Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pro Cinema az otthonunkban
Re: Pro Cinema az otthonunkban
Amúgy azt lehet tudni, hogy milyen hangszórókat tettél bele és mit módosítottál?
Ezzel a projektel mi van?onkyo607 írta: ↑2020.01.15., szer. 19:48Szobám hasonlóan így fog megváltozni hamarosan!
És nem viccelek!
Dobozok gyártásához az előkészületek már elkezdődtek.
https://www.minhembio.com/ssoep
Vagy JBL klónok eladásra készülnek és ez a terv is halad?
-
onkyo607
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11164
- Kapcsolat:
Javaslom, ne 50 dB-es felbontást alkalmazz, már ha cél, hogy lássunk is valamit! Egy osztás inkább 5 dB legyen!
-
onkyo607
Elkészült a második sub-om is!
Amit készítettem egy módosított Jbl mélyládák.
Tegnapelőtt mikor elsőnek próbáltam összelőni őket nagyon gyéren szóltak. Kicsit el voltam keseredve, martam magam hogy hol rontottam el.
Mivel membrán-ok teljesen újak voltak egy nap bejáratás után megjött a várva várt eredmény.
Vagyis megérkeztek a mélyek.Olyan jól sikerült a projekt hogy két szobára elegendő tartalék lakozik a mélysugárzókba.
Ilyen mélyeket sehol de sehol nem hallottam még! (És ezt tartalékon csinálják!Erről bizonyságot majd jövőhét elején Thxfan és Heineken meggyőződik.)
Négyet terveztem de bőven elég lesz kettő. Nem gondoltam hogy ilyen szerencsém lesz.
Lényeg az hogy még eq-ni is csak két helyen nyúlta bele azt is minimálisan.
Mind a két sub egyformán!
75hz +2.5db
115hz +3db
És az eredmény magáért beszél:
(ajánlom mindenki figyelmébe hogy nincs smoothing beállítva a Rew mérésbe ami a képen is látszik) Itt a bizonyíték hogy érdemes DIY-el is foglalkozni.
Lehet szerencsém volt vagy talán túlszárnyaltam a JBL mérnökeit! (Na jó ez csak poén volt!
)
Amit készítettem egy módosított Jbl mélyládák.
Tegnapelőtt mikor elsőnek próbáltam összelőni őket nagyon gyéren szóltak. Kicsit el voltam keseredve, martam magam hogy hol rontottam el.
Mivel membrán-ok teljesen újak voltak egy nap bejáratás után megjött a várva várt eredmény.
Vagyis megérkeztek a mélyek.Olyan jól sikerült a projekt hogy két szobára elegendő tartalék lakozik a mélysugárzókba.
Ilyen mélyeket sehol de sehol nem hallottam még! (És ezt tartalékon csinálják!Erről bizonyságot majd jövőhét elején Thxfan és Heineken meggyőződik.)
Négyet terveztem de bőven elég lesz kettő. Nem gondoltam hogy ilyen szerencsém lesz.
Lényeg az hogy még eq-ni is csak két helyen nyúlta bele azt is minimálisan.
Mind a két sub egyformán!
75hz +2.5db
115hz +3db
És az eredmény magáért beszél:
(ajánlom mindenki figyelmébe hogy nincs smoothing beállítva a Rew mérésbe ami a képen is látszik) Itt a bizonyíték hogy érdemes DIY-el is foglalkozni.
Lehet szerencsém volt vagy talán túlszárnyaltam a JBL mérnökeit! (Na jó ez csak poén volt!
-
onkyo607
Az első fecske műhelyemből! Teszt üzemmód. Meg kellett győződnöm jól dolgoztam-e.Aztán jöhet a festés.
Négy db fog belőle készülni és utána jönnek a hangszórók gyártása.
Teszt sikeres!
Négy db fog belőle készülni és utána jönnek a hangszórók gyártása.
Teszt sikeres!
- Csatolmányok
-
- IMG_20200123_084813.jpg (2.25 MiB) Megtekintve 1656 alkalommal
Mivel nekem nincsenek félelmeim a keresztre feszítéstől, így én a Pro Cinema topikba írok, a DeLoreannál vasárnap tett látogatásomról.
Bő 1 órát időztünk, de igazából pár szokásos jelenet elég is volt, hogy valami vélemény kialakuljon bennem.
Mással ellentétben én nem kimondottan csak a KCS-218 produkciójára voltam kiváncsi, hanem a komplett rendszerére is.
