Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1723
Dehogynem.
Én konkrétan a tv-t be nem kapcsolnám miatta.
A hiba az Ön készülékében van
Netflixen kint van már a Narcos harmadik évada. Erre még feherlaci se mondhatja, hogy nem érdemes bekapcsolni érte a vetítőt
Dehogynem.
Én konkrétan a tv-t be nem kapcsolnám miatta.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
- -KP-
- V.I.P.

Netflixen kint van már a Narcos harmadik évada. Erre még feherlaci se mondhatja, hogy nem érdemes bekapcsolni érte a vetítőt
Pacsi a Galaxi őrzői miatt
Tényleg ne kezdjünk bele, semmi értelme!
- -KP-
- V.I.P.

Nem bátorság kérdése ez alapbetően, sokkal inkább a józan észé. Ízlésről ugyanis semmi értelme vitázni. Úgyhogy nem is szánom vita indítónak, hogy nálam a Gigli, A Galaxis őrzői, és a zombi filmek vannak legalul, így reggel, hirtelen.
Pacsi a Galaxi őrzői miatt
Nem bátorság kérdése ez alapbetően, sokkal inkább a józan észé. Ízlésről ugyanis semmi értelme vitázni. Úgyhogy nem is szánom vita indítónak, hogy nálam a Gigli, A Galaxis őrzői, és a zombi filmek vannak legalul, így reggel, hirtelen.
Igazad van,kár volt megemlíteni.
Légy bátor. Én állom a savat, mint John Wick rajongó
... Nem tudom hol van filmek legalja, de van olyan érzésem, lesz ez még lejjebb is.
Mindenkinél máshol. Le sem merem írni, nálam hol van, mert még egyesek halálra sértődnének.
Elég meredek filmek közül szoktál válogatni.
Inkább próbálkozz hasonlókkal, talán kevesebb csalódás ér:
Ezek estek le a kölcsönzőből. Igyexem a lehetőséget megadni ezeknek a termékeknek híradó helyett, vacsora közben, de kár rájuk az elektron. Írtam a megjegyzés rovatba, jött válasz. Kapaszkodj meg, vannak akinek tetszenek a "ZS" alatti filmek is! " Nem tudom hol van filmek legalja, de van olyan érzésem, lesz ez még lejjebb is.
Majd el felejtettem: annyi hülye van a földön, biztos lesz akinek tetszeni fog ... "
Kikölcsönöztem már, vár a sorára. Ha ilyen szintű lesz, tetszeni fog:
Nem bíztam a véletlenre, ezért csak a tv-t kapcsoltam be. Kb. 15 perc múlva elkezdtem léptetni, majd töröltem.
Nem adtam fel! Időnk volt, mondom legyen egy következő is. Ezt is feladtam kb. 20 perc múlva ...
A teljesség igénye nélkül ez is egy remekmű,
és ez is ...
Elég meredek filmek közül szoktál válogatni. Inkább próbálkozz hasonlókkal, talán kevesebb csalódás ér:
https://www.youtube.com/watch?v=ZTKuYlYpgNU
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 717
Egyre többen vannak, akik fanyalognak, hogy milyen rosszak a filmek manapság.
valószínűleg sok valóban jó film a nemzetközi termésekből nem kerül fel a letöltő oldalakra, sőt biztos.
sajnos én is rászoktam a könnyen emészthető látványos filmekre, de pont átnéztem pl. a 10 évvel ezelőtti dvd gyűjteményem és sok jó filmet szúrtam ki, mert kezdett igényem lenni rá.
de van pár jó film is vinyón, de ezek a fránya sorozatok nem engedik, hogy nézzem őket
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PP V2/Audirvana, Revox B226, Hivox monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
Sokkal több mint testőr-A napokban láttam moziban,de a magon is fent van már.Akció-vígjáték.Nekem tetszett.Amolyan régi vágású film,kicsit a halálos fegyverre emlékeztet.Ha már a John Wick 2 került említésre,ez legalább nem veszi túl komolyan magát.
- -KP-
- V.I.P.

