Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Htpc (Home Theatre PC)
- James Bond 007
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Htpc (Home Theatre PC)
Ugyan játszd már le azt azt az mkv filet egy asztali lejátszóban
Asztali lejátszó??? Ez nem a HTPC fórum?
Htpc (Home Theatre PC)
Csak úgy tudod megoldani, hogy újra kell authorálni az anyagot.
Ebben biztos vagy?
Abszolút biztos vagyok
Ugyan játszd már le azt azt az mkv filet egy asztali lejátszóban
Na persze, ha nem az volt a cél, hogy megkapjuk az eredeti DVD formátumot, akkor nem mondtam semmit :kiraly:
Htpc (Home Theatre PC)
Csak úgy tudod megoldani, hogy újra kell authorálni az anyagot.
Ebben biztos vagy?
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Htpc (Home Theatre PC)
Tudtok mondani olyan szoftvert, ami egy kiválasztott DVD audio/video trackból csinál egy MPG-t vagy AVI-t újratömörítés nélkül? Van egy kölcsön DVD-m magyar felirat nélkül és szeretnék alátenni egy magyar SRT-t minél egyszerűbben, de a lejátszókkal nem tudtam megoldani.
Csak egyszer akarom megnézni, ezért kellene valami egyszerű gyors megoldás az XVid-be konvertálás helyett.
Csak úgy tudod megoldani, hogy újra kell authorálni az anyagot. Először stream-ekre bontod ( audio, video, sub ), aztán a megfelelő formátumba konvertálás után
az új sub-ot hozzátéve egy authoráló programmal újra összerakod az egészet.
Ha még nem csináltál ilyet, akkor nem egyszerű, egyébként az
DVD Decrypterrel tudsz demuxolni, és pl. DVD Maestro-val authorálni.
Htpc (Home Theatre PC)
sziasztok űlégyszives segítsetek nekem házimozi témában
LOL
- James Bond 007
- Nincs visszaút
Htpc (Home Theatre PC)
Össze kéne muxolni valamibe...
Csináltam belőle egy MKV-t, így már OK.
- James Bond 007
- Nincs visszaút
Htpc (Home Theatre PC)
vobedittel kiszeded a képet és a hangot
Eddig megvan, köszi, van M2V, AC3 és SRT file-om, szerencsére még szinkronizálni se kell a feliratot.
Most már csak az a gondom, hogy nagyon kínozza a vinyót, hogy felváltva olvas az M2V-ből és az AC3-ból, ezért akadozik néha. Össze kéne muxolni valamibe...
Htpc (Home Theatre PC)
Tudtok mondani olyan szoftvert, ami egy kiválasztott DVD audio/video trackból csinál egy MPG-t vagy AVI-t újratömörítés nélkül? Van egy kölcsön DVD-m magyar felirat nélkül és szeretnék alátenni egy magyar SRT-t minél egyszerűbben, de a lejátszókkal nem tudtam megoldani.
Csak egyszer akarom megnézni, ezért kellene valami egyszerű gyors megoldás az XVid-be konvertálás helyett.
vobedittel kiszeded a képet és a hangot
media player classic meg tudja nyitni a képet és a hangot, vobsub pedig feliratozza, ha a név azonos
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
- James Bond 007
- Nincs visszaút
Htpc (Home Theatre PC)
Htpc (Home Theatre PC)
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
Ha lenne lehetőségem, hogy egy ilyen tápot kipróbáljak, de itt Battán semmit sem egyszerű beszerezni.
Nincs mit!
Az alábbi hozzászólásomból kiderül, hogy ezt már nincs értelme kipróbálnod!
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Htpc (Home Theatre PC)
Rádugtam a szünetmentest Powercom BNT-600-ast a Tagan TG380-U01 (Active-PFC) táppal rendelkező gépemre és sem hálózati sem akkumulátoros üzemmódban nem volt rendellenesség! Amúgy lehet, hogy a Chieftec táp helyett valami komolyabbat is ki kéne próbálnod!
Mennyibe kerülnek ezek a jószágok jó magyar forintban?
Tagan-t már nem kapsz itthon, gyakorlatilag én vettem meg az utolsó darabot 15500 volt az ára. A Pixel beszüntette az importot és visszaküldte a maradék raktárkészletet is. A PWC 12-13e Ft. volt ha jól emlékszem.
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Htpc (Home Theatre PC)
Neeem képzeld! Csak azt hittem van valami ötlet hogy mi lehet a baj.
Hát elég jól körülírtad a problémát ahhoz, hogy érdemben segíteni tudjunk...
Ja, egy ötlet is, hogy konstruktív legyek:
Összedugtad a készülékeket?
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Htpc (Home Theatre PC)
most vettem egy házimozit és elvileg a HBO DD-ben sugároz egyes műsorokatde én nem hallok különbséget
Ezzel tulajdonképpen mit akartál mondani, kérdezni? Vagy azt várod, hogy sajnáljunk, hogy rossz a füled?