Előrebocsátom, hogy a Klipsch márka nem igazán a szívem csücske. Akárhol hallottam, többféle körítéssel, sehol se tetszett a produkciójuk. A bántó magas és a túlzó mély keveréke, a középtartomány pedig minimális volta, nekem nem szimpatikus. De ez valószínűleg az én egyedi problémám, bocsássanak meg a Klipsch fanok.
Szóval ezen előzmények után, kissé hátrányból indult a szett nálam. Viszont a rendszer többi eleme azért bizakodásra adott okot. A többek által dícsért Zidoo forrás, a Lexicon atmosos processzora és hozzá a 300W/csatornás végfoka.
A cucc képi részét egy 9400-as Epson és egy szürke 270cm széles motoros vászon adta.
RPO autóversenyével nyitottunk és meglepődtem. Méghozzá pozitív értelemben, mert a THX Klipsch-ek jól tették a dolgukat, amit a pro szub szépen megtámogatott. Talán most hallottam először jól szóló Klipscheket életemben.
Pedig 4-5 rendszert már hallottam, konkrétan ezeket a THX-esket is.
Oblivion drónos jelene is hozta, amit vártam, nem voltak bántó részletek benne. The Dark Knight, Battle LA, Hulk is elsőrangúan szólt. Lehet a Lexicon proci csinál valamit jól?
Felmerült a napokban többször is, DeLorean rendszerével kapcsolatban, hogy a KCS szubja folyamatosan jelen van.
Hát én ezt nem így mondanám.
Egyszerűen arról van szó, hogy a szub kilóg felfelé a komplex rendszerből. A többi hangsugárzó kevés mellé. Ezt jó lenne, ha nem úgy értelmezné senki, hogy a Klipscheket leszólnám, mert szó sincs róla. Egyszerűen annyi, hogy kissé vékonyka a hangzásuk ehhez a dupla 18-as mélynyomóhoz.
Elhiszem, hogy ezt Delorean úgy éli meg, hogy a szub állandóan jelen van a mozizás alatt. De, ha megcsinálja egyszer a dedikált szobáját, ahova nagy membrános hangfalszett fog kerülni, akkor fog rájönni, hogy a KCS-218 a helyére került és nem fog kilógni a sorból.
Érdekességkép megmutatta a házigazda az Imax Enhanced-et is a Zombieland 2.-részével. Hát valami nem kerek ezzel, mert elvileg ennek jobbá kellene tenni az alap DTS-X-et, de itt nagyon nem ez történt. Valami szörnyű lett az egész hangzás, mintha valami poharat raktak volna a szereplők szájához és abba beszéltek volna bele. Nagyon tompa, dobozhangúvá vált a hangzás.
A Zidoo nem rossz masina, nagyon gyors, bár vannak bugjai még rendesen. Kár, hogy Delorean nem részesíti előnyben a borítós tudását és inkább listából válogatta a filmeket. Nekem ez az Oppo fapadosságát jutatta eszembe, olyat meg soha többé nem szeretnék látni.
A vászon nekem kicsit kicsi volt, vagy úgy is mondhatnám messze ültem tőle. Kissé magasról is indult a center miatt, de ez a hagyományos elrendezés sajátja. Ezzel lehet együtt élni, de aki megszokja az AT vásznas elrendezést, az nem hiszem, hogy visszavágyik a régire többé.
A szubról még annyit, hogy hatalmas a mérete és bár újan jóval szebb, mint pl az én használt KCS sugárzóim, nekem az a véleményem, hogy nem való nappaliba.
Még esetleg annyit, hogy a jelenlegi 7 alsó csatornás elrendezés szerintem felesleges nála. Mivel a nappali adottsagai miatt a surroundokat nem lehetséges elhelyezni oldalt a kanapé mellett és így a hatoldalra kerültek nagyon közel a surround back csatornákhoz, ez így nem sok pluszt ad az 5 csatornás elrendezéshez képest.
Köszönöm a lehetőséget, jól éreztük magunkat. Hajrá a jövőbeli dedikált szobához és a Pro mozihoz.
Bő 1 órát időztünk, de igazából pár szokásos jelenet elég is volt, hogy valami vélemény kialakuljon bennem.
Mással ellentétben én nem kimondottan csak a KCS-218 produkciójára voltam kiváncsi, hanem a komplett rendszerére is.
