Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Srácok ez kőkeménynek ígérkezik, úgy látom változik a Marvel irány, ami akár k@rva jó is lehet. Már önmagában meglepő, h ez egy X-men film. Vészjósló, sötét, nagyon sötét.............
Hú...ez már-már horror volt. Várom!
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
Majmok bolygója :Háború
images.jpg
Bár a film tele van hibákkal,nekem tetszett.A hangulata valahogy megfogott.Másoknak lehet csalódás az előző részek alapján
Ahogy egy kritikában olvastam,túlságosan komor és introvertált.
Nekem sem volt csalódás. Jól lezárták a sztorit. Kellően komor is.
.,..
Nem rád értettem, hanem a kritikára, amiről beszéltél. "Ahogy egy kritikában olvastam...."
Rendben
Még szerencse,hogy csak utólag olvastam el.
Ha láttad mindhárom részt akkor tudod miről beszélek.
Amúgy meg nem kritikát írtam,nem vagyok filmkritikus!
.,..
Nem rád értettem, hanem a kritikára, amiről beszéltél. "Ahogy egy kritikában olvastam...."
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1719
.,..
Bírom az ilyen kiritikákat... Mégis milyen kellene legyen az előzmények tükrében?
Bírom az ilyen kiritikákat... Mégis milyen kellene legyen az előzmények tükrében?
- -KP-
- V.I.P.

Bár a film tele van hibákkal,nekem tetszett.A hangulata valahogy megfogott.Másoknak lehet csalódás az előző részek alapján
Srácok ez kőkeménynek ígérkezik, úgy látom változik a Marvel irány, ami akár k@rva jó is lehet. Már önmagában meglepő, h ez egy X-men film. Vészjósló, sötét, nagyon sötét.............
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
- bitrograde
- Beköltözött

- Értékelés: 1817
Olive Kitteridge.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
Nekünk annyira nem. Vontatott, unalmas, a szereplők gyengén oldották meg a feladatukat. A bájgúnár srác, a nevét sem tudom, egész végig vigyorgott csak, Keira szinte soha nem tudta becsukni a száját, Jack Sully is jobb, ha kékben van. Egyedül Eva Mendes tetszett, de neki megszólalnia sem kell
10/2
Nekem is kedvenc a Last night c film...
Nekünk annyira nem. Vontatott, unalmas, a szereplők gyengén oldották meg a feladatukat. A bájgúnár srác, a nevét sem tudom, egész végig vigyorgott csak, Keira szinte soha nem tudta becsukni a száját, Jack Sully is jobb, ha kékben van. Egyedül Eva Mendes tetszett, de neki megszólalnia sem kell
10/2
Az utolsó mondatodat adom. :-)
Nekem nagyon tetszett a Last Night c. film tegnapelőtt.Nekünk annyira nem. Vontatott, unalmas, a szereplők gyengén oldották meg a feladatukat. A bájgúnár srác, a nevét sem tudom, egész végig vigyorgott csak, Keira szinte soha nem tudta becsukni a száját, Jack Sully is jobb, ha kékben van. Egyedül Eva Mendes tetszett, de neki megszólalnia sem kell 10/2
Jackie
Natalie Portman újabb oscar jelőlése megérdemelt de a film egyszer nézős vontatott dráma !
Egy rakás film van elfekvőben, találomra ráböktem.
Régen néztem távol-keleti filmet, kellett pár perc mire ráéreztem ismét, de kellemes meglepetés lett a vége.
All About My Wife 2012
(vígjáték, romantikus)
Szókimondó, bosszantó, vicces, romantikus, aranyos, a Casanova kissé ... no comment
Vigyázat dél-koreai!
Úgy döntöttem, rajtam ne múljon Tóni BD-je (UHD BD-je?), s beülök majd rá. :-)
Ott a helyem. Amúgy is én vezetem az egyik Starfighter-t (álmomban persze)
Nekem a torkomon akadt.
A cselekményt nem igazán tudtam értelmezni.
Mert az oké, hogy egyes vélemények/kritikák utalnak olyanra, hogy "család dinamika", meg "felnövés történet", meg a "halál elfogadása", meg a "szeretet legyőz mindent", de, konkrétan, a cselekmény, számomra, értelmezhetetlen volt.
Pl. a végső jelenet a nagypapával, az mi volt?
Valójában az egész csak a kisfiú képzeletében játszódott?
Úgyhogy a megtekintése után hümmögtünk egy kicsit, aztán vállat vontunk, hogy erről ennyit, egy újabb látványos semmire pazaroltunk időt.
No, mindegy.
Nekem átjött a dolog,de vagyok úgy néha,hogy nem tudnám szavakba foglalni.Ilyen volt még az Érkezés is.
Kicsit a témához kapcsolódik,de talán könnyebben emészthető a Kubó és a varázshúrok is.
...
Nekem a torkomon akadt.
A cselekményt nem igazán tudtam értelmezni.
Mert az oké, hogy egyes vélemények/kritikák utalnak olyanra, hogy "család dinamika", meg "felnövés történet", meg a "halál elfogadása", meg a "szeretet legyőz mindent", de, konkrétan, a cselekmény, számomra, értelmezhetetlen volt.
Pl. a végső jelenet a nagypapával, az mi volt?
Valójában az egész csak a kisfiú képzeletében játszódott?
Úgyhogy a megtekintése után hümmögtünk egy kicsit, aztán vállat vontunk, hogy erről ennyit, egy újabb látványos semmire pazaroltunk időt.
No, mindegy.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
- Cinemadness
- Nincs visszaút

