Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
pégyé mozija
pégyé mozija
A 3D első egy estés filmje a Kémkölykök 3.része, ez papirszemüveges DVD-je,mely látvány szempontjából,
kiváló volt.
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
pégyé mozija
A VHS-el kezdődött nekem is a házimozi, a 4.0-ás bolby-sorrunddal , 70-80db kazettám volt, a dvd megjelenésekor, lassan eladogattam
őket, ennyi maradt belőlűk, s akkoriban lehetett kapni a bolha piacon ilyen diszdobozt is , ebből is volt vagy 30 db-om, abban yoltak, az exkluziv filmeim, már csak ez az egy db maradt.
Érdemes emlékben eltenni őket. Hagyni a polcon ,dísznek,kiegészítőnek.
Érdekes hogy árulnak másolt "Hót lelakott" állapotú VHS kazikat itt a fórumon 500-1000ft közti áron. Egyszerűen meg sem merném hírdetni.Őrület mit várnak még ettől a VHS-től egyesek...Jó volt,szép volt,de jócskán eljárt felette az idő,ennyi.
pégyé mozija
Brutál lehet...
pégyé mozija
A VHS-el kezdődött nekem is a házimozi, a 4.0-ás bolby-sorrunddal , 70-80db kazettám volt, a dvd megjelenésekor, lassan eladogattam
őket, ennyi maradt belőlűk, s akkoriban lehetett kapni a bolha piacon ilyen diszdobozt is , ebből is volt vagy 30 db-om, abban yoltak, az exkluziv filmeim, már csak ez az egy db maradt.
- fodesz
- V.I.P.

pégyé mozija
Kedves 555bubu, igen még "fekszenek" a frontok, már voltak állva egy napig, de akárhogy pakolgattam belelogtak a képbe,
sajnos, nem tudok lemondani a 150 collrol, gyerekkoromban is mindig az elsö sorban űltem lehetőleg a moziban.
Az én mozim egy alternativ mozi , ez van egyenlöre.
A későbbiekben keskenyebb hangfalba kell goondolkoznom, de ehhez lové is kell.
Ez van mikor elcsábul az ember.Pedig a szoba méretét nézve éppen elég lett volna 100-110 col is bőven és akkor marad kétoldalt annyi hely hogy állva legyenek a frontok.De ez megszokás kérdése,valamint az is ki mennyire "kacifántos"háklis erre.
OK, csak gondoltam megkérdezem. Persze kell lóvé sajnos a tervek megvalósításához!
Ha nekem is lettek volna gyermekkoromban olyan "cuccaim", mint most, akkor biztosan ki sem mozdultam volna a lakásból.
Napfényt nem sokat láttam volna, így talán jobb, hogy nem voltak...
A színes TV és a VHS is nagy szó volt!A "referencia" a Narrátoros Schwarzi és stallone filmek voltak Jó volt az az időszak,jó visszagondolni rá.
pégyé mozija
De a legcsucsabb a macska, akik cica kedvelők azoknak maximálisan tudom ajánlani ezen filmet:
pégyé mozija
3.kép : a Hókuszpokot alakitó szinész alakitása CÚCS:
pégyé mozija
2. kép tőrpilla nézókózónség felé történö repűlése, szuper 3D!
pégyé mozija
555bubu-nak, egy kis 3D-s tőrpikék: s mindenkinek !
1. kép ,a betük kiugranak a vászonról:
-
Vendég
pégyé mozija
Kedves 555bubu, igen még "fekszenek" a frontok, már voltak állva egy napig, de akárhogy pakolgattam belelogtak a képbe,
sajnos, nem tudok lemondani a 150 collrol, gyerekkoromban is mindig az elsö sorban űltem lehetőleg a moziban.
OK, csak gondoltam megkérdezem. Persze kell lóvé sajnos a tervek megvalósításához!
Ha nekem is lettek volna gyermekkoromban olyan "cuccaim", mint most, akkor biztosan ki sem mozdultam volna a lakásból.
Napfényt nem sokat láttam volna, így talán jobb, hogy nem voltak...
pégyé mozija
-
Vendég
pégyé mozija
Igazad van, a rajzfilmek nagyon jók, a CAROLINE dijat is kapott, azt szeretném megszerezni.
Én a Hupikék Törpikéket is tátott szájjal néztem!
A Coraline is jó lehet. Azt mondjuk 2D-ben nem nézném meg, de 3D-ben biztosan.
Plusz nem írtál még a hangfalaidról. Változtattál valamit, vagy még a fektetett frontok vannak?
pégyé mozija
Igazad van, a rajzfilmek nagyon jók, a CAROLINE dijat is kapott, azt szeretném megszerezni.
-
Vendég
pégyé mozija
Utána jutott eszembe, hogy jó nagy hülyeséget kértem tőled.
A 3D filmeket nem igazán lehet 2D-ben bemutatni.
A felnőttfilmhez még jó hogy nem egy néger pasit tettél be, akinek kinyúlik a micsodája 50 centire!
Nekem nagy élményt jelent a 3D. Most jött meg a Popcorn A400-as lejátszóm és csak TV-n fogom nézni egyelőre, de olyan pluszt jelent számomra, amire jó lett volna, ha régebben adódik lehetőség, de még most sem késő.
Már elég sok film elérhető 3D-ben és egy projektorral fantasztikus lehet.
Írtad, hogy nem az igazi számodra, de szerintem az animációs filmek nagyon ütősek 3D-ben.
pégyé mozija
Nascar autóverseny, a kerék lerepül az autóról, s felénk repül:
pégyé mozija
Nagy 3D-s logó, kiesik a vászonról:
Az egyik kép fényben, a másik sötétben:
pégyé mozija
A baráti körböl kapok kőlcsőn filmeket, HDD-s demókat, ezek kőzzűl szemezgettem:
Kaptár 4-3D-ben, Millával:
pégyé mozija
A 3D-lemezeim, sajnos a megjelenő filmek még elég pénzesek, a 3D élményhez képest, de keresem ...
Karányonyra ajándék képpen elfogadnám a Prometheus 3D-változatát.
pégyé mozija
Hétvégi koncert: GOLDFRAPP
pégyé mozija
A ma esti film, az egyik kedvenc:
pégyé mozija
Filmkocka:
pégyé mozija
A bolhapiacon találtam ezen képet, kemény 500 Ft-ért, a mozi falára kiváló.
pégyé mozija
A ma estére szánt film: DVD-ugyan, fémdobozos változata.
- fodesz
- V.I.P.

pégyé mozija
Király! És a hétvégén mit vetítesz a moziban? :film: