Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Minden tiszteletem a tiéd , de volna néhány gondolatom.
A múltkor nem fejtettem ki bővebben az egyik gondolat menetemet, ezért páran nem is értették. Szóval, ha valakinek van gyereke szeretné, ha jó neveltetést kapna, biztonságban, jólétben élhetne, szeretné, ha kedves, barátságos gondolatokkal lenne teletömve a gyerek buksija! Továbbá szeretnénk, ha a gyereket elkerülnék a negatív fizikai behatások, helytelen, rossz, gonosz gondolatok. Lehet engem nem kedvelni, de egyszerűen nem értem, mikor és miért megy félre a felnőtt emberek fejében a szoftver. Megnéztem az Árva előzetesét, ami alapján már tudom, hogy nem fogom letölteni a filmet. Téged írásaid alapján kedves, barátságos, jó szándékú embernek ismertelek meg, mégis egy halállal, gyűlölettel, bosszúval teli filmet tartasz kiválónak(10/9), míg az Idegpálya c filmet, ami akár valóságos is lehetne (vagy már az is volt, hiszen sokan vannak úgy, hogy pénzért vagy tiszavirág életű sztárság érdekében bármire képesek) nem értesz meg. Érdekelne, hogy az emberek életében hol van az a pont, amikor az emberileg és társadalmilag értékes gondolkodása, ízlése, igénye ebbe az irányba (is) megy? Nemrégen vitát kiváltott ki a Homár c. termék. Az, hogy van pár olyan felnőtt korú akiknek tetszik egy ilyen agyament film azt értem, de ugyan ez a felnőtt mint szülő, elé merne-e állni az éppen gondolat formálódásban lévő gyereke elé és azt mondani neki, hogy neki ez a tipusú agyamentség kimondottan tetszik! Mit szólna ugyan ez a szülő, ha az iskolában tanítás helyett pl. helyettesítéskor a pedagógus egy ilyen tipusú filmmel múlatná az időt? A felnőtt embereknek miért van szüksége olyan filmre, amiben egy kislány előre megfontoltan, hideg vérrel öl! Egyáltalán nem vagyok mimóza lelkű, de én kerülöm az ilyen tipusú filmeket.
Az Ütközést mi is láttuk, szerencsére csak tv-n. Kár lett volna koptatni érte a projektort. Cobra 11 kategóriájú, délutáni unalom űzőnek megfelel.
Szia Laci!
Csak halkan megsúgom neked és most spoiler következik a filmmel kapcsolatban,aki nem látta kérem ne is olvassa : Nem egészen egy kislányról van szó, de hát egy trailer nem elég arra,hogy abszolút megtudjuk miről szól egy film.
A műfajban nekem 10/9 igen. És tényleg szeretem a Thrillereket!
Na mindegy. Értem mit mondasz,de igazából nem tudnék rá mást válaszolni,csak kb úgy mint dbrnsk fórumtárs tette.
A filmek képesek kikapcsolni és ez így van rendjén. Azért nézzük őket. De egyébként fura,hogy erről beszélünk egy házimozis fórumon
Valószínűnek tartom,hogy egy horror film rendező sem gondol arra pl, hogyan koncolná fel a családját. Stephen King igazán aberált műfajú regényeket írt,ahogy Dean R. Koontz is.
Az életben teljesen normális emberekről beszélünk.
Qrva sok thriller és horror könyvét elolvastam már annak idején fiatalként a két írónak.
Mégsem lettem beteg gyilkos.
Alfred Hitchcock műveket gondolom te is láttál anno a TV-ben Vagy mindíg elkapcsoltad ilyenkor?
Érdekesebb szemszögből nézzük a dolgok oldalát! Azok a gyerekek akik az ilyen filmekben szerepelnek,vajon róluk milyen véleményed lenne?
Alig nőnek ki a földből és elképesztő szerepeket kapnak,játszanak.
Vajon azok a szülők is beteg elméjűek akik gyermekei játsszák ezeket a szerepeket?
Már többször olvastam arról,hogy te bizonyos filmekre hogyan reagálsz. Engem egyébként abszolút nem zavar.
De hogy sosem találsz számodra igazán érdekes filmet ,az azért kicsit fura. Tényleg ne haragudj meg,de apóka módra valahogy nem való már neked ez a házimozizás szerintem.
Mondanám,hogy ha tudod nézd meg az Eszeveszett meséket, ajánlom neked! Egyik legjobb,legrealisztikusabb,legegyszerűbb film amit az elmúlt időszakban láttam.Abszolút kliséktől mentes,hétköznapi ismeretlen színészekkel,akik ugyanúgy jól tudnak szerepelni,mint a nagy ismert sztárok
Kivi lennék a reakciódra utána.
