mondhatnánk, hogy a szándék a lényeg, de nem az, mert az egész értelmezését elviszi a dilettantizmus, a távoliság számomra. Nem minden szakadék fölé kellene hidat építeni akarni, vagy ha mégis, hát a megfelelő építőelemekből. Hátulütője, hogy végignézni persze végig kell.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Hétvégére betervezve:

Zuhanás a csendbe (Touching the void 2003)
http://port.hu/adatlap/film/tv/zuhanas- ... ovie-65472

Sógorom ajánlotta... A 8.1 pont is biztató,bár nem emiatt akarjuk azért megnézni.

Trailer:

Inferno (2016)
http://port.hu/adatlap/film/mozi/infern ... vie-175345

...

A The killing sorozatot ajánlanám figyelmébe a krimi kedvelőknek,illetve ha "nincs mit nézni"  Most ez van terítéken nálunk.
Nagyon tetszik,realisztikus, nem túlkapott,túlgondolt,olykor picit Twin Peaks hangulat,érzés jön elő,de nem olyan értelemben,hogy koppintották,vagy ilyesmi.. Szóval nekem eddig 10/9

Jó hétvégét és pihenést mindenkinek!

fcsfelix
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 612

Hozzászólás Szerző: fcsfelix »

Pár napja ezt néztük meg és egészen kellemes volt. A két főszereplő egészen hiteles, jó színészi játékkal. Nem a szokásos lerágott csont, tudott érdekes és izgalmas pillanatokat nyújtani. Egyszer érdemes megnézni. De ha jövő télen is ilyen ínséges idők lesznek, lehet másodszorra is előveszem.

NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer

És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen.  :-)

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 433

Hozzászólás Szerző: feherlaci »

Ahhoz képest, hogy a kritikusok hogy lehúzzák, a film a közönségnek tetszik. Mindenütt 7 felett áll.
Így van, ennek ellenére meg fogom nézni: 

Remélem jó lesz:
https://www.youtube.com/watch?v=e5Nc8t0pyx8

szamóca
V.I.P.
V.I.P.

ttps://www.youtube.com/watch?v=LlyClPbdlgc
Ahhoz képest, hogy a kritikusok hogy lehúzzák, a film a közönségnek tetszik. Mindenütt 7 felett áll.

Ne keverjük!

paler
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 416

Hozzászólás Szerző: paler »

És legyen itt egy Európai film is, ami talán közel áll sokunk múltjához, egy kicsit szatirikusan tálalva. 

JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen  /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />  

paler
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 416

Hozzászólás Szerző: paler »

Na ez így első nekifutásra érdekesnek tűnik. Remélem Shyamalan a Jelek, Sebezhetetlen és a Hatodik érzék után végre egy újabb  jó filmmel rukkol majd elő.

JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen  /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />  

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1719

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Úh, ezt az emberszabásút szappanos gumicsizmával rugnám pi...án.

Vannak egész vicces kritikái, de gyakran nem értek vele egyet.

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”