Előrebocsátom, hogy a Klipsch márka nem igazán a szívem csücske. Akárhol hallottam, többféle körítéssel, sehol se tetszett a produkciójuk. A bántó magas és a túlzó mély keveréke, a középtartomány pedig minimális volta, nekem nem szimpatikus. De ez valószínűleg az én egyedi problémám, bocsássanak meg a Klipsch fanok.
Szóval ezen előzmények után, kissé hátrányból indult a szett nálam. Viszont a rendszer többi eleme azért bizakodásra adott okot. A többek által dícsért Zidoo forrás, a Lexicon atmosos processzora és hozzá a 300W/csatornás végfoka.
A cucc képi részét egy 9400-as Epson és egy szürke 270cm széles motoros vászon adta.
RPO autóversenyével nyitottunk és meglepődtem. Méghozzá pozitív értelemben, mert a THX Klipsch-ek jól tették a dolgukat, amit a pro szub szépen megtámogatott. Talán most hallottam először jól szóló Klipscheket életemben.
Pedig 4-5 rendszert már hallottam, konkrétan ezeket a THX-esket is.
Oblivion drónos jelene is hozta, amit vártam, nem voltak bántó részletek benne. The Dark Knight, Battle LA, Hulk is elsőrangúan szólt. Lehet a Lexicon proci csinál valamit jól?
Felmerült a napokban többször is, DeLorean rendszerével kapcsolatban, hogy a KCS szubja folyamatosan jelen van.
Hát én ezt nem így mondanám.
Egyszerűen arról van szó, hogy a szub kilóg felfelé a komplex rendszerből. A többi hangsugárzó kevés mellé. Ezt jó lenne, ha nem úgy értelmezné senki, hogy a Klipscheket leszólnám, mert szó sincs róla. Egyszerűen annyi, hogy kissé vékonyka a hangzásuk ehhez a dupla 18-as mélynyomóhoz.
Elhiszem, hogy ezt Delorean úgy éli meg, hogy a szub állandóan jelen van a mozizás alatt. De, ha megcsinálja egyszer a dedikált szobáját, ahova nagy membrános hangfalszett fog kerülni, akkor fog rájönni, hogy a KCS-218 a helyére került és nem fog kilógni a sorból.
Érdekességkép megmutatta a házigazda az Imax Enhanced-et is a Zombieland 2.-részével. Hát valami nem kerek ezzel, mert elvileg ennek jobbá kellene tenni az alap DTS-X-et, de itt nagyon nem ez történt. Valami szörnyű lett az egész hangzás, mintha valami poharat raktak volna a szereplők szájához és abba beszéltek volna bele. Nagyon tompa, dobozhangúvá vált a hangzás.
A Zidoo nem rossz masina, nagyon gyors, bár vannak bugjai még rendesen. Kár, hogy Delorean nem részesíti előnyben a borítós tudását és inkább listából válogatta a filmeket. Nekem ez az Oppo fapadosságát jutatta eszembe, olyat meg soha többé nem szeretnék látni.
A vászon nekem kicsit kicsi volt, vagy úgy is mondhatnám messze ültem tőle. Kissé magasról is indult a center miatt, de ez a hagyományos elrendezés sajátja. Ezzel lehet együtt élni, de aki megszokja az AT vásznas elrendezést, az nem hiszem, hogy visszavágyik a régire többé.
A szubról még annyit, hogy hatalmas a mérete és bár újan jóval szebb, mint pl az én használt KCS sugárzóim, nekem az a véleményem, hogy nem való nappaliba.
Még esetleg annyit, hogy a jelenlegi 7 alsó csatornás elrendezés szerintem felesleges nála. Mivel a nappali adottsagai miatt a surroundokat nem lehetséges elhelyezni oldalt a kanapé mellett és így a hatoldalra kerültek nagyon közel a surround back csatornákhoz, ez így nem sok pluszt ad az 5 csatornás elrendezéshez képest.
Köszönöm a lehetőséget, jól éreztük magunkat. Hajrá a jövőbeli dedikált szobához és a Pro mozihoz.

- R.G.