- Értékelés: 113
Kicsit a témához kapcsolódik,de talán könnyebben emészthető a Kubó és a varázshúrok is.Ennél még könnyedebb az Egy kutya négy élete.
Ha tavalyról kimaradt Sorrentino Ifjúság c. filmje (Youth). Szvsz év 3 legjobbjában benne volt, ha Rachel Weisz monológjára gondolok, mai napig kiráz a hideg. Maradandó és mély alkotás Michael Caine és Harvey Keitel remeklésével. Továbbá telis-tele a film szemet gyönyörködtetően fényképezett jelenettel.
Szólít a szörny
Csodaszép, lelket megérintő film, bemutatja, ahogy egy 12 éves gyereknek igen gyorsan fel kell nőnie, kinőni a mesék fekete-fehér egyszerűségű világnézetéből, megküzdve bűntudattal, önmarcangolással, fájdalommal. Szerintem két külön korosztály számára való. Érettebb 12-14 évesek számára tele erkölcsi tanulsággal, a 30 felettiek számára pedig egy másfajta élményt nyújt, főleg ha esetleg érintetek voltak valamelyik boncolgatott témában.
A grafikai stílus szép és nagyon találó, a hangminőség is nagyszerű, persze ne felettünk elsuhanó effekteket várjunk, de körülölelő finom atmoszférát kapunk.
20th Century Women
Nos, mi is ez? Kortünet, szociográfia, depressziós kamara-pszichodráma formátumban.
Nem könnyen nézhető és emészthető film, nem is hiszem, h újra nézem valaha, de gondolatébresztő, emlékezetes.
Csak haladóknak, 35-40 éves kor alatt nem ajánlott.
Ezzel a filmmel vártam egy hetet, hogy ide beírjam, de igen, teljesítette: azóta is eszembe jut belőle sok minden, ami elgondolkodtató és emlékezetes.
Kicsit a témához kapcsolódik,de talán könnyebben emészthető a Kubó és a varázshúrok is.Ennél még könnyedebb az Egy kutya négy élete.
- Quetz
- Beköltözött

- Értékelés: 741
Ha valaki megnézné vetítőn az új SW trailert, akkor itt van DTS/PCM lossless formátumban.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
Úgy döntöttem, rajtam ne múljon Tóni BD-je (UHD BD-je?), s beülök majd rá. :-)
Egy torrentet megér majd
Remélem jobb lesz mint az előző rész mert az nekem nagyon nem volt bejővős -
"Az igazi barát szemből támad."
Egy torrentet megér majd
- -KP-
- V.I.P.

Egy torrentet megér majd
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
- Cinemadness
- Nincs visszaút

- Értékelés: 113
Olyannyira emlékezetes, hogy a film második felében a vacsora jelenet szvsz az utóbbi 10 év filmes termésének egyik legszebben tálalt momentuma. Én biztos újranézem, már csak a bravúros színészi teljesítmények miatt is. Gyűjteményem becses darabjává vált. Értékelnem kéne, 90% közelében lenne a végeredmény, az alkotás első fele 75, második 100%