Neeem képzeld! Csak azt hittem van valami ötlet hogy mi lehet a baj.
Htpc (Home Theatre PC)
most vettem egy házimozit és elvileg a HBO DD-ben sugároz egyes műsorokatde én nem hallok különbséget
Ezzel tulajdonképpen mit akartál mondani, kérdezni? Vagy azt várod, hogy sajnáljunk, hogy rossz a füled?
Htpc (Home Theatre PC)
Hova akart kimenni? Biztos, hogy valóban a netre? Nem lehet, hogy csak a loopback-re olvasott rá valamiért? (pl. valamilyen kliens-szerver funkcióhoz TCP-IP-t használ).
A DNS szervert akarta elérni. Utána nem tudom, mert miután kiengedtem, már nem látom. Ahhoz valami TCP/IP logoló cuccnak is kellene fent lennie.
Akkor gyanítom, hogy az nem valóban a netre igyekezett. Van több háttérben futó szervíz, és maga az alkalmazás is több rétegű, szerintem egyszerűen a moduljai között kommunikált TCP/IP-vel.
Htpc (Home Theatre PC)
most vettem egy házimozit és elvileg a HBO DD-ben sugároz egyes műsorokat
de én nem hallok különbséget
Htpc (Home Theatre PC)
Rádugtam a szünetmentest Powercom BNT-600-ast a Tagan TG380-U01 (Active-PFC) táppal rendelkező gépemre és sem hálózati sem akkumulátoros üzemmódban nem volt rendellenesség! Amúgy lehet, hogy a Chieftec táp helyett valami komolyabbat is ki kéne próbálnod!
Véletlenül nem két szünetmentest kötöttél sorba? Mert az valóban problémás szokott lenni!
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
A tápod tud valamit, amit az enyém nem, mert nálam is ez a Powercom szünetmentes volt és abban a pillanatban lekapcsolt, ahogy megszünt a 220. Vissza is vittem.
Elhoztam egy felújított APC SMART-ot, ma este ki is próbáltam és 47 percig (csak ez után gyulladt ki a "Low Battery" led) ment vele a P4, igaz monitor nélkül.
Felújított létére eléggé megkérik az árát 36.000Ft.
Még nem fizettem ki, egy hét próbaidőre van itt. Ha lenne lehetőségem, hogy egy ilyen tápot kipróbáljak, de itt Battán semmit sem egyszerű beszerezni.
A szünetmenteseket külön-külön használtam.
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Htpc (Home Theatre PC)
sziasztok űlégyszives segítsetek nekem házimozi témában
Mi van veled elek?
Htpc (Home Theatre PC)
sziasztok ű
légyszives segítsetek nekem házimozi témában
- James Bond 007
- Nincs visszaút
Htpc (Home Theatre PC)
Hova akart kimenni? Biztos, hogy valóban a netre? Nem lehet, hogy csak a loopback-re olvasott rá valamiért? (pl. valamilyen kliens-szerver funkcióhoz TCP-IP-t használ).
A DNS szervert akarta elérni. Utána nem tudom, mert miután kiengedtem, már nem látom. Ahhoz valami TCP/IP logoló cuccnak is kellene fent lennie.
Htpc (Home Theatre PC)
Mennyibe kerülnek ezek a jószágok jó magyar forintban?
Htpc (Home Theatre PC)
Nemtom, én a ZoneAlarm-ban tiltottam le, azt nem próbáltam, hogy teljesen letiltom a hálókártyát.
Htpc (Home Theatre PC)
Van itthon egy olcsó PCM tápom (600-as) a proji megy róla, majd rádugom a gépre, és kipróbálom!
Kíváncsi vagyok az eredményre.
Köszi!
Rádugtam a szünetmentest Powercom BNT-600-ast a Tagan TG380-U01 (Active-PFC) táppal rendelkező gépemre és sem hálózati sem akkumulátoros üzemmódban nem volt rendellenesség!
Amúgy lehet, hogy a Chieftec táp helyett valami komolyabbat is ki kéne próbálnod!
Véletlenül nem két szünetmentest kötöttél sorba? Mert az valóban problémás szokott lenni!
- James Bond 007
- Nincs visszaút
Htpc (Home Theatre PC)
Vajon milyen processzor kell on-the-fly H.264 tömörítéshez? Mi lehet ebben a kamerában?
- James Bond 007
- Nincs visszaút
Htpc (Home Theatre PC)
Nem csak akkor akar kimenni a netre, ha érzékeli, hogy van?De egyébként az nvidia is jó megoldás...
Nemtom, én a ZoneAlarm-ban tiltottam le, azt nem próbáltam, hogy teljesen letiltom a hálókártyát.
Régen mindig nVidiám volt, aztán jöttek a hangos ventillátoros, túlmelegedős modellek, akkor váltottam ATI-ra. Ha legközelebb vásárolok, megint váltás lesz a vége...