- Törzsvendég

- Értékelés: 291
Kell az a mi vedelmunkben, igy kevesebb mondjuk a cirillbetus akarkilyen fake bejegyzes
Lexicon MC-10, Emotiva XPA-2, XPA-3, B1, Arendal 1723 THX, 1723S THX, Sony 55", Benq W2000, Elite Screens Saker 100", Xiaomi TV Box, nvidia SHIELD TV PRO, Synology, Supra, Van-Damme Starquad, Furukawa, Vention,
Már sokadszor mantrázod ezt, hogy pro=hangerő és más semmi. Mondhat bárki bármit... Hiába van külön szoba, hangszigetelés nélkül még a pro-s tábor sem tud este későn referenciahangerőzni, vagy buli hangerőn zenét hallgatni.
[/quote]
Soha nem mondtam, hogy csak hangerő és semmi más, de ez az elsődleges.
Neked amúgy mekkora tapasztalatod van PRO téren, sokat használtál már belőlük?
-
darthdick
Tényleg nem kötekedni akarok, de ha a 4641 pro szubot használod még, az 25hz,de 10db eséssel tudja, ami nem túl acélos érték, igaz nyomást azt tudja rendesen feljebb. Adatok szerint...onkyo607 írta: ↑2020.01.21., kedd 15:05A nálam lévő JBL pro subal igaz 23hz-ig jó vagyok!
De inkább maradjak le pár hz-ről. Minthogy egy hifis sub-al kínlódjak mert állandóan torzít vagy felkoppan.
Meg kell érteni mikor már valakinek erős rendszere van oda nem elég egy hifi-s sub mert elvérzik.Vissza fogná a rendszerem tudását.
Vagy vásároljak jófajta kb 6db hifi-s mélyládát. Anyagi csőd lenne.
Jók a hifi-s szubok addig még valaki kis szobába alap rendszerrel rendelkezik.
Felkoppanni én sok szubot hallottam,főleg svs-t, Kajtár kollega is írja nála még olyan szubtartomány amit most tapasztal nem volt, nem csodálom az a két svs amit elad az mindenre jó csak nagy hangot produkálni nem, s ez nem csak az én véleményem.
Csak azert hoztam ezt fel mert egyben nagyon igaza van a pro vonalat támogatóknak, jóval olcsóbban lehet egy nagyon nagy hangot produkáló rendszert összerakni mint a hifis otthoni technikákból, az svs kiváló példa erre. Olcsóbb darabjai koppannak, silányak, de azok árából már lehet pto szubot kapni ami viszont a hiányosságai ellenére jóval nagyobb élvezeti faktort képes okozni.
- R.G.
- Törzsvendég

az tuti
Lexicon MC-10, Emotiva XPA-2, XPA-3, B1, Arendal 1723 THX, 1723S THX, Sony 55", Benq W2000, Elite Screens Saker 100", Xiaomi TV Box, nvidia SHIELD TV PRO, Synology, Supra, Van-Damme Starquad, Furukawa, Vention,
- R.G.
- Törzsvendég

szerintem nem a hertzeket kell kergetni, hanem, hogy a tulajdonos szerint nagyot, pontosan, halkan, dinamikusan, levegősen stb szóljononkyo607 írta: ↑2020.01.21., kedd 15:05A nálam lévő JBL pro subal igaz 23hz-ig jó vagyok!
De inkább maradjak le pár hz-ről. Minthogy egy hifis sub-al kínlódjak mert állandóan torzít vagy felkoppan.
Meg kell érteni mikor már valakinek erős rendszere van oda nem elég egy hifi-s sub mert elvérzik.Vissza fogná a rendszerem tudását.

-
onkyo607
Az lehet!
De itt van Szepi esete aki a harmadiknál jár és most kezd elégedett lenni.
Ha negyedik-et is berakja és hallani fog javulást akkor maradni fog a negyedik is! (Szerintem)
De itt van Szepi esete aki a harmadiknál jár és most kezd elégedett lenni.
Ha negyedik-et is berakja és hallani fog javulást akkor maradni fog a negyedik is! (Szerintem)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára onkyo607 2020.01.21., kedd 15:15-kor.
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1714
Dettó. A pécsi CC direkt halk, az Uránia OK, de ritkán jutok el. A pesti Aréna plázában volt olyan élményem, mikor a Lucyt néztem, hogy a mély sok. Ott meg már túl volt tolva. De ez is kb. 6 éve volt, azóta gondolom rommá van szabályozva minden a törvények miatt...
-
onkyo607
A nálam lévő JBL pro subal igaz 23hz-ig jó vagyok!