Ez nem Clint, hanem Eddie Murphy a 48 órából.
Ez speciel Clint
Bár nyilván több filmben is szóba került a segglyuk és a vélemény relációja
Vélemény, segglyuk, banán
Sony AG9 65"/Sony VPL-HW55ES/Screenline WavePlus Tensione 96"/Arcam AVR5/Oppo103D/CA CXN V2/B&W CM6 S2/B&W CMC S2/B&W M1/B&W PV1D/Audioquest Rocket 44/Audioquest X2/Audioquest Boxer/Audioquest Sydney/vmi Hama hdmi
Ez nem Clint, hanem Eddie Murphy a 48 órából.Piszkos Harry sorozatHoltbiztos tipp( The Dead Pool - 1988)
Clint az szerintem
Clint örök érvényű klasszikusa
a vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van
A múltkor nem fejtettem ki bővebben az egyik gondolat menetemet, ezért páran nem is értették. Szóval, ha valakinek van gyereke szeretné, ha jó neveltetést kapna, biztonságban, jólétben élhetne, szeretné, ha kedves, barátságos gondolatokkal lenne teletömve a gyerek buksija! Továbbá szeretnénk, ha a gyereket elkerülnék a negatív fizikai behatások, helytelen, rossz, gonosz gondolatok. Lehet engem nem kedvelni, de egyszerűen nem értem, mikor és miért megy félre a felnőtt emberek fejében a szoftver. Megnéztem az Árva előzetesét, ami alapján már tudom, hogy nem fogom letölteni a filmet. Téged írásaid alapján kedves, barátságos, jó szándékú embernek ismertelek meg, mégis egy halállal, gyűlölettel, bosszúval teli filmet tartasz kiválónak(10/9), míg az Idegpálya c filmet, ami akár valóságos is lehetne (vagy már az is volt, hiszen sokan vannak úgy, hogy pénzért vagy tiszavirág életű sztárság érdekében bármire képesek) nem értesz meg. Érdekelne, hogy az emberek életében hol van az a pont, amikor az emberileg és társadalmilag értékes gondolkodása, ízlése, igénye ebbe az irányba (is) megy? Nemrégen vitát kiváltott ki a Homár c. termék. Az, hogy van pár olyan felnőtt korú akiknek tetszik egy ilyen agyament film azt értem, de ugyan ez a felnőtt mint szülő, elé merne-e állni az éppen gondolat formálódásban lévő gyereke elé és azt mondani neki, hogy neki ez a tipusú agyamentség kimondottan tetszik! Mit szólna ugyan ez a szülő, ha az iskolában tanítás helyett pl. helyettesítéskor a pedagógus egy ilyen tipusú filmmel múlatná az időt? A felnőtt embereknek miért van szüksége olyan filmre, amiben egy kislány előre megfontoltan, hideg vérrel öl! Egyáltalán nem vagyok mimóza lelkű, de én kerülöm az ilyen tipusú filmeket.
Az Ütközést mi is láttuk, szerencsére csak tv-n. Kár lett volna koptatni érte a projektort. Cobra 11 kategóriájú, délutáni unalom űzőnek megfelel.
Laci, nálad tényleg komoly gondok vannak... Azt hiszed, hogy csak Te nevelsz (pláne helyesen) gyereket? Gondolod én egy sületlen barom vagyok, aki ilyen típusú filmekre veri ki és közben a gyerekeit is bevonja a dologba? 3 egészséges felfogású felnőtt gyermekem van, akiknek összesen 4 diplomája van (illetve a negyedik úton van) és egyik sem büfészakon végzett. Egyik sem agresszív, pedig tinédzser korban biztos láttak ilyen filmeket. Azt megértem, hogy a gyerekeidet óvni akarod ezektől a fajta filmektől, de másokat nem kell ezért degradálnod. Ha neked nem tetszik az sem baj, de hagyd meg másoknak mit szeretnének megnézni, vagy mit nem. Kár ezzel takaróznod.
Kedves Laci,
ezt a filmet Neked ajánlom
Végülis egy fingó vizihulláról szól
Még írtam mást is, de végül inkább kitöröltem...elég annyi, hogy ajánlom a művészet szó jelentésének megismerését, hátha befogadóbb és nyitottabb leszel. Sokszor bántóan/személyeskedően írsz Neked nem tetsző dolgokról, de hidd el a vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van
Sony AG9 65"/Sony VPL-HW55ES/Screenline WavePlus Tensione 96"/Arcam AVR5/Oppo103D/CA CXN V2/B&W CM6 S2/B&W CMC S2/B&W M1/B&W PV1D/Audioquest Rocket 44/Audioquest X2/Audioquest Boxer/Audioquest Sydney/vmi Hama hdmi
Az árva - Orphan (2009)
http://port.hu/adatlap/film/tv/az-arva- ... vie-104036
10/9
Itt a kiscsaj azt nézi ahogyan a fára épített fa házikó lángol, feltehetőleg benne ég egy fiú.