Ugyanez elmondható volt az 1-ről, úgyhogy a 2. már nem okozott meglepetést.
Amitől jó volt az Expendables 1. és a Shoot 'Em Up, az hiányzott a John Wick 1-ből (is): az a fajta humor, amivel picit saját magát is kineveti.
Túl komolyra vették a figurát, ami ebben a műfajban nem jó, mert hiteltelenné és így érdektelenné, unalmassá válik.
Szerintem meg jó volt a John Wick. Az expendables viszont nem jött be,egyik sem. Azzal viszont egyetértek, hogy a JW2-ben már eléggé eltúlozták a dolgokat. A Shoot'Em'Up egyik régi kedvenc
Híres színésztől rég láttam ekkora gagyii filmet mint a John Wick2!
...
Ugyanez elmondható volt az 1-ről, úgyhogy a 2. már nem okozott meglepetést.
Amitől jó volt az Expendables 1. és a Shoot 'Em Up, az hiányzott a John Wick 1-ből (is): az a fajta humor, amivel picit saját magát is kineveti.
Túl komolyra vették a figurát, ami ebben a műfajban nem jó, mert hiteltelenné és így érdektelenné, unalmassá válik.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
Ahogyan kivettem a szavaidból számodra a projektoros filmnézés egy alkalomszerű, kiemelt esemény, amit csak esetenként teszel meg, hogy megőrizd a varázsát. Jól gondolom?
Most már csak az a film kerül vetítőre, ami biztosan megérdemli.
Híres színésztől rég láttam ekkora gagyii filmet mint a John Wick2! 45 perc után nem néztem tovább..vicc.
Nekünk is csalódás volt, az, hogy mindenkit legyőzött a mese kategóriába sorolta a filmet...
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1
Nálunk az F1 szóra sem érdemes. Ha a műsorvezető magából kikelve nem ordibálna egy előzésnél, tök unalmas lenne az egész.
Mindent projektoron. Lehet, de minek (ez olyan mintha azt mondanád, legyenek a nők állandóan meztelenek. Pár nap, és azt kívánnád, hogy talán inkább még se ...)? Egészen biztos, hogy van öltönyöd. Reggelihez, ebédhez, autószereléshez, kerékpározáshoz, vacsorához, alváshoz stb-stb használod? A tiéd, bármikor használhatnád, de tudod, hogy mindenhez nem fogod felvenni mert nem érdemes.
Mondjuk, ha te Ő vagy, akkor elfogadom, hogy mindenkor öltönyt hordasz.
A ha minden nő meztelen lenne az valóban nem lenne jó, elvesztené a varázsát a dolog, de az egy egészen más téma, ebbe ne menjünk bele. :-)
Az öltönyös analógia sem stimmel, mert öltönyt viselni nem szeretek (gondolom nem vagyok ezzel egyedül), csak azért veszem fel, mert bizonyos eseményeken ez egy elvárás (projektroron filmet nézni viszont jó).
Ahogyan kivettem a szavaidból számodra a projektoros filmnézés egy alkalomszerű, kiemelt esemény, amit csak esetenként teszel meg, hogy megőrizd a varázsát. Jól gondolom? Vagy spórolási elvek vezérelnek?
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Híres színésztől rég láttam ekkora gagyii filmet mint a John Wick2! 45 perc után nem néztem tovább..vicc.
Amit leművelt a filmben, az olyan volt, mint amikor egy lövöldözős játékban, valaki hack-el.
https://www.youtube.com/watch?v=UFCn2ykkRik
- 4you
- V.I.P.

- Értékelés: 1171
Rendszer:
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1
Én ma a Belga F1-es futamot néztem élőben a projektoron és élveztem...:-)
Ma napig nem sikerült megértenem, miért fetisizáljátok túl a projektor használatot. Ha sz@r egy film se tévén se projektoron nem nézem meg, ha valamit viszont igen, akkor azt a jobb mozi feeling-et adó projektoron érdemes megtenni, szvsz. Egyszer élünk, a föld alá nem viszünk semmit...
Nálunk az F1 szóra sem érdemes. Ha a műsorvezető magából kikelve nem ordibálna egy előzésnél, tök unalmas lenne az egész.
Mindent projektoron. Lehet, de minek (ez olyan mintha azt mondanád, legyenek a nők állandóan meztelenek. Pár nap, és azt kívánnád, hogy talán inkább még se ...)? Egészen biztos, hogy van öltönyöd. Reggelihez, ebédhez, autószereléshez, kerékpározáshoz, vacsorához, alváshoz stb-stb használod? A tiéd, bármikor használhatnád, de tudod, hogy mindenhez nem fogod felvenni mert nem érdemes.
Mondjuk, ha te Ő vagy, akkor elfogadom, hogy mindenkor öltönyt hordasz.
Én ma a Belga F1-es futamot néztem élőben a projektoron és élveztem...:-)
Ma napig nem sikerült megértenem, miért fetisizáljátok túl a projektor használatot. Ha sz@r egy film se tévén se projektoron nem nézem meg, ha valamit viszont igen, akkor azt a jobb mozi feeling-et adó projektoron érdemes megtenni, szvsz. Egyszer élünk, a föld alá nem viszünk semmit...
- -KP-
- V.I.P.

és ez is ...
Itt már ránézel a képre és látod, hogy remekmű . Power rangers dettó. Az ilyeneket még letölteni se érdemes.
Akik szeretnének talán örökre leszokni az otthoni moziról - érdemes ezt a filmet végignézni.
Get Out - Tűnj el!
Fogalmam sincs miért kölcsönöztem ki, fogalmam sincs miért indítottam el és néztük végig. Projektorral ráadásul.
10/0 pont.
Nem bíztam a véletlenre, ezért csak a tv-t kapcsoltam be. Kb. 15 perc múlva elkezdtem léptetni, majd töröltem.
Nem adtam fel! Időnk volt, mondom legyen egy következő is. Ezt is feladtam kb. 20 perc múlva ...
és ez is ...
-
Csutka
Akik szeretnének talán örökre leszokni az otthoni moziról - érdemes ezt a filmet végignézni.
Get Out - Tűnj el!
Fogalmam sincs miért kölcsönöztem ki, fogalmam sincs miért indítottam el és néztük végig. Projektorral ráadásul.
10/0 pont.
Tegnap néztük, aki szereti a "túlélős" filmeket annak ajánlott. 7/10