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1714
Saját véleményem azért lehet? Én nem hallottam még C218-as szubot, amit Delorean használ, nem is voltam nála, nem tudom az mennyivel szól másképp, mint a C118-as. Nem tudom azt se hogy néz ki a szobája és milyen az akusztikája. Én is C118-ast használok pár napja. Úgy voltam vele,legyen jó mozira, és ha zenére nem lesz jó, hát akkor így jártam. Bevállalom a rizikót. Max. zenélek szub nélkül. Ehhez képest zenén ért a legnagyobb meglepetés. Tegnap ír népzenét hallgattam (nem vicc) több órán keresztül. Gyönyörűen kiegészítette alul és egyáltalán nem éreztem, hogy összemosná a hangokat. Teljesen normál hangerőn. Vasárnap meg Prodigyt Nightwish-t meg Chemical Brothers-t hallgattam. Maradjunk annyiban, hogy ilyet még nem pipáltam. Ezt most nem azért írom, hogy nemtomm véleményével ellent mondjak, mert mint mondtam, nem voltam ott, ő meg igen. Csak azt hogy nálam, a saját szobámban milyen. Én nem azt érzem, hogy összemossa a részleteket, hanem inkább azt, hogy olyan dolgokat meghallok, amiket eddig nem. Ebben pedig semmilyen lenézés nincsen senki és semmi felé, egyszerűen az őszinte véleményemet írom. 1 évig használtam örömmel a most eladandó SVS-eket, de úgy érzem sikerült most feljebb lépnem. Nemtomm-nak nem tetszett. Hát istenem, nincs olyan termék aki mindenkinek tetszik. Hifiben is vannak tranyós meg csöves fanok, álló meg monitor pártiak.
Már sokadszor mantrázod ezt, hogy pro=hangerő és más semmi. Mondhat bárki bármit... Hiába van külön szoba, hangszigetelés nélkül még a pro-s tábor sem tud este későn referenciahangerőzni, vagy buli hangerőn zenét hallgatni.
- R.G.
- Törzsvendég

és nem zavar, hogy nem sikerült jól beilleszteni az idézést

- R.G.
- Törzsvendég

[/quote]
Attól jó hogy referencia hangerőn nem fog torzítani nem fog kínlódni mert van tartalék rendesen.
Kisebb hifi-s subok referencia hangerőn már torzítanak. Tisztelet a kivételeknek!
Állandóan jelen van ez igaz. De ez így van jól! Hifi-s suboknál ezeket a mély részleteket nem hallod meg pedig ott van.
Hangszóróknál állandóan keressük a részleteket nehogy lemaradjunk valamiről. Itt pro sub-nál megvan.
Akkor mi itt a kérdőjel?
Pozitív:
-Nagy hang, kifogyhatatlan energia
-Állandóan jelen lévő részletek
-Ára
Negatív:
-Nagy méret
-Egy hangyányival nem olyan pontos mint egy hifis sub
"bizonyos részleteket elfed a hangképben" Ezt vitatom!
[/quote]
Ha jól értem, itt mindent a "referencia hangerőhöz van igazítva
Ez alapján nálam nem is lehetne vonal a PRO, mert a közelébe sem kerülök a kb 80-90db közötti értékemmel?
Biztos ez lenne a jó magyarázat?
Nekem pl jó ha nincs állandóan jelen minden, hanem van amikor eltűnik és van amikor megjön a kívánt effect, hang
Szerintem minden ki a végletekől beszél.
Szerintem pedig az egyedi ízlést kellene felvetni, hisz a diy az igazi saját elképzelésre formálás, ott lehet ilyen is meg olyan is a hang. vagy nem?
Attól jó hogy referencia hangerőn nem fog torzítani nem fog kínlódni mert van tartalék rendesen.
Kisebb hifi-s subok referencia hangerőn már torzítanak. Tisztelet a kivételeknek!
Állandóan jelen van ez igaz. De ez így van jól! Hifi-s suboknál ezeket a mély részleteket nem hallod meg pedig ott van.
Hangszóróknál állandóan keressük a részleteket nehogy lemaradjunk valamiről. Itt pro sub-nál megvan.
Akkor mi itt a kérdőjel?
Pozitív:
-Ára
Negatív:
-Nagy méret
[/quote]
Ha jól értem, itt mindent a "referencia hangerőhöz van igazítva
Ez alapján nálam nem is lehetne vonal a PRO, mert a közelébe sem kerülök a kb 80-90db közötti értékemmel?
Biztos ez lenne a jó magyarázat?