Idegpálya - Nerve (2016)
http://port.hu/adatlap/film/mozi/idegpa ... vie-175699
Az Idegpálya is az elmúlt napokban volt nézős. Biztosan van akinek bejött, nekem annyira nem,a 24 órás fészbuk és internet szörfösök avagy a mai fiatalság biztos rákattan.
Valójában Emma Roberts-en kívül nem volt számomra semmi különös sem a filmben ami megfogott volna.Valahogy nem nekem valók az ilyen filmek.
10/5
Ütközés - Collide (2016)
http://port.hu/adatlap/film/mozi/utkoze ... vie-176118
Tipikus kiszámítható sztori, de legalább pörgött ,nem aludtam be...
10/6.5
- fodesz
- V.I.P.

... A Titkok kulcsát megnéztük, de rájöttünk,már régen láttuk ezt a filmet. Nem volt nagy szám, inkább a vége volt jó,hogy nem egészen szokásos Amcsi sablon happy end.De
max 10/5 pontot adnék csak rá.
A Farkasbarátság viszont elmaradt.Majd pótolom valamelyik este,mert helyette más került terítékre.
Nem új film,biztosan sokan láttátok már, de jó kis feszes Thriller szerintem.
Az árva - Orphan (2009)
http://port.hu/adatlap/film/tv/az-arva- ... vie-104036
10/9
Idegpálya - Nerve (2016)
http://port.hu/adatlap/film/mozi/idegpa ... vie-175699
Az Idegpálya is az elmúlt napokban volt nézős. Biztosan van akinek bejött, nekem annyira nem,a 24 órás fészbuk és internet szörfösök avagy a mai fiatalság biztos rákattan.
Valójában Emma Roberts-en kívül nem volt számomra semmi különös sem a filmben ami megfogott volna.Valahogy nem nekem valók az ilyen filmek.
10/5
Ütközés - Collide (2016)
http://port.hu/adatlap/film/mozi/utkoze ... vie-176118
Tipikus kiszámítható sztori, de legalább pörgött ,nem aludtam be...
10/6.5
- fodesz
- V.I.P.

Az elmúlt napokban sikerült levadászni néhány ígéretesen jó filmet!Gondoltam megosztom a topikban hátha van még akik nem látták.
David Lynch filmje ,Az Igaz történet nekem nagyon tetszett. Az öreg makacs férfi aki mindenáron el akar jutni a testvéréhez a távoli Wisconsin-ba.
Egyszerű történet,szép Amerikai tájakon keresztül,egyszerű hétköznapi kalandokkal tűzdelve.Sajnos az ilyen jellegű,műfajú filmekből nagyon kevés van, így egy igazán üde színfolt lett a filmtarsolyomban.Ritkaság!Kiváló!
10/10
The Straight story (1999)
http://port.hu/adatlap/film/tv/straight ... movie-8539
--------
A Jean-Jacques Annaud neve által fémjelzett alkotások szinte maradéktalanul nyomot hagynak bennem, így mikor olvastam,hogy a Farkastotem című film rendezője, nem is volt kérdés,hogy megnézem.
Annak idején a Medve című kalandfilmjét (10/10) is megkedveltem még gyerekként és azóta is többször megnéztem már.
De elég ha csak olyan kiválóságokról beszélünk melyeket szintén ő rendezett, mint az Ellenség a kapuknál,A rózsa neve vagy a Hét év Tibetben.
Nagyon szép történet, a Mongol sztyeppéről.Zseniális,abszolút ajánlom bárkinek,de leginkább az érzelmesebb történetek ,"szép filmek" kedvelőinek!
10/10
Farkastotem - Le dernier loup (2015)
http://port.hu/adatlap/film/mozi/farkas ... vie-167292
--------------
Az Argentin-Spanyol Eszeveszett mesék feledhetetlen film,mely 5 vagyis 6 különböző sztoriból lett összegyúrva.
Abszolút realisztikusak a történetek,eredetiek, viccesek és olykor megdöbbentőek is.
Mindenképpen meg kell nézni,totál kikapcsol mindenkit.
Nekünk nagyon tetszett!
10/9
Eszeveszett mesék- /Relatos salvajes/ (Wild tales) 2014
http://port.hu/adatlap/film/tv/eszevesz ... vie-151119
Egy nem túl erőteljes, max egyszer nézhető horror, ami szerintem nem lesz mindenkinek "az igazi horror" alkotás.