Nekem pl jó ha nincs állandóan jelen minden, hanem van amikor eltűnik és van amikor megjön a kívánt effect, hang
Szerintem minden ki a végletekől beszél.
Szerintem pedig az egyedi ízlést kellene felvetni, hisz a diy az igazi saját elképzelésre formálás, ott lehet ilyen is meg olyan is a hang. vagy nem?
-
darthdick
És a 30hz alatti szubhangok nem számítanak?onkyo607 írta: ↑2020.01.21., kedd 14:44Attól jó hogy referencia hangerőn nem fog torzítani nem fog kínlódni mert van tartalék rendesen.DARTHdick írta: ↑2020.01.21., kedd 13:47Ha már Mössziő Kajtár kollega ennyire tréfás hangulatban van, akkor visszatérnék ahhoz az eredetileg feltett kérdésemhez, hogy delorean csapattárs àltal leírt szubhang, mitől lett most elfogadottabb. Nem megy mélyre(30hz alá értékelhetően), állandóan jelen van, bizonyos részleteket elfed a hangképben. Ez mitől most olyan jó?
Akkor mi itt a kérdőjel?
Pozitív:
-Ára
Negatív:
-Nagy méret
Érdekességképp írom, a velodyne ultra movie beállitásán van 25hzes szubszonikus szűrő. Ott a beállítás sajátossága hogy a dspje 35hzen kiemel 6db-elt a szubon, de 25hz alatt nem szól. (dolgozik, de nincs hang) A jazz beállitason viszont nincs szubszonikus szűrés, s van 25hz alatti hang. (35hznem emel ki). Nah akkor lehetett hallani mi a differencia. Rengeteg alákeverés van 25hz alatt. Nos az agyondícsért pro szubok ezt nem tudják, legalábbis ezek a példányok amik itt elterjedtek. Akkor hol van az a bizonyos információ amiről írtàl? Jah hogy igen a brutális 30-50hz közti nyomásnál amit tényleg űberfaszán tol.
-
onkyo607
Attól jó hogy referencia hangerőn nem fog torzítani nem fog kínlódni mert van tartalék rendesen.DARTHdick írta: ↑2020.01.21., kedd 13:47Ha már Mössziő Kajtár kollega ennyire tréfás hangulatban van, akkor visszatérnék ahhoz az eredetileg feltett kérdésemhez, hogy delorean csapattárs àltal leírt szubhang, mitől lett most elfogadottabb. Nem megy mélyre(30hz alá értékelhetően), állandóan jelen van, bizonyos részleteket elfed a hangképben. Ez mitől most olyan jó?
Akkor mi itt a kérdőjel?
Pozitív:
-Ára
Negatív:
-Nagy méret
-
darthdick
Én még egyetlen olyan nagyipari moziban sem voltam ahol pincemélyek és levegővibráló nyomás lett volna(imax sem).. Sőt, otthon sokkal részletgazdagabb a hangkép, aprólékos, tiszta. A kanapémozgásról nem is beszélve.
Attó l,hogy hatalmas hangnyomásra képes, amire a hifi subok nem.Ennyi a csoda, nem produkálnak jobb minőséget, csak odavágnak ,relative kis pénzért.Van egy rajongó tábora ezeknek és ennyi az egész szerintem.Más kérdés, hogy a sokak által dicsőített mozishang nekem sosem tetszett, kivéve az IMAX ,de az már zsebbenyúlós történet.DARTHdick írta: ↑2020.01.21., kedd 13:47Ha már Mössziő Kajtár kollega ennyire tréfás hangulatban van, akkor visszatérnék ahhoz az eredetileg feltett kérdésemhez, hogy delorean csapattárs àltal leírt szubhang, mitől lett most elfogadottabb. Nem megy mélyre(30hz alá értékelhetően), állandóan jelen van, bizonyos részleteket elfed a hangképben. Ez mitől most olyan jó?
Személy szerint nem vennék pro rendszert akkor se, ha lenne hozza helyem, de érdeklődve figyelem ezt a topikot,mert lehet egyszer mégis meggondolom magam.
-
darthdick
Ha már Mössziő Kajtár kollega ennyire tréfás hangulatban van, akkor visszatérnék ahhoz az eredetileg feltett kérdésemhez, hogy delorean csapattárs àltal leírt szubhang, mitől lett most elfogadottabb. Nem megy mélyre(30hz alá értékelhetően), állandóan jelen van, bizonyos részleteket elfed a hangképben. Ez mitől most olyan jó?