A lüktetés hiányzott és az igazi izgalmak is. Sokkal jobban is meg lehetett volna csinálni ezt a történetet szerintem.Pláne,hogy annyi bőrt lehúztak már a vérfarkasos sztorikról is...
10/5
Wer (2013)
http://port.hu/adatlap/film/tv/wer/movie-155634
---------------
Ma estére tervezve:
Farkasbarátság - Loup (2009)
http://port.hu/adatlap/film/tv/farkasba ... vie-121498
A titkok Kulcsa - The skeleton key (2005)
http://port.hu/adatlap/film/tv/a-titkok ... ovie-70372
Jó filmeket mindenkinek!
A part blue ray
Magyar vonatkozással nincs elméletben meg jelent 2013-ban de az se biztos van még az Ebay se dob ki találatot hogy lenne is !
Már amit találni infót róla !
Nem is tudom, hogy merjem-e ajánlani...
Én visongtam rajta, de ez nem jelent semmit. Egy remek karikatúra az amerikai showbiz-ről. Nálam 7 pont.
Öt Menyasszony - egyszerű, de nagyszerű, könnyed, a háború végén játszódó kis komédia, a szovjet érából. Katonaemberünk gyűjti be aráit kalandos úton. Rönkházakkal, válogatott szép lányokkal és boogie faktoros dixieland betétdallal egy jóérzésű filmet sikerült létrehozni. Bátran ajánlom. Kész felüdülés néha kitekinteni a nyugati és jelenkori attribútumok kötöttségeiből.
A "The Beach" című film létezik magyar vonatkozású blu-ray kiadásban??
Egyáltalán van belőle bármiféle blu-ray?? Amit a kereső kidob, ott nincs raktáron. De lehet csak én vagyok benga..
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 913
www.youtube.com/watch?v=irkfFdmE49w
Ezt meg nem lattam es mekkora film, nekem igen tetszett egy izelito belle persze el is kestem pont 7 percet. Azert itt ott magamra ismertem a filmbol.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
de felszínes alkotásokat kedvelőknek nem ajánlott.
Akkor ezek után ez lesz a mérce, mi alapján bárki besorolhatja magát.
Ha van kiskorú gyereked, megnézetnéd vele ezt a terméket? Ha a gyerek valami oknál fogva mégis végig nézné, büszkén elé állnál, azzal a rövid mondattal, hogy " Fiam-lányom, látod ez a film ez apának rendkívül tetszik!"
Ha még sem nézetnéd meg vele, mert tisztában vagy azzal, hogy idióta, beteg a termék akkor miért is véded?
Majd írd meg mit szívsz, mert durva lehet
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
Ha van kiskorú gyereked, megnézetnéd vele ezt a terméket? Ha a gyerek valami oknál fogva mégis végig nézné, büszkén elé állnál, azzal a rövid mondattal, hogy " Fiam-lányom, látod ez a film ez apának rendkívül tetszik!"
Ha még sem nézetnéd meg vele, mert tisztában vagy azzal, hogy idióta, beteg a termék akkor miért is véded?
Ez most hogy jön a képbe? Fordulj meg a lovon, Laci!
"Na végre egy jó kis alteros, szürreális, kafkai film a sok tucattermék közt! Igazán jó szórakozást nyújtott, de felszínes alkotásokat kedvelőknek nem ajánlott."
Az egyik kritikus szerint, bizonyos gondolatokra inspirál ez a film.
Megpróbálom szó szerint idézni azt a megfogalmazást amivel én is egyetértettem: " Mi ez a szar amit látok".
"Na végre egy jó kis alteros, szürreális, kafkai film a sok tucattermék közt! Igazán jó szórakozást nyújtott, de felszínes alkotásokat kedvelőknek nem ajánlott."
A homár
Na végre egy jó kis alteros, szürreális, kafkai film a sok tucattermék közt! Igazán jó szórakozást nyújtott, de felszínes alkotásokat kedvelőknek nem ajánlott.
8/10
Az egyik kritikus szerint, bizonyos gondolatokra inspirál ez a film.
Megpróbálom szó szerint idézni azt a megfogalmazást amivel én is egyetértettem: " Mi ez a szar amit látok".
A homár
Na végre egy jó kis alteros, szürreális, kafkai film a sok tucattermék közt! Igazán jó szórakozást nyújtott, de felszínes alkotásokat kedvelőknek nem ajánlott.
8/10
8/10
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6540
http://www.imdb.com/title/tt5133308/
"Az alagút végén", igaz csak online néztük, de jó a sztori-és nem amerikai (talán pont ettől jó)!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- TPG
- Nincs visszaút

- Értékelés: 1
Ez még nálam is 8-9pontos.
Jól kigondolt, szórakoztató történet, csattanókkal.
Csatlakozok én is és nagyon jól szól